Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Βρόμα και δυσοσμία, μπόχα, βρομιά μέσα στον ιερό ναό της δημοκρατίας! 300 προδότες ΕΝΑΛΛΑΞ τουλάχιστο 20 χρόνια αφοδεύουν στο σώμα του Ελληνισμού!

Λίστα Λαγκάρντ: Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Λίστα Λαγκάρντ: Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό - Ραγδαίες οι εξελίξεις

Νέα σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί η λίστα Λαγκάρντ. Ο Αλ.Τσίπρας εξαπέλυσε οξεία επίθεση προσωπικά κατά του πρωθυπουργού κατηγορώντας τον για συγκάλυψη της υπόθεσης. Σκληρή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, που κατήγγειλε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τυχοδιωκτισμό και είπε ότι συμπεριφέρεται σα να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία.
Η έρευνα της υπόθεσης δεν αποτελεί ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι όποιος έχει ήσυχη την συνείδησή του θα δεχτεί να ελεγχθεί. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για συγκάλυψη της υπόθεσης και είπε ότι θεωρεί δεδομένες τις ευθύνες του κ. Παπακωνσταντίνου.
Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου που δήλωσε ότι την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει μάχη για να ενισχύσει την αξιοπιστία της χώρας και να προσελκύσει επενδύσεις για να δρομολογηθεί η ανάπτυξη, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί τυχοδιωκτικά να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια και φέρεται σαν να βρίσκεται στη «βίλα Αμαλία».
Το κείμενο της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής εμφανίστηκε ως νομικό, αλλά μοιάζει περισσότερο με προκήρυξη για τη βίλα Αμαλία, τόνισε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο λόγος τους είπε, είναι εγκωμιαστικός προς τη βία και εκφράζει τον παλαιοκομματικό αριστερισμό .
Πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, καθώς και των πρώην υπουργών Οικονομικών, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου, κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Για τον κ. Παπανδρέου δηλώνουν πως γνώριζε έκνομες όπως αναφέρουν, ενέργειες από τους κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο και επί έτη επέτρεψε την κατοχή και απόκρυψη της λίστας, για δε τον κ. Παπαδήμο ότι παρείχε κάλυψη στον κ. Βενιζέλο δρώντας αυτουργικά σε υπεξαγωγή εγγράφου.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχοντας ήδη συνολικά 19 υπογραφές μαζί με αυτή του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου αναζητούν τις υπόλοιπες 11 για να φτάσουν τις 30 και να καταθέσουν την πρότασή τους. Ο Πάνος Καμμένος καλεί τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να συνυπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση, έχει διαβουλεύσεις με ανεξάρτητους βουλευτές, ενώ απέστειλε σχετικές επιστολές σε όλα τα μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων. Το απόγευμα της Τρίτης, ο γραμματέας της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι οι βουλευτές του κόμματος του θα στηρίξουν την πρόταση των ανεξάρτητων ελλήνων για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τους πρώην πρωθυπουργούς Γιώργο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμο.
Το δικαστικό μέρος
Στο δικαστικό μέρος της υπόθεσης. Την παράδοση του επίμαχου usb με τη λίστα Λαγκάρντ, στον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, ζητά με έγγραφό του προς τους οικονομικούς εισαγγελείς ο προϊστάμενος τους, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής. Συγκεκριμένα ο κ. Παντελής ζητά από τη δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, μετά από πραγματογνωμοσύνη, τυχόν επεμβάσεις που έγιναν στο memory stick.
Την Τετάρτη ,αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι οι τρεις συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Η συνέντευξη Γ. Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ και οι απαντήσεις του
Στην πρώτη συνέντευξη του, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έδωσε τις δικές του απαντήσεις για τις κατηγορίες που του απεύθυναν οι οικονομικοί εισαγγελείς. Ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες, αρνήθηκε όμως ότι έχει αλλοιώσει την λίστα και παραδέχτηκε ότι έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί. Παραδέχτηκε ότι με δική του εντολή έγινε η αντιγραφή του CD σε USB, είπε ότι δεν έχει δει τα ονόματα της λίστας και εξήγησε με ποια κριτήρια επέλεξε τα είκοσι ονόματα για τον πρώτο έλεγχο. Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός δεν ενημέρωσε για την επίμαχη λίστα τον διάδοχο του στο υπουργείο Ε. Βενιζέλο. Ο πρώην υπουργός ισχυρίστηκε ακόμη ότι επικοινώνησε με τα συγγενικά του πρόσωπα μετά τις αποκαλύψεις και του επιβεβαίωσαν την ύπαρξη των λογαριασμών.
Σχετικές ειδήσεις: Τσίπρας: Στον Α. Σαμαρά η ευθύνη της συγκάλυψης – Κεδίκογλου: Υπονομευτής
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ