«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ,
ΠΩΣ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ” ΑΠΕΧΘΕΣ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ – ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ –
ΣΤΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ.
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ,
ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ.
ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ( Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ )
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (Π.Χ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ( Π.Χ. ΘΕΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ; )
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΜΑΣ.
Π.Χ. ΜΟΥΝΖΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ( Π.Χ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ )
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.
ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !
ΑΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ !!!
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ, ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ:
Α) Δημιουργήθηκε χωρίς να ερωτηθεί ο λαός (δημοψήφισμα)
Β) Δέν χρησιμοποιήθηκε επ’ ωφελεία του λαού.
Γ) Ο δανειστής γνώριζε την αδυναμία αποπληρωμής.
Στα απεχθή χρέη νομιμοποιείται διεθνώς η μή αποπληρωμή τους.
http://www.euretirio.com/2012/02/apexthes-xreos.html.
Απεχθές Χρέος (odious debt)
Απεχθές χρέος είναι μια θεωρία στο διεθνές δίκαιο, σύμφωνα με την οποία το δημόσιο χρέος που προκύπτει από ένα καθεστώς, για σκοπούς που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα ενός κράτους, δεν θα πρέπει να είναι δεσμευτικό στην αποπληρωμή του.
Τέτοια χρέη θεωρούνται προσωπικά χρέη του καθεστώτος και όχι χρέη του κράτους. Η έννοια μπορεί να θεωρηθεί ανάλογη με την ακυρότητα των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί με καταναγκασμό.
Στην πραγματικότητα, αυτά τα χρέη δεν αποπληρώνονται ποτέ, επειδή οι άνθρωποι οι οποίοι ήταν στην εξουσία, είτε ανατρέπονται, είτε εκτελούνται, ή εξακολουθούν να αρνούνται να πληρώσουν.
Ο λόγος για τον οποίο το απεχθές χρέος δεν μπορεί να συνδεθεί με το έδαφος του κράτους είναι ότι δεν πληροί μία από τις προϋποθέσεις που καθορίζουν τη νομιμότητα των χρεών κράτους, δηλαδή ότι οι οφειλές του Δημοσίου πρέπει να πραγματοποιούνται, καθώς και τα έσοδα να χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των αναγκών και των συμφερόντων του κράτους.
Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις όροι για να χαρακτηρισθεί απεχθές ένα χρέος είναι:
  1. Nα έχει συναφθεί χωρίς τη συγκατάθεση του έθνους.
  2. Tα ποσά που εισέρευσαν από το δάνειο να σπαταλήθηκαν με τρόπο που αντιβαίνει στα συμφέροντα και τις ανάγκες του έθνους
  3. O πιστωτής να ήταν ενήμερος των παραπάνω
Παράδειγμα:
Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν να πληρώσουν το 1898 το χρέος της Κούβας που δημιουργήθηκε όσο ήταν υπό ισπανική κατοχή. Η Ισπανία επέμεινε ότι τα χρέη της Κούβας προς την Ισπανία πρέπει να αποπληρωθούν, ωστόσο οι ΗΠΑ αρνήθηκαν με την αιτιολογία ότι το χρέος συνεβλήθη υπό την απειλή βίας, άρα θεωρείται απεχθές χρέος.
Διακανονισμός
Με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι λύνουν τις προσωπικές τους διαφορές, οι δύο χώρες θα πρέπει να διευθετήσουν το ζήτημα περί απεχθούς χρέους μεταξύ τους. Επειδή δεν υπάρχει διεθνές δικαιοδοτικό σύστημα υπεύθυνο για τη διεκπεραίωση αυτών των θεμάτων, ο διακανονισμός θα πρέπει να συμφωνηθεί από τις εν λόγω χώρες.
Ο ΟΗΕ μπορεί να παρέμβει ή να βοηθήσει σε τέτοιες διαπραγματεύσεις, αν συμφωνήσουν οι χώρες.
Ορισμοί Odious debt, Απεχθές χρέος
Πηγή: http://www.euretirio.com/2012/02/apexthes-xreos.html#ixzz2H6VPFd6Q
www.euretirio.com
http://19812011thestoryofacrisis.blogspot.gr/2012/05/blog-post_12.html
Ο ΕΠΑΧΘΕΣ – ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
Επαχθής = ο επιφέρων άχθος, βαρύς, καταθλιπτικός δυσβάστακτος, ασήκωτος
Απεχθής= ο μισητός, ο αντιπαθής, αυτός που προκαλεί αποστροφή.

 

Ο όρος “επαχθές” που χαρακτηρίζει ένα δάνειο, σηματοδοτεί την “κατάσταση ανάγκης” (state of necessity) η οποία δικαιολογεί με βάση το Διεθνές Δίκαιο, τη νόμιμη άρνηση πληρωμής του χρέους, δεδομένου ότι μεγάλο μέρος του πέρα από “απεχθές” είναι και “επαχθές” και δεν μπορεί να αποπληρωθεί!

 

Κατά το Διεθνές δίκαιο, απεχθές χρέος, ορίζεται εκείνο το χρέος το οποίο  είναι σε βάρος του λαού μιας χώρας, για την λήψη του οποίου, δεν υπήρξε συναίνεσή του λαού  και αυτό το  γνώριζαν οι πιστωτές.

 

Στη διευρυμένη έννοια του “απεχθούς” χρέους εντάσσονται όλα τα δάνεια που παραβιάζουν βασικές αρχές του Διεθνούς Δικαίου, δηλαδή τον άδικο πλουτισμό, την κατάχρηση δικαιώματος, ο δόλος, η τοκογλυφία, η βλάβη, το υπερβολικό κόστος δανεισμού, η χρήση ή απειλή χρήσης βίας κ.ά.)

 

Όλα τα παραπάνω,  απορρέουν από τη Χάρτα των Ηνωμένων Εθνών, την Παγκόσμια Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τη Διεθνή Σύμβαση για τα Πολιτικά Δικαιώματα, τη Σύμβαση για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά Δικαιώματα, τη Διακήρυξη για το Δικαίωμα στην Ανάπτυξη, τη Συνθήκη της Βιέννης που διέ­πει το δίκαιο των διεθνών συμβάσεων, κ.ά.

 

Όλα τα παραπάνω, τα καταπάτησαν οι Κυβερνήσεις, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.  από το 1981 μέχρι και σήμερα.

 

Όλοι τους πλούτισαν, εις βάρος του Ελληνικού Λαού, κάνοντας κατάχρηση του δικαιώματος διακυβέρνησης της χώρας. Με δόλο και προφανές όφελος, σύνηψαν δάνεια με τοκογλυφικό επιτόκιο, προκαλώντας Εθνικη Βλάβη εξαιτίας του υπερβολικού κόστους δανεισμού. Παράλληλα, άσκησαν βία, στους διαμαρτυρόμενους για τον άδικο δανεισμό. Ταυτόχρονα, επιτρέπουν στους δανειστές, να εκβιάζουν το λαό και να του ασκούς ψυχολογική βία, ενόψει των Εκλογών.

 

Το διογκωμένο Χρέος της χώρας, δεν δημιουργήθηκε από την Κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος, δημιουργήθηκε από τα Τοκογλυφικά επιτόκια με τα οποία δανειζόμασταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Από το 1981 και έπειτα ο Δανεισμός της χώρας, γίνονταν με τοκογλυφικά – ληστρικά επιτόκια της τάξεως 15% έως 25%.

 

.        Για παράδειγμα, ένα ομόλογο του 1985 αξίας ενός δις για 25 έτη με επιτόκιο 17,5% στο τέλος του 2010  χρειαζόταν 56 δις για την εξόφληση του.
Εάν θεωρήσουμε ότι μετά το 1985,  το επιτόκιο πέφτει κατά 1% ετησίως μέχρι το 4,5%, που θεωρείται λογικό, τότε το ίδιο ομόλογο του 1 δις το 1985 θα χρειαζόταν μόνο 6,9 δις για την εξόφληση του το 2010. Τα υπόλοιπα μέχρι τα 49 δις που απαιτεί το επιτόκιο του 17,5% είναι καθαρή τοκογλυφία που είναι άδικο να το πληρώσει ο Ελληνικός λαός.

 

Έτσι καταλαβαίνουμε πολύ καλά, για ποιο λόγο, έφθασε το Χρέος σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη, με αποτέλεσμα, οι Κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, να προχωρούν στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας.

 

H Επιτροπή Διεθνούς Δικαίου του ΟΗΕ, αναφέρει ότι «Ένα κράτος δεν μπορεί να κλείσει τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τα δικαστήρια, να διαλύσει την αστυνομία, να παραμελήσει τις Δημόσιες Υπηρεσίες και να εκθέσει το λαό του σε συνθήκες χάους και αναρχίας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τους δανειστές του, αλλοδαπούς ή ημεδαπούς»

 

Κανένας λαός δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει χρέη, τα οποία δεν ήταν σε όφελός του. Υπάρχει Ιστορικό προηγούμενο, με την άρνηση της Σοβιετικής κυβέρνησης το 1921 να πληρώσει τα Τσαρικά χρέη, με την αιτιολογία ότι «κανένας λαός δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει την αξία των αλυσίδων που του φορούσαν,  στη διάρκεια των αιώνων».
Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση στη Βουλή για τη σύσταση μιας τέτοιας Επιτροπής, αλλά  το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, εναντιώθηκαν στην ιδέα, θεωρώντας πως καλλιεργεί αυταπάτες αποφυγής των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας, αν δεν στοχεύει και στην εξυπηρέτηση ιδιοτελών μικροπολιτικών συμφερόντων (!;). Η γνώση, η ενημέρωση και η αλήθεια, εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα.
—– Προωθημένο μήνυμα —–
Απο: ΣΩΚΡΑΤΗΣ <zeyss@otenet.gr>
Στάλθηκε: 3:05 μ.μ. Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013
Θέμα: ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ
Κωνσταντίνος Βλάχος
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>