ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

2013 έτος ανατροπών ή ολικής εγκατάλειψης;

Το 2013 είναι εδώ και τρίζει τα δόντια του στους Έλληνες με υποθήκες του απερχόμενου έτους. Κατ΄αρχήν ας ξεκινήσω από τις πιο απίστευτες διαπιστώσεις.  Η Αθήνα πλέον είναι διαπιστωμένα και επισήμως πέρα από τριτοκοσμική χώρα, κατόρθωμα των «ελληνικών» κυβερνήσεων, και μάλλον μια  αγγλοσαξονική τηλεοπτική αγορά. Η απουσία φυσικά κάθε είδησης τι συμβαίνει στον έρμο αυτό τόπο είναι όπως φαίνεται και η πολιτική του αρμόδιου υπουργείου. Το οποιοδήποτε γεγονός δεν υπάρχει αν δεν είναι προς υπεράσπιση της πολιτικής των δοσίλογων και της επιβολής των μνημονιακών εντολών.
Η υποδούλωση στα κελεύσματα των banksters γίνεται όλο και περισσότερο πιο αντιληπτή  στους λαούς που οι αδιάντροποι και εγκάθετοι «ηγέτες» τους θα εκμηδενίζουν τις αντοχές των λαών της Ευρώπης. Η αναφορά γίνεται για το δημοσιονομικό σύμφωνο σταθερότητας που   όσες χώρες το επικύρωσαν θα έχουν πρόσβαση στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), το μόνιμο ταμείο ‘διάσωσης’ της ΕΕ.
Το Σύμφωνο υπαγορεύει ότι οι χώρες που το έχουν κυρώσει, πρέπει να ενσωματώσουν τον λεγόμενο «χρυσό κανόνα», τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, στα Συντάγματά τους, ενώ προβλέπει επίσης την δημιουργία αυτόματων διορθωτικών μηχανισμών – περικοπές δαπανών, αυξήσεις φόρων – όταν ο στόχος αυτός δεν επιτυγχάνεται.
Τα λεγόμενα διαρθρωτικά ελλείμματα, που δεν συνδέονται με τις προσωρινές συνέπειες των οικονομικών υφέσεων, πρέπει να περιορίζονται κάτω από το 0,5% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) κάθε χώρας. Εξαιρέσεις επιτρέπονται μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις. Τις εξαιρέσεις φυσικά θα τις αποφασίζουν σε στενό κύκλο οι banksters και γύρευε τι είδους εξαιρέσεις θα είναι αποδεκτές.
Οι χώρες όπου το δημόσιο χρέος υπερβαίνει το όριο που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (60% του ΑΕΠ), καλούνται να το μειώνουν κατά 5% ανά έτος. Αντιστρόφως, οι χώρες που τηρούν το όριο μπορούν να έχουν υψηλότερα διαρθρωτικά ελλείμματα, έως και 1% του ΑΕΠ τους. Γνωρίζετε  καμιά χώρα στην Ευρώπη που να έχει ποσοστό χρέους  κάτω ή ίσο με 60% ; Ανέφικτος ο στόχος αφού ήδη η Γαλλία έφτασε στο 89% του ΑΕΠ για να μη πούμε για τους «συνεταίρους» τους Γερμανούς που δεν προσμετρούν τα χρέη των δήμων τους στον γενικό προϋπολογισμό. Το ευρώ σαν μονάδα χρήματος σύντομα θα εξαφανιστεί αλλά ο τοκετός για μια τέτοια διαδικασία είναι και επώδυνος αλλά και αναζωογονητικός για τις χώρες που θα αρπάξουν την ευκαιρία να αναδιαρθρώσουν την οικονομία τους με δικό τους νόμισμα αρκεί βέβαια όπως π.χ. στην δική μας περίπτωση που  θέλει  εκ βάθρων ανασυγκρότηση αλλά με ποια κυβέρνηση και σε ποια κατεύθυνση;
Ευθύνη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα είναι η ανατροπή της εξοντωτικής πολιτικής με ταυτόχρονη καθαίρεση των υπαιτίων του μνημονίου, και φυσικά δεν θα εξαιρείται κανείς τους .Αρκετό κακό έκαναν στον τόπο και οι δοσίλογοι αλλά και οι άμυαλοι συμπατριώτες μας
GERMA
1-1-2013