«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιά κλάματα η πολιτική τάξη στην Ελλάδα, ακόμα και οι Γερμανοί το ψυλλιάστηκαν!

Σε ποιούς ακριβώς απευθύνεται ο Αντιναύαρχος ε.α. Κώστας Γκορτζής [1]; Το τραγικό του λάθος δεν είναι τόσο στο περιεχόμενο των όσων γράφει ή λαλεί, όσο στο ότι απευθύνει καν τον λόγο σε μίαν άρδην ολιγαρχική πολιτική τάξη, η οποία όχι μόνον δεν εκπροσωπεί πλέον τον ελληνικό μας κόσμο, αλλά και διατηρεί την εξουσία της πάνω μας επάνω στην πλάτη μας.
Είναι όντως τόσο γιά κλάματα η πολιτική τάξη στην Ελλάδα, που ακόμα και οι Γερμανοί το ψυλλιάστηκαν [2]. Είτε ακούσια είτε εκούσια αντιπαρεθέτουν οι άνθρωποι την εγχώρια διαπλοκή της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα με τους δικούς τους Γερμανούς συγγραφείς, όπως, π.χ., τον Martin Heidegger (http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Heidegger), τον Αυστριακό Konrad Zacharias Lorenz (http://en.wikipedia.org/wiki/Konrad_Lorenz), τον Friedrich Wilhelm Nietzsche (http://en.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzsche) και τον Bruno Snell (http://en.wikipedia.org/wiki/Bruno_Snell).
Και δεν βλέπουν τίποτα το ελληνικό, ούτε καν κάτι τι το ελληνοπρεπές μέσα στην πολιτική τάξη στην Ελλάδα. Όποιος και να ήταν στην θέση τους, φυσιολογικά θα έκανε και ατομικά και συλλογικά έναν ανελέητο πόλεμο έναντι στην εγχώρια ελληνική πολιτική διαπλοκή [2].
Δεν αποκλείεται να δούμε μέσα στο 2013 την γνωστή μας την Angela Dorothea Merkel, Chancellor της Γερμανίας, να αρχίσει να παροτρύνει τον ελληνικό μας κόσμο να ξεκάνουμε τους άχρηστους πλέον γιά τους Γερμανούς Έλληνες ολιγάρχες, την πολιτική δηλαδή τάξη στην Ελλάδα, που έχει καταντήσει εμπόδιο και βαρίδι γιά τα πολιτικά σχέδια της Merkel και του κόμματός της (CDU). Ομολογουμένως, ίσως είναι κάπως τραβηγμένο το σενάριο τούτο, αλλά ο Σταύρος Ψυχάρης μπορεί να το βλέπει να παίζει, και μάλιστα στο εγγύς μέλλον [2].
Είναι επίσης τραγικό το λάθος μερικών πατριωτών Ελλήνων, που παρομοιάζουν το σημερινό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, ναι, το σύστημα αυτό που τόσο παραγωγικά παράγει και αναπαράγει συνεχώς τα πολιτικά σκουπίδια της πολιτικής τάξης της διαπλοκής, με το σύστημα μιάς επιχειρήσεως προς μελέτη. Διότι η μελέτη μίας επιχειρήσεως που παραπαίει έχει πάντα ως σκοπό την εξεύρεση και την ανάπτυξη των μέσων και των τρόπων γιά την βελτίωση της επιχειρήσεως τούτης, ώστε να ξαναγίνει η επιχείρηση, από κάποιο χρονικό σημείο και πέρα, κερδοφόρα ξανά.
Είμαι βέβαιος όμως πως το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα, της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα, όπως και η πολιτική τάξη που συνεχώς παράγει και αναπαράγει, δεν επιδέχονται πλέον καμμία βελτίωση. Φυσικά δε, ο κόσμος των επιχειρήσεων υπόκειται στην διαδικασία της γέννησης και του θανάτου.
Η μεν γέννηση μίας επιχειρήσεως έχει να κάνει με την ίδρυσή της. Ο δε θάνατος μίας επιχειρήσεως έχει να κάνει με την διαδικασία της πτώχευσής της.
Ακόμη δηλαδή και μέσα στην κάπως ατυχή παρομοίαση του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα με μία επιχείρηση, μάλλον έχει έλθει εκείνη η ένδοξη, όμορφη στιγμή, εκείνη η ωραία ώρα γιά την άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά δυναστική κομματοκρατία στην Ελλάδα να πεθάνει. Δεν υπάρχει καμμία ανάγκη γιά την Ελλάδα ως χώρα να μπει στην διαδικασία της πτώχευσης, απλά το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα της Ελλάδος πρέπει να μπει στην διαδικασία της πτώχευσής του.
Και ο σεμνός νεκροθάφτης θα πρέπει να είναι ο ελληνικός μας κόσμος. Πάλι εμείς δηλαδή πρέπει να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς, που πάνω στην πλάτη μας θα κουβαλήσουμε το πτώμα της κομματοκρατίας στην Ελλάδα, στον τελικό προορισμό της αναπαύσεώς του.
Άντε! Ζωή σε μας
Νίκος Γεωργαντζάς
[1] Αντιναύαρχος Ε.Α. Κώστας Γκορτζής: «Για ποιά πατρίδα να δώσουμε το αίμα μας; Για να διατηρηθεί το 75% αφορολόγητο των βουλευτών
http://logioshermes.blogspot.com/2012/12/75.html
[2] Ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους Γερμανούς και την εγχώρια διαπλοκή
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/265443/aneleitos-polemos-anamesa-stoys-germanoys-kai-tin-eghoria-diaploki
Δημήτριος Αδαμόπουλος
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>