Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Γιά κλάματα η πολιτική τάξη στην Ελλάδα, ακόμα και οι Γερμανοί το ψυλλιάστηκαν!

Σε ποιούς ακριβώς απευθύνεται ο Αντιναύαρχος ε.α. Κώστας Γκορτζής [1]; Το τραγικό του λάθος δεν είναι τόσο στο περιεχόμενο των όσων γράφει ή λαλεί, όσο στο ότι απευθύνει καν τον λόγο σε μίαν άρδην ολιγαρχική πολιτική τάξη, η οποία όχι μόνον δεν εκπροσωπεί πλέον τον ελληνικό μας κόσμο, αλλά και διατηρεί την εξουσία της πάνω μας επάνω στην πλάτη μας.
Είναι όντως τόσο γιά κλάματα η πολιτική τάξη στην Ελλάδα, που ακόμα και οι Γερμανοί το ψυλλιάστηκαν [2]. Είτε ακούσια είτε εκούσια αντιπαρεθέτουν οι άνθρωποι την εγχώρια διαπλοκή της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα με τους δικούς τους Γερμανούς συγγραφείς, όπως, π.χ., τον Martin Heidegger (http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Heidegger), τον Αυστριακό Konrad Zacharias Lorenz (http://en.wikipedia.org/wiki/Konrad_Lorenz), τον Friedrich Wilhelm Nietzsche (http://en.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzsche) και τον Bruno Snell (http://en.wikipedia.org/wiki/Bruno_Snell).
Και δεν βλέπουν τίποτα το ελληνικό, ούτε καν κάτι τι το ελληνοπρεπές μέσα στην πολιτική τάξη στην Ελλάδα. Όποιος και να ήταν στην θέση τους, φυσιολογικά θα έκανε και ατομικά και συλλογικά έναν ανελέητο πόλεμο έναντι στην εγχώρια ελληνική πολιτική διαπλοκή [2].
Δεν αποκλείεται να δούμε μέσα στο 2013 την γνωστή μας την Angela Dorothea Merkel, Chancellor της Γερμανίας, να αρχίσει να παροτρύνει τον ελληνικό μας κόσμο να ξεκάνουμε τους άχρηστους πλέον γιά τους Γερμανούς Έλληνες ολιγάρχες, την πολιτική δηλαδή τάξη στην Ελλάδα, που έχει καταντήσει εμπόδιο και βαρίδι γιά τα πολιτικά σχέδια της Merkel και του κόμματός της (CDU). Ομολογουμένως, ίσως είναι κάπως τραβηγμένο το σενάριο τούτο, αλλά ο Σταύρος Ψυχάρης μπορεί να το βλέπει να παίζει, και μάλιστα στο εγγύς μέλλον [2].
Είναι επίσης τραγικό το λάθος μερικών πατριωτών Ελλήνων, που παρομοιάζουν το σημερινό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, ναι, το σύστημα αυτό που τόσο παραγωγικά παράγει και αναπαράγει συνεχώς τα πολιτικά σκουπίδια της πολιτικής τάξης της διαπλοκής, με το σύστημα μιάς επιχειρήσεως προς μελέτη. Διότι η μελέτη μίας επιχειρήσεως που παραπαίει έχει πάντα ως σκοπό την εξεύρεση και την ανάπτυξη των μέσων και των τρόπων γιά την βελτίωση της επιχειρήσεως τούτης, ώστε να ξαναγίνει η επιχείρηση, από κάποιο χρονικό σημείο και πέρα, κερδοφόρα ξανά.
Είμαι βέβαιος όμως πως το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα, της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα, όπως και η πολιτική τάξη που συνεχώς παράγει και αναπαράγει, δεν επιδέχονται πλέον καμμία βελτίωση. Φυσικά δε, ο κόσμος των επιχειρήσεων υπόκειται στην διαδικασία της γέννησης και του θανάτου.
Η μεν γέννηση μίας επιχειρήσεως έχει να κάνει με την ίδρυσή της. Ο δε θάνατος μίας επιχειρήσεως έχει να κάνει με την διαδικασία της πτώχευσής της.
Ακόμη δηλαδή και μέσα στην κάπως ατυχή παρομοίαση του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα με μία επιχείρηση, μάλλον έχει έλθει εκείνη η ένδοξη, όμορφη στιγμή, εκείνη η ωραία ώρα γιά την άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά δυναστική κομματοκρατία στην Ελλάδα να πεθάνει. Δεν υπάρχει καμμία ανάγκη γιά την Ελλάδα ως χώρα να μπει στην διαδικασία της πτώχευσης, απλά το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα της Ελλάδος πρέπει να μπει στην διαδικασία της πτώχευσής του.
Και ο σεμνός νεκροθάφτης θα πρέπει να είναι ο ελληνικός μας κόσμος. Πάλι εμείς δηλαδή πρέπει να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς, που πάνω στην πλάτη μας θα κουβαλήσουμε το πτώμα της κομματοκρατίας στην Ελλάδα, στον τελικό προορισμό της αναπαύσεώς του.
Άντε! Ζωή σε μας
Νίκος Γεωργαντζάς
[1] Αντιναύαρχος Ε.Α. Κώστας Γκορτζής: «Για ποιά πατρίδα να δώσουμε το αίμα μας; Για να διατηρηθεί το 75% αφορολόγητο των βουλευτών
http://logioshermes.blogspot.com/2012/12/75.html
[2] Ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους Γερμανούς και την εγχώρια διαπλοκή
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/265443/aneleitos-polemos-anamesa-stoys-germanoys-kai-tin-eghoria-diaploki
Δημήτριος Αδαμόπουλος