ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Αυτό είναι το σχέδιο αποικιοποίησης του πειραματόζωου “Ελλάδα”

Διαβάζοντας αναλύσεις συναδέλφων οικονομολόγων και μη, επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι το σχέδιο αποικιοποίησης του πειραματόζωου «Ελλάς» φτάνει στο τελικό του στάδιο. Το σχέδιο αυτό εναντίον του Ελληνισμού ήταν απλό και είχε κατά τη γνώμη μου ως στόχο την υποδούλωση της Ελλάδας και τη δήμευση του ενικού και ιδιωτικού της πλούτου. Για την επιτυχία του στόχου αυτού υπενθυμίζω, σε όποιον δε θέλει κατά τη γνώμη μου να εθελοτυφλεί (ή κάτι άλλο) ότι μεθοδεύτηκαν ως εξής, η καταστροφή της εληνικής οικονομίας (κράτους και ιδιωτών) ώστε να δημευθεί ο ενικός και ιδιωτικός πλούτος της Ελλάδας:
Κατά κάποιον τρόπο είχαμε υποχρέωση (διαταγή;;;) του Κώστα Καραμανλή να παραιτηθεί το 2009 πολύ πριν λήξει η θητεία του (και ενώ όλα έδειχναν ότι θα χάσει τις εκλογές, πράγμα που προεκλογικά έδειχνε να το επεδίωκε) για να ανοίξει ο δρόμος στον υποσχόμενο πολλά στον λαό («λεφτά υπάρχουν κτλ) Παπανδρέου. Είχαμε στη συνέχεια εσκεμμένη καταστροφή από τον Παπανδρέου της δανειοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (Τιτανικός, χώρα απατεώνων, πιστόλι στο τραπέζι, διόγκωση του ελλείμματος κτλ) που δεν είχε σχέση με την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας το 2009 (οι αγορές δεν ήταν τόσον ηλίθιες για δανείζουν τη χώρα) που δεν διέφερε τότε ουσιαστικά από αυτήν των περισσότερων χωρών της ευρωζώνης. Πχ από αυτήν του Βελγίου.
Ως σαφέστατα αποδεικνύει και η σημερινή κατάσταση (Ισπανία, Ιταλία κτλ). Μετά την καταστροφή αυτή της δανειοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, αντί άμεσης αναδιάρθρωσης (κουρέματος) του χρέους ώστε με μικρό κούρεμα από 110% του ΑΕΠ που ήταν να γίνει 70% και βιώσιμο (ως ζητούσε ο Ντομινίκ Στρος Καν), είχαμε σταδιακή μετατροπή του χρέους (ως ήθελαν Μέρκελ και Παπανδρέου και πιθανόν υπογείως και ο Σαμαράς) από χρέος προς αγορές άνευ υποθήκης , σε χρέος «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» που σχεδίασαν οι γερμανοί, με υποθήκευση του Εθνικού πλούτου της χώρας (δημόσιου και ιδιωτικού) υπό αγγλικό δίκαιο και με απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας που διοικείται πλέον από Γκάουλάουτερ, από τρόικες, απο γερμανό υπουργό και από επιτρόπους παντού.
Προς τούτο είχαμε υπογραφή κατάλληλης δανειακής σύμβασης με βασικό επίσης όρο ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, δηλαδή τη σταδιακή και συνεχή μείωση μισθών και συντάξεων. · Η εσωτερική υποτίμηση μείωσε σταδιακά το κυκλοφορούν χρήμα και είχαμε γι’ αυτό κλείσιμο επιχειρήσεων, ανέργους, μείωση εσόδων του κράτους, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και σταδιακή διάλυση της Εθνικής και ιδιωτικής οικονομίας.
Με το PSI όπως έγινε στην συνέχεια, είχαμε καταστροφή των Ελληνικών και Κυπριακών τραπεζών, των ασφαλιστικών ταμείων, κτλ. Παράλληλα είχαμε εν όψει εκλογών, τρομοκρατία του κόσμου (που συνεχίζεται) από τους μνημονιακούς πολιτικούς παράγοντες και τον δοτό πρωθυπουργό μέλος της τριμερούς επιτροπής, κ. Παπαδήμο.Δείτε το αχαρακτήριστο βίντεο
Έγινε αποδεκτό από την παρούσα κυβέρνηση η ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών τραπεζών ναι μεν να γίνει με δάνειο που θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, αλλά η διοίκηση τους να αναληφθεί από επιτρόπους των αγορών (της Μέρκελ και της απαράδεκτης επιτροπής της ΕΕ). · Έτσι με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων αλώθηκαν οι Ελληνικές τράπεζες από τους ξένους της Νέας Τάξης. Την κατάλληλη στιγμή. Με διαλυμένην πλήρως την οικονομία μας. · Ανατέθηκε η «ιδωτικοποίηση» του Εθνικού πλούτου σε έναν ανεξέλεγκτο Οργανισμό που άρχισε να «ιδιωτικοποιεί» τα πάντα. · Νερό, λαχεία, λιμάνια, Εθνικούς δρόμους, αεροδρόμια κτλ.
Όλα σε «ανταγωνιστικές» τιμές ξεπουλήματος. · Πχ ο ΟΠΑΠ λαχεία, πωλείται με τίμημα ίσο με τα ετήσια του κέρδη. Να μην θυμίσω πάλιν πόσο πουλήθηκε στους γερμανούς το 10% του ΟΤΕ. ·Και από την «ιδιωτικοπόιηση» αυτή δεν θα γλυτώσει τίποτε. Ακόμα και ο υποθαλάσσιος ορυκτός πλούτος της Ελλάδας. Έτσι για τον δημόσιο Εθνικό μπλούτο μεθοδεύτηκε ως ανωτέρω η εκποίηση του – ιδιωτικοπόιηση – ξεπούλημα του.
Τώρα φτάνουμε στην υλοποίηση της μεθόδευσης της δήμευσης και του ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας που δεδομένης της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με χρήματα των Ελλήνων (που θα πληρώνουν οι παρούσες και μελλοντικές γεναιές) θα γίνει ως εξής με μέθοδο που θυμίζει εκτέλεση απο τους ΝΑΖΙ θυμάτων που τους έβαζαν πρώτα να σκάψουν τους τάφους τους. Μόλις αναλάβουν οι ξένοι επίτροποι τη διοίκηση των Ελληνικών τραπεζών, θα καλέσουν πρώτα τις μεγάλες επιχειρήσεις που χρωστούν στις τράπεζες (και που λόγω τηςεσωτερικής υποτίμησης και της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά περιήλθαν σε δυσχερή οικονομική κρίση) να πληρώσουν άμεσα τα χρέη τους.
Μετά από αδυναμία τους θα ακολουθήσει η εκποίηση των Ελληνικών επιχειρήσεων σε εξευτελιστικές τιμές. Βιομηχανίες, Ιδιωτικές κλινικές, διάφορες επιχειρήσεις. Τα πάντα. · Όλα θα περιέλθουν σχεδόν «τζάμπα» σε ξένους και δή γερμανούς. · Το ίδιο θα γίνει και με τα χωράφια των αγροτών μας που χρωστούν στην ξεπουληθείσα Αγροτική Τράπεζα που κατείχε επίσης μεγάλο ποσοστό μετοχών της ΕΥΔΑΠ που έτσι «ιδιωτικοποίηθηκε» σε εξευτελιστική τιμή.
Θα ακολουθήσει τέλος η εκποιήσει της ιδιωτικής περιουσίας όσων Ελλήνων με την μείωση μισθών και συντάξεων, την απώλεια εργασίας κτλ, αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια τους στις τράπεζες. Πρόκειται περί εκτέλεσης σχεδίου «επιστημόνων» απατεώνων με εγχώριους συνεργούς – εκτελεστικά όργανα. Τα ανωτέρω προφανώς είναι και αποτέλεσμα και της κτηθείσας «αξιοπιστίας» του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά. Πέραν της συνεχιζόμενης αφαίμαξης – εξόντωσης των Ελλήνων
ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
http://www.katohika.gr/