Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Αγαπητή χρυσή αυγή είσαι τελικά το δεκανίκι της δεξιάς!

Πρέπει άμεσα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη οι Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπανδρέου και όλοι όσοι φέρουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες για την απόκρυψη «μαύρου» χρήματος. Δυστυχώς, οι επιτροπές της Βουλής απλά καλύπτουν τη διαφθορά δεκαετιών και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Λαού. Πολιτική κάθαρση θα επέλθει μόνο όταν δούμε τους κλέφτες στη φυλακή και τα κλεμμένα να επιστρέφουν στο Δημόσιο.

Χρυσή αυγή
Αγαπητή χρυσή αυγή αυτό μόνο μπορείς να κάνεις; Να επαναλαμβάνεις αυτά που μας ταΐζουν οι προδότες;
Τότε είσαι λίγη και παίζεις τον ρόλο του διασπαστή και το δεκανίκι της δεξιάς  στον ακομμάτιστο αγώνα του λαού!
Ο  Παπακωνσταντίνου  είναι η παρανυχίδα και εσείς μας την δείχνετε και δεν βλέπετε σκόπιμα ολόκληρο το σώμα του τέρατος που είναι κριμένο από πίσω της δήθεν παραπομπής!
Όλη η βουλή έχει μολυνθεί από αγιάτρευτη προδοσία και εσείς δείχνετε με ποιο παιχνίδι θέλετε να παίξουμε, για όλα φταίνε οι Πασοκατσήδες  και οι άλλοι είναι αθώες περιστερές, και τους δείχνετε αφηρημένα, με λέξεις όλοι οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν, λες και δεν τους ξέρετε!
Από εσάς ο λαός περίμενε να κάνετε πεζοδρόμιο μαζί του και να τον ενθαρρύνετε σε έναν μαζικό πανελλαδικό ολομέτωπο αγώνα μέχρι εσχάτων να απαλλαγούμε…  όχι από τον προδότη Παπακωνσταντίνου, αλλά από τους 300 προδότες της βουλής.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

3 comments to Αγαπητή χρυσή αυγή είσαι τελικά το δεκανίκι της δεξιάς!

  • ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡ.ΑΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΩΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΑ [ ΚΥΡΙΛΗΚΙΑ ] ΠΕΡΙΣΕΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡ ΑΥ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΨΙΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΝΤΖΑΡΙΣΜΑΤΑ.

  • anti-nikos

    Ρε Νικολάκη για τράβα να μάθεις ορθογραφία και μετά μας κάνεις υψηλή πολιτική!

    • Αγαπητέ φίλε, η πείνα, η ντροπή, η σκλαβιά, η προδοσία, η αλήθεια, η ανθρωπιά, η αγάπη, η υπευθυνότητα, ο πατριωτισμός και η όρεξη για αγώνα για ΑΠΑΛΛΑΓΗ από το προδοτικό πολιτικό σύστημα δεν θέλει γραμματική, αλλά καρδιά και αγάπη για την πατρίδα και τα κοινά!