«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελεύθερα, ασυμβίβαστα και πάνω απ’ολα, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ

“Οπου και να σας βρίσκει το κακό, αδελφοί,
όπου και να θολώνει ο νους σας
μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό
και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη”
Οδυσσέας Ελύτης
 
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια του συστήματος. Εύχομαι το 2013 να γκρεμίσουμε την δρακογενιά.

Υπομονή Ήλιος θα φανεί με χρυσά φτερά

πάνω απ’ τα νερά… Για να μας πει μες στην ντροπή…

Πολεμήστε και γκρεμίστε τη δρακογενιά!

(Νίκου Γκάτσου – «Ο Δράκος»)

Η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια του συστήματος να σωθεί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Αφού παγκόσμιοι κι εγχώριοι απατεώνες έχουν πάρει σχεδόν ότι θέλουν από την Ελλάδα και τον λαό της, τώρα ετοιμάζονται να διασώσουν το σύστημα που τόσα χρόνια τους πάχυνε και τους πλούτισε.
Μια γιγαντιαία εκστρατεία που πατάει πάνω στην φτώχεια και την εξαθλίωση του Έλληνα που οι ίδιοι δημιούργησαν κι έχει ως σημαία ένα ανίκανο ανθρωπάκι που ακούει στο όνομα ‘‘Σαμαράς’’.
Το σχέδιο ‘‘Τσίπρας’’ δεν τραβαει εξαιτίας της φυσιολογικής αντιπάθειας των Ελλήνων προς την ακροαριστερά και της εκ φύσεως ηλιθιότητας του σχηματισμού με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ. Το τελευταίο τους χαρτί πριν την ποθούμενη σωτηρία του ελληνικού έθνους, η τελευταία τους ευκαιρία για να το κρατήσουν μέσα στο Μάτριξ και να συνεχίσουν να το απομυζούν λέγεται ‘‘Σαμαράς’’.
‘‘Είδες πόσοι φοροφυγάδες και κλέφτες έχουν πάει φυλακή;’’ – Οι ίδιοι φοροφυγάδες και κλέφτες που τους δημιούργησε το ίδιο το σύστημα που σήμερα κυβερνά. Τότε έκαναν την δουλειά τους με αυτούς και πάλι σήμερα την δουλειά τους κάνουν. Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του ηλίθιου πόπολου. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει ούτε μισό ευρώ. Αν έκλεψε ποτέ κανείς από αυτούς ή αν απλά πρόκειται για μια καλοστημένη παράσταση. Σίγουρα όμως είναι καλοστημένη η παράσταση μέσω των πορνό-κάναλων του Στουρναρα που ετοιμάζεται να ‘‘τιμωρήσει’’ τους φοροφυγάδες. Οι υπαίτιοι της μεγάλης κλοπής του Χρηματιστηρίου και της υποδούλωσης στην ΟΝΕ με ψευδή στοιχεία δεν δικαιούνται να ομιλουν.
‘‘Ο Παπακωνσταντινου θα πάει στην φυλακή επειδή προστάτευε το σοι του και αλλοίωσε την λίστα Λαγκαρντ. Η δικαιοσύνη επιβάλλεται.’’ – Ο Παπανδρέου δεν ήξερε τίποτα; Ο Βενιζέλος; Ο Σαμαράς; Η Μπακογιάννη; Ο Παπακωνσταντίνου είναι η Ιφιγένεια που θα θυσιαστεί μαζί με τον Τσοχατζόπουλο και κάνα δυο ακόμη για να διασωθεί η τιμή του ξεφτιλισμένου συστήματος. Δεν θα πάει στην φυλακή γιατί έφερε το ΔΝΤ στην χώρα και άνοιξε τις πύλες της κολάσεως, αλλά γιατί έβγαλε τα ξαδέρφια του από την λίστα Λαγκαρντ. Ουαί ημίν….Και δεν θα μάθουμε ποτέ ποια άλλα ονόματα σβηστήκαν από αυτή, φυσικά…
‘‘Επιχείρηση Καθαρά Χέρια – ΕΟΤ. Μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο αμέσως τους συνέλαβαν.’’ Η Κεφαλογιάννη, η γυναίκα που έγινε υπουργός χάριν του επωνύμου της και των εσωκομματικών ισορροπιών της ΝΔ. Η αγράμματη υπουργός Τουρισμού που μπορεί να μιλαει μισή ώρα και να πετάει κοτσάνες χωρίς κανείς να καταλαβαίνει τι λέει. Η ρητορεύουσα χειρότερα κι από τον ΓΑΠ που σπαταλάει τα λεφτά του ελληνικού λαού σε αποτυχημένα τουριστικά σποτάκια στο Λονδίνο. Ο Καραχάλιος, ο αιώνιος ανεπάγγελτος σύμβουλος των κυβερνήσεων της ΝΔ, ο αιώνιος κρατικοδίαιτος. Αυτός που τρώει τα λεφτά που τον πληρώνουμε με ξανθά σαχλοκούδουνα στα μπουζούκια. Και οι λοιποί ειδικοί κρατικοδίαιτοι σύμβουλοι, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και οι λοιποί απατεώνες. Όλη αυτή η αηδία που περιέγραψα παραπάνω είναι ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η οικογενειοκρατία σας, τα βολέματα των υμετέρων, η κρατικοδίαιτη λογική σας, η κλοπή και η απάτη είναι ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. Όσο κι αν προσπαθείτε να παραστήσετε τους Κάλαχαν της δικαιοσύνης, η διαιώνιση του συστήματος σας θα φέρνει ξανά και ξανά τα ίδια και τα ίδια.
‘‘Το Δημόσιο ξεπληρώνει τα χρέη του προς τους ιδιώτες’’ – Ποια; Σε ποιους; Είναι αστείο να κάνεις σημαία σου κάποια χρέη του δημοσίου προς κάποιους επιχειρηματίες κι επαγγελματίες, την ώρα που ο κοσμάκης πρέπει να δανειστεί να πληρώσει την εφορία, την ώρα που παραδίδουν τις πινακίδες και πετανε τα αυτοκίνητα, την ώρα που οι λόγγοι και τα δάση αποψιλώνονται για να ζεσταθούν οι άνθρωποι και να βγάλουν τον χειμώνα, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες ζουν μέσα στην φτώχεια και δεν έχουν να αγοράσουν γάλα. Είσαι αηδιαστικός.
Ο ελληνικός λαός κοιμάται και δεν έχει πάρει χαμπάρι, ακόμη τώρα, τρία χρόνια μετά την έναρξη της καταστροφής, τι γίνεται. Σαράντα χρόνια πουλημένοι πολιτικοί, σαράντα χρόνια καταναλωτισμός, σαράντα χρόνια διάλυση της παιδείας και κομποστοποίηση του μυαλού, σαράντα χρόνια πορνοφυλλάδες, τριάντα χρόνια τσόντο-τηλεόραση έχουν κάνει πολύ καλά την δουλεία τους. Ο Έλλην ακόμη δεν εννόησε από πού έλαβε τον κόλαφο. Ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί έγινε όλο αυτό. Ακόμη πιστεύει ότι το κακό θα περάσει κι ότι όλα θα γίνουν ξανά όπως πριν. Οικτρά πλάνη.
Ειδικά η γενιά των 50+. Η ένοχη γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα. Η γενιά που ρούφηξε τον ιδρώτα και το αίμα των πατεράδων της (που έκτισαν την Ελλάδα) και σήμερα κατέληξαν να κυκλοφορούν σαν μοσχάρια υπό πάχυνση με Mercedes και BMW και να ρουφάνε και το αίμα των παιδιών της. Είτε από δόλο είτε από ηλιθιότητα. Διότι αυτή η γενιά ενσωματώνει τους μεγαλύτερους απατεώνες που είδε ποτέ η νεότερη Ελλάδα αλλά και τους περισσότερο ηλίθιους που είδε γενικά η Ελλάδα ποτέ. Είναι τόσο ηλίθια, ημιμαθής και προκλητική αυτή η γενιά που έχει το θράσος ακόμη να κυκλοφορεί στους δρόμους και να υπερασπίζεται τους πολιτικούς τύπου Σαμαρά και Βενιζέλου.
Λίγοι ξυπνήσανε. Λίγοι καταλάβανε. Πάντα έτσι είναι, λίγοι και διαλεχτοί, αυτοί κουβαλάνε το βάρος στους ώμους. Κυρίως νέοι. Οι υπόλοιποι είναι τα γρανάζια του συστήματος, οι αιώνιοι σκλάβοι, τα αιώνια κορόιδα, τα ζώα που δεν ξέρουν για ποιον αφέντη δουλεύουν, με το κεφάλι κάτω.
Υπάρχει μια δύναμη που ανεβαίνει…Μια δύναμη που την φοβούνται όσο τίποτε αυτοί που κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα και τον κόσμο…Τα αφεντικά των ζώων που δουλεύουν με το κεφάλι κάτω και δεν ρωτούν ποτέ. Οι Έλληνες την είδαν, αυτοί που ξύπνησαν την αγκάλιασαν, οι λίγοι, οι διαλεχτοί. Μακάρι να την αγκαλιάσουν όλοι, μακάρι όλοι να ξυπνήσουν, να βγουν από το μάτριξ, να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ποιο είναι το πραγματικό συμφέρον του ελληνικού έθνους.
Αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό και δυστυχώς αυτή μου η πεποίθηση επιβεβαιώνεται συνεχώς. Εύκολα εξαπατόμαστε από ‘‘κονκισταδόρες’’ με γυαλιστερές χάντρες και καθρεφτάκια.
Αυτή την φορά οι ‘‘κονκισταδόρες’’ έστειλαν τον πιστό τους στρατιώτη Αντώνη Σαμαρά με τα καθρεφτάκια ‘‘ανάπτυξη’’, ‘‘τέρμα στις περικοπές’’ (που οι ίδιοι ξεκίνησαν), ‘‘δουλείες υπάρχουν’’, ‘‘ασφάλεια – αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης’’, ‘‘θα κατεβάσω τις κουκούλες’’, ‘‘υδρογονάνθρακες’’. Ο επανειλημμένα πολιτικός ψεύτης και απατεώνας εκμεταλλεύεται τα πιο αγνά θέλω των Ελλήνων και αδίστακτα τους κοροϊδεύει για να τους κρατάει στο τέλμα και στο καθεστώς δουλοπάροικου. Τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν και έριξαν το δυσβάστακτο βάρος τους πάνω στον ελληνικό λαό, οι ίδιοι εγκληματίες υπόσχονται ότι τώρα θα τα λύσουν όλα. Κι ο ελληνικός λαός πληρώνει κάθε μέρα με αίμα ενώ αυτοί απολαμβάνουν άνετα τις γαλλικές τους σαμπάνιες.

Σαράντα χρόνια έλεγαν ‘‘γραφικό’’ όποιον έλεγε ότι η Ελλάδα έχει πετρέλαια και τώρα ξαφνικά τα ανακάλυψαν.

Σαράντα χρόνια βάζουν κουκούλες στους ασφαλίτες και στους πράκτορες της CIA για να καίνε την Αθήνα και τώρα θα τις κατεβάσουν.

Σαράντα χρόνια κλέβουν κι έχουν πλουτίσει μέχρι και τα δισέγγονα τους και τώρα θα πιάσουν τους κλέφτες.

Είκοσι χρόνια γεμίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και τώρα θα τους διώξουν.

Είκοσι χρόνια έχουν ξεχάσει τι σημαίνει η αστυνομία να φυλάει τον κόσμο και τώρα θα επαναφέρουν την ασφάλεια στις πόλεις.

Είκοσι χρόνια συντηρούν επίτηδες την ανεργία για να τους έχει ανάγκη ο κόσμος και τώρα θα την εξαλείψουν.

Παπατζήδες. Αδίστακτοι απατεώνες.

Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν ισχύει το ομηρικό ‘‘ο τρώσας και ιάσεται’’.

Μάλλον καλύτερα το σολώνειο ‘‘μηδένα προ του τέλους μακάριζε’’.

Αλλά για τα κομποστοποιημένα μυαλά της πλειοψηφίας των Ελλήνων αρκεί ξανά, μετά από όλα αυτά, απλά ένα κοκαλάκι να γλείψουν, μια ψευδαίσθηση ευτυχίας, για να τα ξεχάσουν όλα, για να ξεχάσουν την κατάντια του έθνους τους και να κοιμηθούν ξανά τον ύπνο του δικαίου. Αρκεί ένα τζιπ, ένα δάνειο ή ένα σαββατοκύριακο στην Αράχοβα.
Το σκηνικό που θα παίξει το 2013 είναι το ‘‘καρότο και μαστίγιο’’. Καρότο (το κοκαλάκι που λέγαμε) για τις ναρκωμένες μάζες των Ελλήνων και ‘‘μαστίγιο’’ για όσους πάνε κόντρα και αντιστέκονται. Για όσους έχουν το θάρρος και μιλούν για έθνος, για πατρώα γη, για ελευθερία, για δικαιοσύνη. Η δικτατορία του μάτριξ θα πάρει νέα μορφή, πιο απροκάλυπτη.

Θα περάσουν όλα ίσως.…και στο τέλος τι θα απομείνει;

Μια διαλυμένη κοινωνία στα μέτρα τους.

Η ισοπέδωση κάθε κοινωνικού και εργασιακού δικαιώματος.

Η νόμιμη συγκυριαρχία με πάσης φύσεως ξένους εισβολείς της Ελλάδος.

Το απόλυτο ξεπούλημα όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να μην παράγει τίποτα και να εισάγει τα πάντα.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι το κράτος-γκαρσόνι της Ευρώπης.

Το Αιγαίο στη μέση.

Τα Σκόπια Μακεδονία.

Η Θράκη ΕΟΖ.

Η Κύπρος μισή.

Ισοπέδωση κάθε εθνικού ιδανικού.

Ισοπέδωση κάθε κοινωνικής και οικογενειακής άξιας.

Ισοπέδωση της παράδοσης.

Προώθηση κάθε αρρωστημένου προτύπου.

Ναρκωτικά, ανωμαλία, λαθρομετανάστες, αρρώστιες, μια κοινωνία σε προχωρημένη σήψη.

Κι εμείς, θα πανηγυρίζουμε γιατί ο Σαμαράς έδωσε το επίδομα θέρμανσης ή γιατί δεν έκοψε τελικά 100 ευρώ από τους μισθούς αλλά 50. Δύστυχε λαέ, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Το Αιγαίο θα γεμίσει από εβραϊκές και αμερικανικές πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου, τα νησιά και τα βουνά θα γεμίσουν από τις βίλες των ελλήνων πολίτικων που υπέγραψαν τις συμφωνίες, κι εμείς θα πανηγυρίζουμε γιατί ο Σαμαράς ανέβασε τον κατώτατο μισθό από τα 300 στα 400 ευρώ.
Η δρακογενιά που ελέγχει με στιβαρό χέρι την Ελλάδα από το 1974 έως σήμερα, συνεχίζει να κρατάει καλά.
Αν τα δούνε σκούρα, θα φέρουνε συγκυβέρνηση Σαμαρά-Τσίπρα. Άλλωστε ποιος το 2009 θα πίστευε ότι το 2012 η Ελλάς θα εκυβερνείτο από συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη;
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην ξυπνήσει ο Έλληνας, να μην δει την αλήθεια κατάματα, να μην μάθει την αλήθεια. Και τώρα ο κίνδυνος είναι μεγάλος όσο ποτέ, διότι υπάρχει κάποιος ο οποίος επιτέλους τολμά να μιλάει την γλώσσα της αληθείας.
Δεν θα διστάσουν να εξαπολύσουν και τρομοκρατικά πογκρόμ, αν τα δουνε σκούρα. Η 5η φάλαγγα είναι εντός των τειχών, πανέτοιμη κι εξοπλισμένη.
Η μόνη ελπίδα είναι αυτοί που ξύπνησαν ήδη. Μόνον αυτοί μπορούν να ξυπνήσουν κι άλλους, μπορούν να τους βγάλουν από το ελληνικό μάτριξ του 2012. Μόνο αυτοί μπορούν να εξαπολύσουν τον ανελέητο ιδεολογικό και πνευματικό πόλεμο που θα κατεδαφίσει το καθεστώς.
Το σύστημα παίζει τα ρέστα του διότι ξέρει ότι ο Σαμαράς είναι το τελευταίο του χαρτί. Θα τα δώσει όλα για να κρατηθεί στην ζωή έστω και με τεχνητή υποστήριξη. Ελπίζω ότι όλοι θα αντιληφθούμε τα ‘‘καθρεφτάκια’’ που μας φέρνει με αντάλλαγμα την σκλαβιά μας. Ελπίζω να έχουμε το θάρρος να του τα πετάξουμε στα μούτρα, και αυτουνού και του επιδόξου διάδοχου του, Τσίπρα.

Εύχομαι το 2013 να γκρεμίσουμε την δρακογενιά που μας πίνει το αίμα.

Καλή χρονιά σε όλους και καλή ανάσταση στην πατρίδα μας.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>