Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

       «Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π)

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Όταν τα φερέφωνα των Διεθνών δανειστών κερδοσκόπων που επιβάλλουν στη χώρα μας νόμους και ληστρικά χαράτσια  χωρίς να σέβονται το Σύνταγμα και την θέληση του κυρίαρχου Λαού αυθαιρετούν, ευλόγως παραπέμπεται η σκέψη μας ότι γιά την κυβέρνηση δεν υπάρχει Δικαιοσύνη που να αποφασίζει εις βάρος της αλλά μόνο αυτή που δικαιώνει τους εις βάρος του Ελληνικού Έθνους νόμους και αποφάσεις της. Δυστυχώς, η εκάστοτε κυβέρνηση θεωρεί την Δικαιοσύνη ως μηχανή παραγωγής δικαστικών αποφάσεων μόνο για την είσπραξη δημοσίων εσόδων και τους παράγοντες απονομής της υποτακτικούς της για την επίτευξη του ανωτέρω στόχου της.
Με την βεβαιότητα όμως ότι: «Υπάρχουν και στην Αθήνα Δικαστές», η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία υπό την επωνυμία «Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π), διά της Προέδρου της κυρίας Μαρίας Ι. Εξαρχουλάκου, για λογαριασμό εξήντα τριών Ελλήνων πολιτών, με την διαδικασία των Ασφαλιστικών μέτρων, πέτυχε την έκδοση δικαστικής αποφάσεως κατά του (Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών) Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. πρίν την έκδοση της υπ’ Αριθμόν 1101/ 2012 Αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την οποία οι κ.κ. Αεροπαγίτες ανέστειλαν κατά το «προσωρινώς εκτελεστή» αυτής.
Απευθυνόμενοι προς τους εκδώσαντες, «στην εκείνου ρήμασι πειθόμενους», την αρεοπαγιτική απόφαση Δικαστές, λέγουμε τούτο: «Κύριοι, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ να αδιαφορείτε για την άσκηση του δικαιοδοτικού σας έργου εις βάρος της απονομής αυτής ταύτης της Δικαιοσύνης και του κοινωνικού συνόλου που, ως ο κυρίαρχος Λαός, ΑΠΑΙΤΕΙ από Υμάς ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΣΗ όταν μάχεται για τα δίκαιά του έναντι ενός αφερέγγυου κράτους.» 
            Για την απόφαση που εξεδόθη για λογαριασμό των εξήντα τριών Ελλήνων πολιτών ακολουθεί το κατωτέρω άκρως επεξηγηματικό VIDEO.
Για την
«Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π),
Η Πρόεδρος Μαρίας Ι. Εξαρχουλάκου
E-mail: mariaexarchoula@yahoo.gr
Τηλ: 210 8235455
http://www.ribandsea.com/law/831-2012-12-14-19-18-31.html
Ρεπορτάζ : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
H δικηγόρος και πρόεδρος της ΔΙ.Α.Π. κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου.
Πολύς λόγος έγινε στα μέσα της μαζικής μας εξαθλίωσης και πολύ μελάνι χύθηκε, προσφάτως, στην προσπάθεια κάποιων δημοσιογράφων να ερμηνεύσουν τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις που απαγόρευσαν στη ΔΕΗ να περιλαμβάνει το χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ) στους λογαριασμούς που εκδίδει και να προβαίνει σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε καταναλωτές που αρνούνται να το πληρώσουν. Είναι δε αμφίβολο αν έχουν κατάλαβει οι τελευταίοι τι δέον γενέσθαι, μετά μάλιστα και από την εντολή του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα προς την Δ.Ε.Η., να αγνοήσει την δικαστική απόφαση και να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι! Η πρόεδρος της «Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης«, δικηγόρος κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου, στην οποία απευθύνθηκα, μου εξήγησε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα μετά τις πρόσφατες αυτές εξελίξεις.
Υπενθυμίζω, πάντως, ότι την 30ή Αυγούστου 2012 η κυρία Εξαρχουλάκου είχε καταθέσει εξώδικη διαμαρτυρία προς την Δ.Ε.Η., την οποία είχε κοινοποιήσει και στο Υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας να γίνει διαχωρισμός της χρέωσης ΕΕΤΗΔΕ από τον υπόλοιπο λογαριασμό ηλεκτροδότησης και να μην προβεί η εταιρεία σε καμία ενέργεια διακοπής της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος (εάν το τέλος αυτό δεν πληρωθεί) εφ’ όσον η αναλογούσα στο ρεύμα και λοιπά τέλη, οφειλή, έχει εξοφληθεί : http://www.ribandsea.com/waves/736-2012-09-04-14-34-05.html
Ακούστε, όμως, την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα σήμερα με την κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου.
http://www.ribandsea.com/

elas elas@otenet.gr

2 comments to ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.