«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλό μαγείρεμα! Ο ένας λέει ότι την πήρε και ο άλλος ότι δεν την επήρε!

Το υπ. Οικονομικών ανακοίνωσε την παραλαβή της από τις γαλλικές αρχές Οι Γάλλοι έστειλαν τη λίστα Λάγκαρντ

Η αυθεντική λίστα  Λαγκάρντ» παραδόθηκε από τις γαλλικές αρχές στην Αθήνα????????????
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Αργά το απόγευμα της Παρασκευής το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι παρέλαβε τη «λίστα Λαγκάρντ» από το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις παράγοντες της ελληνικής κυβέρνησης μετέβησαν στο Παρίσι και παρέλαβαν τη λίστα η οποία διαβιβάστηκε άμεσα στο Γραφείο του Οικονομικού Εισαγγελέα κ. Πεπόνη.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος», που είχε προαναγγείλει ήδη από τις 9/12 την παράδοση της αυθεντικής λίστας στις ελληνικές αρχές.
Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες το γνήσιο υλικό έφθασε εχθές Πέμπτη και όχι σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών και από εκεί άμεσα στους οικονομικούς εισαγγελείς. Όπως γράφει και το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο, ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου των «πόθεν έσχες» Αθανάσιος Νάκος ανέφερε στα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων, κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ότι «με ενημέρωσαν από το υπουργείο Οικονομικών πως έφθασε σήμερα η γνήσια λίστα Λαγκάρντ.
Υπό αυτά τα δεδομένα δεν έχει νόημα να ερευνήσουμε το παλιό υλικό. Πρέπει να ζητήσουμε το αυθεντικό για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».
Την συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνει και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου που συμμετείχε στην συγκεκριμένη σύσκεψη, αναφέροντας στο Πρώτο Θέμα: «Στην σημερινή (σ.σ. της Πέμπτης) διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής έθεσα ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς και πάλι το ζήτημα της «λίστας Λαγκάρντ» και των ενεργειών που οφείλει και πρέπει να κάνει η Βουλή προκειμένου να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός τι πραγματικά έγινε και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες σε όσους την διαχειρίστηκαν με πλημμελή τρόπο.
Πληροφορήθηκα ότι έχει σταλεί αντίγραφο της πρωτότυπης λίστας από τις γαλλικές αρχές και το έχει παραλάβει το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διασταυρωθούν οι δύο λίστες. Ζητάμε άμεση ενημέρωση και την εκκίνηση όλων των νόμιμων διαδικασιών προκειμένου να γίνει η διασταύρωση της πρωτότυπης λίστας με αυτή που βρίσκεται στη δικογραφία.
Είναι αυτονόητο ότι εάν έχει υπάρξει αλλοίωση της πρωτότυπης λίστας, τον λόγο θα τον έχει η Βουλή για την αναζήτηση των υπεύθυνων και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη».
Πέραν αυτού, δύο ακόμα μέλη της Διάσκεψης τα των Προέδρων του κοινοβουλίου επιβεβαιώνουν τα λόγια του κ. Νάκου ενώ προσθέτουν ότι και ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης τους είπε ότι έχει τις ίδιες πληροφορίες.
Να σημειωθεί ότι η «αρχική» λίστα είχε δοθεί από την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ στον τότε Έλληνα ομόλογό της Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος καταθέτοντας στη Βουλή δήλωσε πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται το αρχικό cd που του παραδόθηκε.
Σε κάθε περίπτωση η έλευση του γνήσιου υλικού από τις γαλλικές αρχές καθορίζει και την τελική στάση των κομμάτων αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με τους περισσότερους να αναφέρουν πως αν η σύγκριση του αντιγράφου με το πρωτότυπο υλικό δείξει λαθροχειρία τότε η παραπομπή του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε προανακριτική επιτροπή είναι βέβαιη.
Πλέον, το γνήσιο αντίγραφο επιταχύνει τις όποιες διαδικασίες αναφορικά με  την απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στα χέρια τους το υλικό και δεν το εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος του ελληνικού δημοσίου. Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς θα συγκρίνουν τις δύο λίστες και εάν διαπιστώσουν λαθροχειρία τότε η θέση των κυρίων Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Άλλωστε το γνήσιο αντίγραφο ανέμενε και το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων προκειμένου να καθορίσουν με ακρίβεια την στάση τους. Αν δηλαδή θα ζητήσουν εξεταστική ή θα παραπέμψουν τους πρώην υπουργούς σε προανακριτική.
http://www.protothema.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>