«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συστημική μόχλευση γιά τα καμικάζι κομματόσκυλα της αριστερο-κεντρο-δεξιάς

«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευ παθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων.»

 «Δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεργετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπου που τους εδέχθηκαν.»

“Πανηγυρικός” του Ισοκράτους

Καθώς και η Ουγγαρία αναγνωρίζει εφεξής να κάνει πλέον χρήση το ονόματος “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, τα μέλη της πολιτικής τάξης στο «Hellenic Republic» (τέως Ελλάδα) δεν φαίνεται να τα ενοχλεί ποσώς, ούτε η χωρίς άδεια χρήσι της λέξης ‘Δημοκρατία’, ούτε η χωρίς άδεια χρήσι της λέξης ‘Μακεδονία’. Αυτό το ‘της’ όμως μέσα στο όνομα φαίνεται να προκαλεί τάσεις εθνεγερσίας στην ‘Hellenic Republic’ [1].
Εκτός από την ομόνυμη ταβέρνα στην Melbourne, Victoria, Australia, το ‘Hellenic Republic’ είναι επίσης το επίσημο πλέον όνομα μίας χώρας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που κάποτε ήταν η πατρίδα μας η Ελλάδα. Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της χώρας και μεγαλύτερη πόλη της. Σύμφωνα δε με τα προκαταρκτικά στοιχεία για το 2011 απογραφή, ο πληθυσμός της Hellenic Republic είναι περίπου 11 εκατομμύρια (Wikipedia), με πολλή όμως έμφαση στο ‘περίπου’.
Φύγαμε λοιπόν εμείς, τα μέλη του συνέκδημου ελληνικού μας κόσμου, στην ξενιτιά από την πατρίδα μας την Ελλάδα, αλλά τώρα πάει πιά και η πατρίδα μας από τον χάρτη. Με λίγη τύχη, στις καλοκαιρινές μας διακοπές, ίσως καταφέρουμε να ξανανταμώσουμε συγγενείς και φίλους στην Hellenic πλέον Republic.
Και φυσικά να ενωθούμε όλες και όλοι στον τρισμέγιστο αγώνα που δίνει η πολιτική τάξη της Hellenic Republic έναντι της χωρίς άδεια χρήσης της λέξης ‘της’ στο όνομα της γείτονος χώρας, που μοστράρει το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, αντί του πραγματικού της ονόματος, που είναι Βαρδάρσκα ή Vardarska. Τι περίεργα λοιπόν φαινόμενα που ζούμε μέσα στην μετανεωτερικότητά μας…
Μία τόσο ωραία χώρα που ήταν η πατρίδα μας η Ελλάδα, καταντάει να την καταδυναστεύει μία στυγνά δυναστική, άρδην κομματοκρατική πολιτική τάξη, η οποία αναγκάζει την χώρα να μετονομαστεί από Ελλάδα σε Hellenic Republic. Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως γίνεται και στην υπέροχη Βαρδάρσκα, όπου από “Republic of Vardarska” την αναγκάζουν να λέγεται εφεξής “Δημοκρατία της Μακεδονίας”.
Επειδή λοιπόν τα μέλη της πολιτικής τάξης στην τέως Ελλάδα και στην νυν Hellenic Republic δεν καταλαβαίνουν ούτε την έννοια ούτε την αξία του όρου ‘Δημοκρατία’, όπως τους είναι επίσης αδύνατον να καταλάβουν την έννοια και την αξία του ονόματος ‘Μακεδονία’, ρίχνονται με ένα κλέος ομηρικόν επάνω στον αγώνα τους εναντίον της χωρίς άδεια χρήσης της λέξης ‘της’ μέσα στο όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Αφτό (και όχι πλέον ‘αυτό’) το ‘της’ βγάζει μάτι ρε παιδί μου, τους ενοχλεί τόσο αφάνταστα, που το καταπολεμούν μέρα και νύχτα, στον ύπνο και στον ξύπνο τους, ασταμάτητα με ένα τεράστιο πάθος· έρως πολιτικός η παλιοκατάσταση!
Διότι το ‘της’ στο όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας” είναι στο κέντρο του ονόματος. Και επειδή τα μέλη της πολιτικής τάξης στην τέως Ελλάδα και νυν Hellenic Republic τείνουν να αυτοκαθορίζονται είτε ως κεντροαριστεροί, είτε ως ακροκεντρώοι, είτε ως κεντροδεξιοί, το ‘της’ στο κέντρο του ονόματος “Δημοκρατία της Μακεδονίας” τους δημιουργεί εξανθήματα, όχι μόνον στο σώμα αλλά και στο μυαλό.
Και δεν είναι μόνον τα μέλη της πολιτικής τάξης στην τέως Ελλάδα και νυν Hellenic Republic που είναι κεντροαριστεροί, ακροκεντρώοι και κεντροδεξιοί. Δεν πρέπει να ξεχνάς και τους φανατικούς οπαδούς των κομμάτων τους, όλα μαζύ εκείνα τα καμικάζι κομματόσκυλα της αριστερο-κεντρο-δεξιάς, που ως εκεί, στο ‘της’, τα επιτρέπει να σκεφτούν ο άρρωστος, ανήμπορος, εγκεφαλικά νεκρός και απατεωνίστικος, άκρατος κομματικός παροξυσμός τους.
Άλλα είναι ΚΚΕ, άλλα ΣΥΡΙΖΑ και άλλα είναι ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΑΝΕΛ και ΧΑ… ή τέφρα! Αυτά είναι μερικά από τα κόμματα, μέσα και έξω από το ελληνικό κυνοβούλιο, στα οποία ανήκουν ψυχή τε σώματι τα καμικάζι κομματόσκυλα, νεοραγιάδες της αριστερο-κεντρο-δεξιάς, που ζουν περίφανα και δρουν όχι πλέον ως ελεύθεροι πολίτες στην Ελλάδα, αλλά ως δουλικά κομματόσκυλα, υπήκοοι του κερατά στην Hellenic Republic.
Τα καμικάζι κομματόσκυλα τούτα δεν μπορούν πιά με τίποτα να δουν πέρα από την διαιώνιση του σαθρού πολιτικού συστήματος μίας άρδην ενθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας. Και δεν υπάρχει πιά καμμία ασυμβατότητα μεταξύ τους και της προσφάτου αποκαλύψεως από τον όντως λαλίστατο υπουργό της χρηματιστικής της Hellenic Republic, που είπε εκείνο το άθλιο πως «δολοφονούμαστε» διότι φταίμε.
Τα καμικάζι κομματόσκυλα δεν τα ενδιαφέρει ούτε ο ελληνικός λαός ούτε η πατρίδα Ελλάδα που κυριολεκτικά σφαδάζει οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά. Τα καμικάζι τούτα κομματόσκυλα τα ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνον μία νέα, σφριγηλή και πολιτικά τολμηρή κεντροαριστερά ή ένα νέο, σφριγηλό και πολιτικά τολμηρό ακραίο κέντρο ή μία νέα, σφριγηλή και πολιτικά τολμηρή κεντροδεξιά [2].
Εκείνο που τα χαρακτηρίζει απόλυτα είναι ο δογματισμός τους, ο κομματισμός τους  και ο χρωματισμός τους, ανάλογα με το κόμμα τους, που τέλεια τυφλά υπηρετούν, εναντίον βέβαια του ελληνικού λαού και της συλλογικότητας του έθους και του έθνους που ανήκουν μεν, αλλά δεν το αναγνωρίζουν καν δε. Ούτε κατανοούν την άμεση ανάγκη που υπάρχει γιά την απελευθέρωση και την πολιτική αυτοθέσμιση του ελληνικού μας έθους και έθνους, μέσα από μία πραγματικά λαϊκής-βάσης Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
Μόνον το ‘της’ πολεμούν μέσα στο όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας” τα καμικάζι κομματόσκυλα στην Hellenic Republic, διότι τούτο το ‘της’ είναι στο κέντρο του ονόματος, όπως ακριβώς είναι και η κεντροαριστερά, η οποία βέβαια εξ’ ορισμού προϋποθέτει την ύπαρξη της κεντροδεξιάς. Το ‘της’ τα ενοχλεί αφάνταστα τα καμικάζι κομματόσκυλα μέσα στο όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, διότι ούτε από ‘Δημοκρατία’ καταλαβαίνουν ούτε από ‘Μακεδονία’ γρι δεν σκαμπάζουν.
Και μέσα στον αγώνα τους αυτόν, ενωμένοι σαν μία γροθιά εναντίον κάθε τι ελληνικού, εναντίον κάθε αξιακού συστήματος του ελληνικού μας κόσμου, η πολιτική τάξη και τα καμικάζι κομματόσκυλά της μάχονται το ‘της’ της κάθε Ελληνίδας μάνας, ενώ η πρωταρχική τους μέριμνα, όπως και του κάθε κόμματος στο οποίο ανήκουν, είναι το κομμάτιασμα του ελληνικού μας κόσμου και η επιβολή των κομματικών τους μηχανισμών, γιά την χειραγώγηση και καταδυνάστευση του ελληνικού μας λαού, με την διαιώνιση της ελληνικής μας κοινωνίας στην τέλεια ιδιωτεία.
Εσύ είσαι μία Ελληνίς πάνω απ’ όλα; Είσαι εσύ ένας Έλλην πριν από κάθε τι άλλο;
Εάν ναι, τότε πιάσε ένα καμικάζι κομματόσκυλο, είτε στην γειτονιά σου είτε στον χώρο της εργασίας σου, και πάντα με το καλό, βοήθησέ το να καταλάβει πως αφανίζει την πατρίδα μας την Ελλάδα, απλά με το να είναι ένα καμικάζι κομματόσκυλο της Hellenic Republic. Και στην πορεία των προσπαθειών σου να ανακαλύψεις την απαραίτητη συστηματική μόχλευση γιά να επανελληνίσεις κάθε καμικάζι κομματόσκυλο της αριστερο-κεντρο-δεξιάς, σου εύχομαι να καταφέρεις να ανεβάσεις τον εθνικό (ποτέ όμως ‘εθνικιστικό’) του πατριωτισμό, πάνω από τον κομματικό του πατριωτισμό.
Ναι, τόσον απλό είναι. Επίσης σου εύχομαι, όπως και σε όλον τον ελληνικόν μας κόσμον, κάθε ωραίαν και στην ώρα της επιτυχίαν, με τον αγωνιστικό σου ενθουσιασμό, εκείνον τον αγωνιστικό ενθουσιασμό της αναβίωσης και της αναγέννησης του ελληνικού μας, γεμάτου φως κόσμου, όπου η ίδια η πολιτική είναι ένα συλλογικό αγαθό, γιά την συλλογική ευδαιμονία, την αρμονική συνύπαρξη και ομόνοια, όχι μόνον μεταξύ μας, αλλά και με όλα τα έθνη της Γης, όπως και την συλλογική οικονομική ευμάρεια όλης της ελληνικής μας κοινωνίας των πολιτών!
Νίκος Γεωργαντζάς
[1] Η Ουγγαρία αναγνώρισε τα Σκόπια ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας”
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/h_oyggaria_anagnwrise_ta_skopia_ws_dhmokratia_ths_makedonias.2054527.html
[2] Για μια νέα, σφριγηλή και πολιτικά τολμηρή Κεντροδεξιά
http://www.antinews.gr/2012/12/18/196097/
Nicholas C. GEORGANTZAS
Professor, Management Systems
Director, System Dynamics Consultancy
FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS
113 West 60th Street, Suite 617-D
New York, NY 10023-7484, U.S.A.
Dimitrios N. Adamopoulos  makrinitsa@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>