Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Εγώ ο φαντασμένος σεναριογράφος ρωτώ;

Όποιος μου βρει την παραμικρή διαφορά μεταξύ διδύμων πύργων και της  παγκόσμιας Αμερικάνικης  τρομοκρατίας, με τα 26 Αμερικάνικα θύματα+ τέσσερα σήμερα με την απαγόρευση των οπλών κερδίζει μαντολάτο!!!
Γιατί αυτή η ταπεινή ιστοσελίδα τα έχει γράψει επανειλημμένος πριν συμβούν και με έλεγαν φαντασμένο. Οι λαοί είναι αναλώσιμες μπαταρίες μια χρίσης.
Το κλάμα του Ομπάμα ήταν το ποιο πρόστυχο θέατρο που έχει παιχτεί!
Εδώ και μερικά χρόνια το εφαρμόζουν και σε μας. Δεν το βλέπετε καθημερινά ότι έχουμε αξία μιας αναλώσιμης μπαταρίας, τελείωσε την πετάμε και παίρνουμε άλλη μάρκα ποιο φθηνή, μαύρη, κίτρινη και άλλες μάρκες από άλλες χώρες!
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει την προσπάθεια της γερουσιαστού Νταϊάν Φάινσταϊν για την προώθηση ενός νόμου που θα απαγορεύει την πώληση όπλων στρατιωτικού τύπου ενώ θα υποστήριζε και οποιονδήποτε νόμο θα έκλεινε το παραθυράκι στην υφιστάμενη νομοθεσία περί πωλήσεων στις εκθέσεις όπλων χωρίς να έχει προηγηθεί έλεγχος του αγοραστή.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ