Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Το εφάπαξ και η υπονόμευση της κοινωνίας!

Εφάπαξ, πότε δύνεται πως δύνεται,  σε ποιους δίνετε και με πιες προτεραιότητες;;;

Όταν μια χώρα βρίσκεται σε αυτή την οικονομική κατάσταση πρέπει να υπάρχουν προτεραιότητες κοινωνικές για το κάθε δικαίωμα και παροχή οικονομικών και υλικών παροχών.

Τι βλέπουμε όμως από αυτή την επαίσχυντη κατοχική τρόικα ντόπια και ξένη βάση σχεδίου;

Αρχίζουν τον εκβιασμό στην μεσαία τάξη, συνδικαλιστές, υπαλλήλους της βουλής, δικαστικούς, εκκλησία, υπαλλήλους που ήταν και είναι τα τσιράκια τους, και σε δημοσιογράφους ιδικών προδιαγραφών!
 Θα σας το κόψουμε το εφάπαξ, θα σας κόψουμε 45%, θα σας το δώσουμε σε ομόλογα, θα, θα ,θα! Έρχονται τώρα στην ποιο ακατάλληλη ώρα με την ανοχή της βρόμικης και ανθελληνικής τρόικας  και λέει σε μια μερίδα πολιτών βουλώστε το πάρτε να σκάσετε, μην σας ενδιαφέρει για αυτούς που αυτοκτονούν, για αυτούς που πεθαίνουν για ένα φάρμακο, για ένα νοσοκομείο, για ένα γάλα για τα παιδιά τους, για μια σύνταξη αξιοπρέπειας και ζωής!
Σε πια κοινωνία ετοιμοθάνατη , πολιτισμένη,  ανθρώπινη,  δημοκρατική θα έδιναν πρώτα στους χορτάτους και έχοντες,  αδιαφορώντας για την δυστυχία που σέρνεται γύρω τους;

Να ξεκαθαρίσω δεν είμαι εναντίων να πάρουν το εφάπαξ όσοι το δικαιούνται.

Είμαι αντίθετος από πάντα με το μέγεθος του εφάπαξ, και  την σκοπιμότητα που κράταγαν μια μερίδα υπαλλήλων εκτός εφάπαξ, για να τους έχουν χωρισμένους και διχασμένους  σε πρώτης ποιότητος υπαλλήλους,  τα λεγόμενα δουλικά,  τσανάκια, δουλοπάροικους και τους υπαλλήλους  αναλώσιμους!

Είμαι αντίθετος με τον τρόπο που δίνετε και στην ώρα που δίνετε!

Για σκεφτείτε  δυο άνθρωποι στην ίδια γειτονιά, οι πόρτες τους δίπλα δίπλα ο ένας πεθαίνει γιατί δεν έχει φάρμακο, γάλα για το παιδί του  και ο άλλος να παίρνει τα λεφτά με το τσουβάλι! Τι σόι κοινωνία είναι αυτή και που αποσκοπεί αυτή η ενέργεια;

 Πρώτα είναι εκβιασμός σε μια μερίδα πολιτών της μεσαίας τάξης  που θα??????? σκεπτόταν να αντιδράσει!

Δεύτερον βάζουν σταθερά την βάση για τον επερχόμενο και σχεδιαζόμενο  εμφύλιο!

Γιατί κακά τα  ψέματα, ο λαός είναι έτοιμος να πάρει το αίμα του  επί δικαίων και αδίκων χωρίς να το θέλει αφού του έχουν φορέσει τι θηλιά, τα σαβάνα  και την σφίγγουν μέχρι θανάτου!
Αγαπητοί συμπατριώτες βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν που πλέον κανένας δεν μπορεί να πει στον άλλο  τι είναι καλό και τι κακό για τον καθένα χωριστά και για όλους μαζί!
Όσοι διαβάζουν ή διάβασαν ιστορία θα γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε στον προθάλαμο του εμφύλιου!
Με πόνο  στην καρδιά για αυτήν την ιστορική πατρίδα, την μοναδική πατρίδα, την ιερή πατρίδα ρωτώ, την πατρίδα που έδωσε τα φώτα σε όλο τον κόσμο και έμεινε στραβή;;;

Υπάρχουν αξιωματικοί ακόμα με αρχίδια αντρικά ;;;

Υπάρχουν αξιωματικοί στον Ελληνικό στρατό που φοράνε τα παντελόνια για να δείχνουν ότι είναι αρσενικά προστάτες της πατρίδος, της οικογενείας;

Υπάρχουν αξιωματικοί που θίγονται, που προσβάλλονται, που έχουν αίμα Ελληνικό, που κοχλάζει από πατριωτισμό;;;
Υπάρχουν ακόμα αξιωματικοί με φιλότιμο να μου κάνουν μήνυση για προσβολή να δω με όλες τις συνέπειες που θα υποστώ ότι υπάρχουν ακόμα αξιωματικοί που έχουν πέτσα και ντροπή και σέβονται τον λαό που με το αίμα του  τους καλοτάιζε και τους καλοταΐζει;

Αγαπητοί όσοι αξιωματικοί υπάρχετε ακόμα που δεν φοράτε ποδιές και κιλοτάκια ακούστε τις κραυγές του λαού, σας καλεί  μαζί του να σώσετε την Ελλάδα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ