«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποστασία και ποδηγέτης.

Προσυπογράφω το παρακάτω κείμενο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αποστασία (η) : η πράξις του αποστατώ , η κατά της  εξουσίας τινός εξέγερσις // ο από ομάδος τινός εχούσης   τας  αυτάς  αρχάς  αποχωρισμός, αποσκίρτησις. Πηγή  λεξικό  της Πρωϊας.
Ποδηγετώ : προπορεύομαι τινός δεικνύων εις αυτόν την οδόν , οδηγώ //οδηγώ τινά ηθικώς και πνευματικώς, δίδω καλήν  ανατροφήν και μόρφωσιν, παιδαγωγώ. Πηγή  λεξικό  της Πρωϊας.
Ο λαός συνήθως δίνει την έννοια εκείνη στις λέξεις που θα  ικανοποιεί  πάντοτε το περί δικαίου αίσθημα όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται. Από ότι αντιλαμβάνεται κανείς από την ορθή ερμηνεία του λεξικού, η χρήση της λέξης αποστασία, αρχίζει φαίνεται να είναι η προτιμητέα φράση πολλών και σε πολλά επίπεδα της πολιτικής  ζωής, και εντός Βουλής αλλά και εκτός αυτής.
Δυστυχώς  όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής είναι δηλητηριασμένα ,απαξιωμένα και θλιβερά. Ο λόγος , κατά την γνώμη μου, είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το πολιτικό σύστημα την ύπαρξη του στον Ελληνικό χώρο σε αρμονική σύμπλευση με τους κατακτητές της ταλαίπωρης χώρας, Αμερικάνους, Γερμανούς και ντόπιους ολιγάρχες,
Τα κόμματα που υποτίθεται θα βοηθήσουν τον ελληνικό λαό είναι τόσο διεφθαρμένα που αμφιβάλλω  αν θα μπορούσαν να προσεγγίσουν με οποιοδήποτε τρόπο την εθνική αλήθεια.
Παράδειγμα οι Αν. Έλληνες και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο κόμμα  που επιθυμεί να προσδέσει  την οικονομία της Ελλάδας με το δολάριο. Όλοι προέρχονται από αποστασίες κατά της εξουσίας των παντοδύναμων κομμάτων τους. Δυστυχώς όλα τα κόμματα εντός και εκτός Βουλής  διατηρούν δομές και εξουσία με όχι και εντελώς καθαρούς όρους. Σκοπιμότητες που διαμορφώνουν  συμμαχίες ,λυκοφιλίες και αντιλήψεις οπισθοδρόμησης. Τα ίδια συμβαίνουν και στα μικρά λεγόμενα κόμματα όπως είναι και το Ε.Πα.Μ.
Σε ερωτήσεις συναγωνιστών και φίλων του Ε.Πα.Μ.  για τους λόγους παραίτησης μου από την θέση του υπεύθυνου Επιτροπής Επικοινωνίας & Διαδικτύου, θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι όταν οι αντιλήψεις διαφέρουν τότε φεύγει αυτός που υφίσταται την πίεση ομαδικά. Επίσης  ότι δεν είναι δυνατόν να  είσαι επικεφαλής ενός θεσμού που στηρίζει, ποδηγετεί  γιατί αυτή είναι η σωστή λέξη που αποδίδεται σε ανθρώπους που αφιερώνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας στον κοινό σκοπό,και να αμφισβητείσαι προκλητικά και αναίτια. Φυσικά ο λόγος αμφισβήτησης άγνωστος αφού δεν υπήρχε προηγούμενη κατάσταση για να διαχειριστώ αλλά τα πάντα έπρεπε να δημιουργηθούν από την αρχή.
Φυσικά  σε μια τέτοια κατάσταση μόνον προσφοράς και όχι επί πληρωμή , ξεχωρίζουν σύντομα οι άνθρωποι με φιλότιμο και με ψυχή απίστευτη αλλά και μικρότητες και ανόητες φιλοδοξίες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνον για να γίνονται καταγέλαστοι και ενίοτε επικίνδυνοι όταν από την αρχή δεν έχεις κάνει ξεκάθαρους του όρους του παιχνιδιού, που ή το αποδέχονται, ή καταγγέλλεις την ανικανότητα ανθρώπων που ενδεχομένως να είναι και μοιραίοι για το μέλλον .
Οι καταστάσεις ανατρέπονται όταν και το ακροατήριο είναι σε θέση να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει και δεν παραμένει σε επίπεδο εντυπώσεων και χειραγώγησης. Διαφορετικά θα εμφανιστούν παράλληλα φαινόμενα  χειρότερα των Αν. Ελλήνων για να δικαιώνουν τις ανεπάρκειες των ηγετίσκων και να απογοητεύουν ακόμα περισσότερο τις ήδη απελπισμένες μάζες.
GERMA
11/12/2012
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>