Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Για να γίνουν πιό αποδοτικές οι πρώτες ανοικτές μας εκδηλώσεις

Όλοι οι συμπολεμιστές οφείλουν να συνεισφέρουν στην οργανωτική προσπάθεια. Το οργανωτικό σκέλος του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος απαιτεί καθημερινή σκληρή δουλειά. Δεν επιτρέπεται να φορτώνωνται όλο το βάρος λίγοι άνθρωποι, διότι έτσι θα καθυστερήσει πολύ η απελευθέρωση της Ελλάδος από τους κατακτητές.

Κάθε συμπολεμιστής οφείλει να διαθέτει χρόνο για τον Ιερό Πόλεμο:

Καλούμε Ελληνικά και ξένα μμε να καλύψουν και να παρουσιάσουν στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις μας.

Οργανώνουμε γραμματειακή υποστήριξη για την συγκέντρωση ονομάτων και ηλεκτρονικών διευθύνσεων όσων Ελλήνων σκοπεύουν να ενταχθούν στον Πολιτικό φορέα της Εθνεγερσίας.

Διανέμουμε πρακτικές ευθύνες σε όσους δείχνουν ενδιαφέρον για τον Επαναστατικό Πόλεμο.

Ανακοινώνουμε την επομένη εκδήλωση. Εξηγούμε ποιά είναι τα επόμενα βήματα του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας. Ο ρυθμός των εκδηλώσεων και των δράσεων πρέπει να είναι καταιγιστικός.
Ζητάμε από τους παρισταμένους να εντοπίσουν διαθέσιμες αίθουσες για ομιλίες σε άλλα σημεία της Αττικής και της Ελλάδος ώστε να αρχίσει ο σχηματισμός τοπικών πυρήνων.
Απαιτούμε από τους συναγωνιστές να κάνουν χρήση του κοινωνικού κεφαλαίου που διαθέτει ο καθένας από μας. Όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να συνδράμουν στον Ιερό Αγώνα προσφέροντας πόρους, όχι κατ’ ανάγκην χρηματικούς.
Χρειαζόμαστε:
Διασυνδέσεις με ξένα μμε και μμε της Ομογένειας για να δώσουμε συνεντεύξεις προς ταχύτερη γνωστοποίηση του Επαναστατικού Κινήματος. Διασυνδέσεις με την Ομογένεια προκειμένου να εμπλακεί άμεσα στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Διάθεση δωρεάν αιθουσών για ανοικτές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά μαθήματα για τα στελέχη. Προσφορά υλικοτεχνικών μέσων, όπως μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Προσφορά δωρεάν μετακινήσεως των στελεχών μας ανά την Ελλάδα για την οργάνωση του παλλαϊκού ξεσηκωμού. Οργάνωση της διαδικτυακής μας παρουσίας από εξειδικευμένους συμπολεμιστές.
Γνωστοποιούμε ευρέως το σχέδιο για την έκδοση Πατριωτικού Δανείου της Εθνεγερσίας με μορφή ομολογιών, αίτινες θα χρησιμοποιηθούν ως νόμιμα χρήμα στην Ελληνική αγορά.
Ιφικράτης Αμυράς
13-12-2012
http://iphicratisamyras.blogspot.com
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ