«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριωτικόν Δάνειον υπέρ της Εθνεγερσίας

Αρκετοί συμπολεμιστές με ρωτούν «πώς θα χρηματοδοτήσουμε άμεσα τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα;».

Πριν λίγους μήνες επεσκέφθην το ιστορικό αρχείο της Εθνικής Τραπέζης, για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τί έπρατταν οι Πρόγονοί μας στις μεγάλες δοκιμασίες του Έθνους, όταν ήθελαν να χρηματοδοτήσουν την Επανάσταση της Εθνεγερσίας.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει το Πατριωτικό ομολογιακό δάνειο της Κρητικής Επαναστατικής Συνελεύσεως του 1905, όταν οι Κρητικοί Αδελφοί μας ήθελαν να συλλέξουν χρήματα για τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα υπέρ της Ενώσεως με την Ελλάδα και ενάντια στον Οθωμανικό ζυγό.

Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας με την πολεμική ιαχή του θα συνταράξει όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες ανά τον κόσμο.
Θα τους καλέσουμε να προσφέρουν χρήματα ως Πατριωτικό Ομολογιακό Δάνειο της Εθνεγερσίας. Η χαμηλή ονομαστική αξία κάθε ομολόγου θα καταστήσει το εγχείρημα προσβάσιμο σε πλατιά στρώματα πληθυσμού.
Προτείνω το εξής σχέδιο εκδόσεως Πατριωτικού Ομολογιακού Δανείου:
Εκδούσα Αρχή: Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Οι ομολογίες εκδίδονται με απόφαση του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας.
Αποπληρωμή: Καταβολή κεφαλαίου και τόκων μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον ξένο ζυγό.
Οι ομολογίες δύνανται να μετατραπούν σε μετοχές για την σύσταση Εκδοτικής Τραπέζης. Ήτοι, τράπεζα με εκδοτικό προνόμιο Ελληνικού χαρτονομίσματος.
Το συγκεντρωθέν ποσόν προορίζεται μεταξύ άλλων για την οργάνωση του πολιτικού, ψυχολογικού και επαναστατικού πολέμου ενάντια στο κατοχικό καθεστώς, για την σύσταση εκδοτικής τραπέζης των Ελλήνων Επαναστατών, για την οργάνωση διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού της Εθνεγερσίας επί 24ώρου βάσεως, για την διοικητική μέριμνα και υλικοτεχνική στήριξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος, για την οργάνωση σχολικού και υγιειονομικού δικτύου, για την εξαγορά στρατηγικών Ελληνικών εταιρειών αίτινες εκποιούνται λόγω Μνημονίου.
Η ομολογία θα έχει τον χαρακτήρα δημοσίας εγγραφής και αγοράς μετοχών της εκδοτικής τραπέζης των Ελλήνων.
Ενδέχεται να βρούμε τριτεγγυητές. Κάποιοι ευκατάστατοι Έλληνες θα δεχθούν να υπογράψουν τριτεγγυητές του δανείου.
Χρηματοοικονομική Διοίκηση: Ο έλεγχος και η κατανομή του πατριωτικού δανείου θα γίνεται από όσους συμμετέχουν στην Επαναστατική Εθνοσυνέλευση.
Συνολικόν ποσόν ομολογίας: Στόχος της πρώτης εκδόσεως του Πατριωτικού Δανείου είναι η συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου ευρώ. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις.
Κάθε ομολογία θα ενσωματώνει ετήσιο τόκο 10%. Ομολογία 5ετούς διαρκείας. Θα εκδοθεί στο άρτιο. Θα εκδοθούν ονομαστικές και ανώνυμες ομολογίες. Κεφάλαιο και τόκος θα αποπληρωθούν στην λήξη, όχι ετησίως.
Ομολογίες των 100 ευρώ εκάστη. Ήτοι 10.000 ομολογίες των 100 ευρώ.
Ταμίας: Οικονομική επιτροπή της Επαναστατικής Εθνοσυνελεύσεως.
Κάθε ομολογία θα κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά, και αποκτά τον χαρακτήρα νομίμου χρήματος, δεκτόν εις πάσας συναλλαγάς.
Με απλή οπισθογράφηση, θα μεταβιβάζεται η κυριότητα της ομολογίας.
Στο κείμενο της ομολογίας θα συμπεριληφθεί ρήτρα αποπληρωμής του δανείου σε δραχμές, λόγω καταρρεύσεως του ευρώ ή εξόδου από την ευρωζώνη.
Το ομόλογο του Πατριωτικού Δανείου της Εθνεγερσίας θα έχει ισχύ δημοσίου δικαίου. Όχι ιδιωτικού δικαίου.
Ως θεματοφύλακες και υπηρεσία εξυπηρετήσεως του ομολογιακού δανείου θα λειτουργούν οι ανά την Ελλάδα τοπικές Επαναστατικές Εκκλησίες του Δήμου, παραρτήματα της Επαναστατικής Εθνοσυνελεύσεως.
Ιφικράτης Αμυράς
11-12-2012
http://iphicratisamyras.blogspot.com
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>