Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Αποκάλυψη: Διέρρευσαν έγγραφα με τις προτάσεις του συνεδρίου τηλεπικοινωνιών των Ηνωμένων Εθνών για τον παγκόσμιο έλεγχο του διαδικτύου!

  • Δείτε τα έγγραφα που διέρρευσαν από τους Anonymous και με τα οποία η Νέα Τάξη μιλά ευθέως για τον πλήρη έλεγχο μας.
  • Δικαιώνονται οι προφητείες του Όργουελ ο οποίος περιέγραψε ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό έλεγχο.
  • Αυτή η τεχνολογία θα χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για την παρακολούθηση, το φιλτράρισμα και τη διαχείριση της κυκλοφορίας δεδομένων στο Διαδίκτυο.
Έγγραφα διέρρευσαν από την πρόσφατη συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών και μας παρουσιάζουν αρκετά ανησυχητικά παραδείγματα των πιθανών χρήσεων του Deep Packet Inspection (DPI) πρότυπου Συστήματος Ελέγχου, το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα από την διάσκεψη του ΟΗΕ στο Ντουμπάι.
Τα έγγραφα που διέρρευσαν περιλαμβάνουν ένα πλήρες σχέδιο σύστασης με γνώμονα το «Y.2770« πρότυπο του DPI. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, το φιλτράρισμα και τη διαχείριση της κυκλοφορίας δεδομένων στο Διαδίκτυο. Θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί από τις κυβερνήσεις και διεθνείς εταιρείες τηλεπικοινωνιών οι οποίες θα μπορούν εύκολα να σαρώσουν τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου.
Αν και η σύσταση καθορίζει ότι το Σύστημα αυτό απαιτείται μόνο σε δίκτυα επόμενης γενιάς, προτείνει, επίσης, ότι τα εν λόγω πρότυπα πρέπει να ισχύουν και για την τρέχουσα γενιά δικτύων.
Το σχέδιο εγγράφου δεν καλύπτει τις πιθανές επιπτώσεις του DPI, αλλά συνιστά στους εφαρμοστές και χρήστες των δυνατοτήτων που περιγράφονται ότι «πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες εθνικούς και τοπικούς νόμους, κανονισμούς και πολιτικές.»
Το DPI θα παρέχει λειτουργικότητα για τον έλεγχο και την επιθεώρηση της κυκλοφορίας δεδομένων στο Διαδίκτυο – συμπεριλαμβανομένων κρυπτογραφημένων και συμπιεσμένων δεδομένων – σε ένα ευρύ φάσμα των πιθανών σεναρίων και ενεργειών.
Το έγγραφο αναφέρει διάφορα τέτοια σενάρια, όπως οι εξής: προώθηση της προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων ηχητικού περιεχομένου, η ανίχνευση ενός συγκεκριμένου αρχείου που μεταφέρεται από ένα συγκεκριμένο χρήστη, τον εντοπισμό των χρηστών της πλατφόρμας μεταφόρτωσης BitTorrent και την ανίχνευση και τον αποκλεισμό Peer-to-Peer τηλεφωνίας VoIP.
Οι επικριτές αποκαλούν το DPI πρότυπο επεμβατισμού, εκφράζοντας την ανησυχία για την έγκριση του, ενώ η ίδια η ITU έχει κατηγορηθεί για μυστικότητα γιατί δεν επιτρέπει σε μεμονωμένες χώρες να δημοσιεύουν τις δικές τους προτάσεις για αλλαγές στο πρότυπο.
Η Παγκόσμια Διάσκεψη για τα Διεθνή Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, με εκπροσώπους ακόμη και από το Google, το Facebook και το Twitter να μην συμμετέχουν.
Το συνέδριο για λίγο διαταράχθηκε από μια ύποπτη επίθεση χάκερ που ανάγκασαν την ιστοσελίδα WCIT να βρίσκεται εκτός διαδικτύου για περίπου δύο ώρες.
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/