«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια πως φαίνεται πόσο ανίκανοι είμαστε ακόμα και να πονέσουμε με την τιμωρία όχι την δική μας, αλλά των παιδιών μας;

Το παιδί του λαού πάει σχολείο στην γειτονιά του, δεν έχει άλλη επιλογή.
Μπορεί να λιποθυμήσει από πείνα, από το κρύο, από έλλειψη υγιεινής, να έχει φωτοτυπίες για βιβλία, να του διδάσκουν ότι θέλουν και να την βαφτίζουν ελληνική ιστορία, να κλείνουν τα σχολεία όταν αποφασίσουν είτε οι καθηγητές είτε κάποιο κόμμα.
 Να σου λένε να αγαπάς αυτόν που σε σκοτώνει, που είναι εχθρός σου και αυτοί που σου επιβάλουν όλα αυτά τα παραπάνω, τους οποίους τους έδωσες έγκριση εσύ ως κατάλληλους να ρυθμίσουν τα παραπάνω, τα παιδιά τους τα έχουν εκτός αυτής της σχολικής κοινότητας που βράζεις εσύ και το παιδί σου!
Δηλαδή στερούμαστε πεθαίνουμε, θυσιάζουμε τα παιδιά μας για να περνούν πλουσιοπάροχα οι κληρονόμοι των απατεώνων προδοτών εθνοπατέρων μας και ετοιμάζοντας τους αυριανούς δυνάστες, εκτελεστές των παιδιών μας!
 Δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια πώς να ονομάσω αυτόν τον λαό;;;
Η κόρη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο στο City Univercity London , ένα πανεπιστήμιο με διόλου ευκαταφρόνητα δίδακτρα.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε για την κόρη του Ελβίνα, το Georgetown University των Ηνωμένων Πολιτειών.
 Ενώ τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σπουδάζουν στο εξωτερικό. Ο γιος του Ανδρέας , στο Boston University και στη συνέχεια μεταπτυχιακά στη Νορβηγία.
Η κόρη του Μαργαρίτα, βρίσκεται στο Λονδίνο και σπουδάζει Βιολογία στο Imperial College του Λονδίνου.
Και οι δύο κόρες του Κώστα Σημίτη σπούδασαν στο Λονδίνο ενώ τα δύο παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη σπούδασαν στην Αμερική και την Γαλλία.
Μόρφωση εκτός συνόρων και για τα δίδυμα παιδιά της Μαρίας Δαμανάκη σε γνωστά πανεπιστήμια της Αγγλίας.
 Ενώ στην ίδια χώρα σπούδασαν και τα τρία παιδιά του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα.
Η κατάληξη  όλων αυτών είναι  η χρεοκοπία  πρωτίστως εθνικής συνειδήσεως που ζούμε.
Καθόλου τυχαίο ότι  σε όλα τα κρίσιμα πόστα βρίσκονται ξενοσπουδαγμένοι που θεωρούν επαρχιωτισμό κάθε υποψία εθνικού σχεδιασμού ή άλλη άποψη, πλην της επίσημης γερμανικής άποψης.  Καθόλου τυχαίο ότι σε όλη την διαδρομή μας στο ευρώ οι ΥΠΟΙΚ είναι παράγωγα ενός μόνο πανεπιστημίου.
Ο μεγάλος δημοσιογράφος σε στιλ Μαφίας Τριανταφυλλόπουλος ξοδεύει για να αγοράσει ένα μπουφάν στην 7χρονη κόρη του, τα χρήματα που ο μέσος εργαζόμενος θέλει σκληρή δουλειά τεσσάρων μηνών για να τα βγάλει. Είναι Dior θα μου πείτε… Και η σύζυγος του Τριανταφυλλόπουλου είναι γνωστή για τα ακριβά της γούστα… Σιγά μην εμφάνιζε την κόρη της στη γιορτή του ιδιωτικού σχολείου όπου τη στέλνει με κάτι απλώς ακριβό η τίποτα μπανάλ. Πώς θα έμπαινε στο μάτι των άλλων μανάδων του «χρυσού» σχολείου, αν δεν φορούσε η δική της κόρη το πιο ακριβό μπουφάν; Για σκεφτείτε το λιγάκι, όμως…
Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους απλούς Έλληνες πολίτες, τους απλούς ψηφοφόρους που ασυνείδητα ή και συνειδητά λόγω βλακείας ή πλήρους άγνοιας, συνεχίζετε να στηρίζετε δια της ψήφου σας πολιτικές εθνοκτόνες και προδοτικές. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που ακόμα πιστεύετε πως το ζήτημα είναι μόνον οικονομικό και πως όλα θα λυθούν ύστερα από τις επίπονες θυσίες που θα κάνουμε …πως θα ανακάμψουμε λαβωμένοι… και τα σχετικά φαιδρά που ακούγονται από τους «περίλυπους» πολιτικούς μας ταγούς.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>