«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γερμανική επίθεση κατά της Κύπρου

Αλέξανδρος Δημητρίου, ειδικά για τη Russia Beyond the Headlines
Χοντρό “παιχνίδι” με στόχο να ελέγξει το Τραπεζικό σύστημα της Κύπρου, κρύβεται πίσω από τις επικρίσεις της Γερμανίας για λεφτά της “ρωσικής μαφίας” στη Μεγαλόνησο
Γερμανική επίθεση κατά της Κύπρου
Χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος στο εξής θα απευθυνθούν μάλλον στη Ρωσία παρά στο ΔΝΤ για βοήθεια. Πηγή: ΑΡ
“Χουλιγκάνι, βόρι, πιάτ μινούτ να σμπόρι” (αλητήριοι, κλέφτες έχετε πέντε λεπτά για να τα μαζέψετε). Είναι μια μνημειώδης φράση απο γνωστή κινηματογραφική κωμωδία της σοβιετικής εποχής που «εξυμνούσε» την «άψογη» δουλιά της Αστυνομίας! Αυτό ακριβώς θύμισαν οι πρόσφατες επιθέσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών παραγόντων της Γερμανίας κατά της Κύπρου, αφού το Βερολίνο ως άλλος, αυτόκλητος χωροφύλακας ήλθε να βάλει τάξη στη Μεγαλόνησο, επειδή, λέει, εκεί έχουν μεγάλες καταθέσεις οι ρώσοι “μαφιόζοι”.
Είχε προηγηθεί το δήθεν «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού “Σπίγκελ”, σύμφωνα με το οποίο τα δισεκατομμύρια ευρώ των ευρωπαίων φορολογουμένων προς την Κύπρο, θα καταλήξουν στις τσέπες “των ρώσων μπίζνεσμαν και μαφιόζων”! Ετσι, χοντροκομμένα, η Κύπρος, ένα μέλος της ΕΕ, χαρακτηρίστηκε συνεργάτης “μαφιόζων” στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Και γι’ αυτό φυσικά, δεν πρόκειται να πάρει δάνειο, τουλάχιστον άμεσα. Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, χαρακτήρισε το δημοσίευμα του “Σπίγκελ”, προβοκάτσια με στόχο να χαλάσει την εικόνα του νησιού, ως διεθνούς κέντρου επενδύσεων.
Εχει σημασία να δούμε τι λέει γι’ αυτό ο Γερμανός αναλυτής-διεθνολόγος, Αλεξάντρ Ράρ. “Ξέρουμε πως μια μερίδα του Τύπου αρέσκεται να την “πέφτει” στις ρωσικές επιχειρήσεις, στο ρωσικό κεφάλαιο και να το παρουσιάζει σαν το πιο βρώμικο σε σχέση με άλλα”. Υπογραμμίζει όμως, και κάτι άλλο, πολύ ενδιαφέρον: “Οι όχι και τόσο καθαροί ρώσοι ολιγάρχες κρατούν τα χρηματά τους, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε Τράπεζες άλλων χωρών”. Ποιών συγκεκριμένα, δεν αναφέρει. Αλλα άπαντες γνωρίζουν ότι τεράστιες ρωσικές καταθέσεις υπάρχουν σε πολλές χώρες της ΕΕ.
Και βέβαια, δεν είναι τυχαίο ότι το “Σπίγκελ”, ο Σόϊμπλε και άλλοι Γερμανοί αξιωματούχοι θυμήθηκαν τώρα την Κύπρο. Πόσο μάλλον, όταν είναι πασίγνωστο εδώ και πολλά χρόνια ότι οι ρώσοι έχουν επιλέξει τη Μεγαλόνησο για τις καταθέσεις τους. Οταν μάλιστα, προτού καν ενταχθεί η Κύπρος στην ΕΕ, επανειλημμένως είχαν συζητηθεί ζητήματα για το “ξέπλυμα βρώμικου χρήματος”, κατ΄επανάληψη είχαν γίνει έλεγχοι στις Τράπεζες, και κρίθηκε ότι η χώρα πληροί τις προυποθέσεις εισόδου στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη.
Η συγκεκριμένη επίθεση θυμίζει τον γερμανικό “βομβαρδισμό” εναντίον της Ελλάδας, για τους “τεμπέληδες Ελληνες που τρώνε τα λεφτά των Γερμανών φορολογουμένων”, και άλλους παρόμοιους, απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Πρόκειται, άραγε, για μια γενική υστερική επίθεση κατά των “κακών που επιβουλεύονται τον ιδρώτα του απλού Γερμανού εργαζομένου”, ή για ένα οργανωμένο σχέδιο με ανθελληνικές -ως την εξόντωση- και ταυτόχρονα αντιρωσικές προεκτάσεις;
Ιδού όμως, μια πτυχή που ανέλυσε στη “Ρωσία Τώρα” ένας Χρηματιστής που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα. Τα τελευταία χρόνια, με την είσοδο των χωρών της Βαλτικής στην ΕΕ, στη Λεττονία οικοδομήθηκε τάχιστα ένα καθεστώς καταθέσεων ιδιαιτέρως μεγάλων χρηματικών ποσών χωρίς κανένα έλεγχο στο Τραπεζικό σύστημα. Ενώ, για παράδειγμα, με βάση την ευρωπαική νομοθεσία καμμιά κατάθεση, ανάληψη, μεταβίβαση πάνω απο 40 χιλ. ευρώ δεν μπορεί να γίνει χωρίς αποδείξεις και παραστατικά, στις Τράπεζες της Λεττονίας μπορούν να γίνουν τραπεζικές κινήσεις μέχρι 500 χιλ.ευρώ χωρίς παραστατικά. Κάνοντάς το αυτό σπαστά, μπορεί κάποιος να διακινήσει ημερησίως μερικά εκατομμύρια ευρώ!
Οι Τράπεζες που κυριαρχούν στη Λεττονία είναι οι πιο γνωστές ευρωπαικές, γερμανικές, γαλλικές, αυστριακές, κ.ο.κ. Ποιός είναι ο στόχος όλων αυτών; Μα, τα ρωσικά κεφάλαια στις κυπριακές Τράπεζες. Γι’ αυτό, το Βερολίνο –και δια του «Σπίγκελ»- άρχισε να ρίχνει λάσπη κατά της Κύπρου. Και, βέβαια, εάν καταφέρει να ελέγξει το Τραπεζικό σύστημα στη Μεγαλόνησο, τότε θα πάψει να μιλάει για ρώσους “μαφιόζους”, και θα τους ονομάζει πλέον, απλά, “καταθέτες”.
Τώρα με τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα και με ανάλογες διαδικασίες που θέλουν να επιβάλλουν στην Κύπρο, στόχος είναι να βάλλουν στο χέρι όλα τα “φιλέτα”. Κυρίως τα ενεργειακά. Γι’ αυτό, ρίχνουν λάσπη στη Ρωσία. Διότι οι ρωσικές εταιρίες φυσικού αερίου, πετρελαίου και ηλεκτρικής ενέργειας ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Και οι προσφορές τους είναι πλήρως ανταγωνιστικές. Για την Ελλάδα, έτσι και αλλοιώς, “φως στο τούνελ” της βοήθειας απο την Ευρώπη, δεν φαίνεται. Το τονίζει με τον τρόπο του και ο Αλ. Ράρ. “Χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος στο εξής θα απευθυνθούν μάλλον στη Ρωσία παρά στο ΔΝΤ για βοήθεια. Η Ρωσία είναι, μετά την Κίνα, η χώρα με τα μεγαλύτερα συναλλαγματικά αποθέματα. Ελλάδα και Κύπρος θα πάρουν στο εγγύς μέλλον δάνεια απο τη Μόσχα, απλά διότι τα χρήματα των ευρωπαίων τελειώνουν”!
Και για να μην τελειώσουν, σκεπτόμαστε εμείς, κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και θέλουν να αρπάξουν τα ρωσικά κεφάλαια από την Κύπρο. Πράγματι, αργούν να πάρουν στροφές αυτοί οι Γερμανοί.Δεν βλέπουν, άραγε, τους Αγγλους, οι Χρηματιστές των οποίων, τα τελευταία χρόνια μιλάνε … ρωσικά!
http://rbth.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>