«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΩΣΤΑ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ “”ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ “”

Ανιστόρητο το Βιβλίο Ελληνικής Ιστορίας για απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας !

  ΒΛ. ΚΑΤΩΤΕΡΩ
Ελληνική Γλώσσα και Ιστορία …ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 
1. ΑΝ  ΣΑΣ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ  ΣΩΣΤΑ,  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ-ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ  ΤΟ  ΕΞΕΔΩΣΕ  ΤΟ “”ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΑΙΓΑΙΟΥ “”
ΓΙΑΤΙ  ΛΟΙΠΟΝ   ΛΕΤΕ  ” ΥΓ Κοινού Παρονομαστή : Θα προσπαθήσουμε να το βρούμε για να το μελετήσουμε όλο και θα κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα ; ”
ΑΠΛΑ  ΖΗΤΕΙΣΤΕ  ΤΟ  ΑΠ’ ΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΑΙΓΑΙΟΥ,   ΚΑΙ  ΕΦΟΣΟΝ  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ   ΤΗΝ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  ΣΑΣ,
ΑΝΟΙΞΤΕ  ΜΙΑ  ΙΣΤΟ-ΣΕΛΙΔΑ  ΟΠΟΥ  ΘΑ  ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΟΣΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ,  ΝΑ  ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΝΑ
ΦΤΥΣΟΥΜΕ   ΤΟΥΣ  ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ  ΤΟΥ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ! ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ !
ΕΙΝΑΙ  Η  ΜΟΝΗ  ΓΛΩΣΣΑ  ΠΟΥ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ  ΟΙ  ΚΑΤ’  ΟΝΟΜΑ/ΚΙΒΔΗΛΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΙΝΩΣ  ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.
2.  ΕΧΕΙ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ  ΟΤΙ  Η  ΕΛΛ.  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ  ΔΕΝ  ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ  ΠΛΕΟΝ.  ΑΝ ΑΥΤΟ  ΑΛΗΘΕΥΕΙ,  ΤΟΤΕ  ΓΙΑ
ΠΟΙΑ  ΑΠΟΚΤΗΣΗ   ΕΛΛ.  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ  ΠΑΣΧΙΖΕΙ  ΤΟ  ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ; ; ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΝΤ.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Ανιστόρητο το Βιβλίο Ελληνικής Ιστορίας για απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας
Διαβάστε τι γράφουν στο βιβλίο της Ιστορίας που δίνεται στους αλλοδαπούς για την απόκτηση ιθαγένειας όπως απαιτείται να την μάθουν ….Βέβαια τέτοια ελληνική ιστορία ονειρεύεται και η Ρεπούση.
Ελληνική Γλώσσα και Ιστορία …ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ..ΕΡΓΟΝ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ…
Διαβάστε μια ακόμα υπερπαραγωγή του ανθελληνικού ελλαδικού καθεστώτος που την πληρώνουμε παρακαλώ Εκτός αν είναι κι αυτή μια προσφορά του Soros .Προσπαθούν οι αχρείοι να αποτρέψουν τους αλλοδαπούς να δημιουργήσουν την σωστή εικόνα για την χώρα που έρχονται να εργαστούν .Μια χώρα σαν την Ελλάδα με την μεγαλύτερη Ιστορία στον πλανήτη την ξεπετάνε με προχειρότητες, ανακρίβειες, παραποιημένα ιστορικά γεγονότα Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε το βιβλίο στα χέρια μας
.Ένας φίλος αναγνώστης μας έστειλε τις πληροφορίες όταν έπεσε για λίγο στα χέρια του.  Γράφει το ανιστόρητο βιβλίο παραμόρφωσης και παραπληροφόρησης :
  •  Οι νεώτεροι ‘Έλληνες ήθελαν να συνδέσουν την σύγχρονη Ελλάδα με την αρχαία ,γιατί πίστευαν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων …
  • Έτσι το αρχαίο Ελληνικό παρελθόν επηρέασε την γλώσσα και τους θεσμούς της σύγχρονης Ελλάδας……………
  • Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είναι συνέχεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας..
  • Ως το1453 οι Αυτοκράτορες είχαν τον τίτλο του <<Αυτοκράτορα των Ρωμαίων ..>>
  •  Οι κάτοικοι ονομαζόταν Ρωμαίοι ..Πολύ αργότερα οι ιστορικοί την ονόμασαν Βυζαντινή Αυτοκρατορία ………
  • Ο Πολιτισμός της αρχαίας Ελλάδας επηρεάστηκε από τους πολιτισμούς της δυτικής Ασίας και της Αιγύπτου……….
  • Με την συνθήκη των Σεβρών το 1920 η Οθωμανική Αυτοκρατορία διαλύθηκε και οι Έλληνες πήραν τα εδάφη τους ..
  • Οι Έλληνες πίστεψαν οτι η Μεγάλη ιδέα θα γίνει πραγματικότητα ……
  • Οι σύμμαχοι έδωσαν στην Ελλάδα την διοίκηση της Σμύρνης στην Μ.Ασία……..
  • Το 1881 τα σύνορα τη Ελλάδας μεγάλωσαν η Θεσσαλία και η Αρτα έγιναν Ελληνικές .
  • Ωστόσο οι Έλληνες εξακολουθούσαν να θέλουν μεγαλύτερα σύνορα …
  • Πολλοί άλλοι Έλληνες ζούσαν στα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας..
  • Ήθελαν τα εδάφη αυτά να γίνουν μέρη της Ελλάδος ( Μεγάλη ιδέα )……
  • Η Μεγάλη ιδέα ”καθόριζε την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ……….
  • Οι ηττημένοι του Εμφυλίου μετανάστευσαν σε άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης Πολιτικοί πρόσφυγες ….Αυτοί που έμειναν είχαν πολλά προβλήματα και διώξεις και διακρίσεις μέχρι την δεκαετία του 1980.
 ΥΓ Κοινού Παρονομαστή : Θα προσπαθήσουμε να το βρούμε για να το μελετήσουμε όλο και θα κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα
http://koinosparanomastis.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>