«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ      
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΟΚΤΟΝΩΝ ΝΟΜΩΝ
«ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ; Η ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΚΕΙΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ».
Μιλώντας απόψε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σε έκτακτη κοινή συνεδρίαση  της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα την «εξέταση της Πρότασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου, της απάτης εις βάρος των  οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης κλπ», είπε μεταξύ άλλων τα εξής απευθυνόμενος στον αρμόδιο Υφυπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Καραγκούνη:
«Οι προτεινόμενες, έστω και σε αρχικό στάδιο, ποινικές κυρώσεις για εκείνους που κατέχουν ή διαχειρίζονται εμπιστευτικές πληροφορίες, με αποτέλεσμα τη χειραγώγηση της αγοράς, με βάζει σε ανησυχία σε σχέση με την Ελευθεροτυπία. Με την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού καθήκοντος.
Τα τελευταία δείγματα διώξεων δημοσιογράφων που διακίνησαν σημαντικές για την ενημέρωση του Έλληνα πολίτη πληροφορίες, δεν είναι καλός προάγγελος για το που το πάει η Ελλάδα με ντιρεκτίβες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα θέματα της ελεύθερης ενημέρωσης και μάλιστα σε μία άκρως μνημονιακή για τη χώρα, όπου κάποιοι θέλουν κλειστά στόματα.
Υπενθυμίζω επίσης ότι πρόσφατα επιβλήθηκε λογοκρισία και στο Bloomberg, το διεθνές δημοσιογραφικό οικονομικό Δίκτυο, που πασχίζει να συλλέξει πληροφορίες για το σκάνδαλο των swaps στην ελληνική προσχώρηση στην ΟΝΕ.
Ζήτησε από τον πρώην Διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλωντ Τρισέ τις σχετικές επιστολές και άλλα έγγραφα, ο Τρισέ αρνήθηκε να τις παραδώσει με το αιτιολογικό ότι η δημοσιοποίησή τους θα έβλαπτε την Αγορά (!) και το Bloomberg στράφηκε στη Δικαιοσύνη κατά αυτής της απόφασης.
Τελικά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε την ΕΚΤ! Στην ουσία δικαίωσε την λογοκρισία σε βάρος της ενημέρωσης των πολιτών για πράξεις που τον αφορούν άμεσα.
Αντιλαμβάνεστε κ. Υπουργέ, ότι οποιοδήποτε δημοσίευμα ή ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ που μπορεί εύκολα και αυθαίρετα να χαρακτηριστεί ως υπονομευτικό του Χρηματιστηρίου και της Αγοράς γενικότερα, από εκείνους που θέλουν το νόμο της σιωπής, μετατρέπεται εύκολα σε ποινικό αδίκημα και σε δίωξη της Ελευθεροτυπίας.
Επίσης με την ευκαιρία αυτή, καλώ τη Κυβέρνηση να καταργήσει τον τυποκτόνο νόμο των αγωγών που επέβαλε ο Υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος. Ως δημοσιογράφος μαχόμενος επί 45 χρόνια και τώρα ως Βουλευτής, μου είναι αδιανόητο να αντιληφθώ πώς είναι δυνατόν η εντιμότητα και το δίκαιο ενός πολιτικού να εκκαθαρίζεται με αγωγές και να αποτιμάται με μερικές δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ή με την κατάσχεση των σπιτιών των δημοσιογράφων, όταν η δικαίωσή του μπορεί να αποδειχθεί στα ποινικά δικαστήρια με την καταδίκη του όποιου δημοσιογράφου με φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο.
Ας τελειώνουμε με αυτή τη βιομηχανία των αγωγών όταν έχουμε πληθώρα διατάξεων στον Ποινικό Κώδικα.
Και κάτι ακόμα:
Σας αποκάλεσα πριν με τον τίτλο του Υπουργού. Ξέρετε γιατί; Αναρωτιέμαι που βρίσκεται τόσον καιρό ο κ. Ρουπακιώτης. Είναι σαφές ότι εσείς ασκείτε πλήρως τα καθήκοντά του. Που είναι ο κ. Ρουπακιώτης;»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                           ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                       FAX: (210) 3707976
                                                               e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr

2 comments to ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

  • ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    Πότε κάποιοι ειδικά σαν τον κύριο Κουίκ θα παραδεχτούν στον εαυτό τους αν μη τι άλλο πως η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη όλων των χωματερών;Πότε στην χώρα μας οι υπουργοί ήταν κάτι περισσότερο από μαριονέτες;Πότε οι αποφάσεις τους πήγαν κόντρα στα συμφέροντα και πότε υπήρξε πολιτικός τον τελευταίο αιώνα που φιλοδοξία του ήταν να ιδρώσει για τον λαό κι όχι για προσωπικό του όφελος;Που είναι ο κύριος Ρουπακιώτης; Που είναι ο κύριος Κουίκ ο οποίος δεν θα φιλοδοξούσε ποτέ να αποκτήσει βουλευτική έδρα αν ο μισθός του βουλευτή ήταν 500,00 ευρώ;
    Ας πάψουμε να ακολουθούμε την σκιά της υποκρισίας βλάπτει σοβαρά την υγεία μας.