Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Διαφημίζουμε τις προδοτικές προτάσεις της τρόικας!!!! Και μάλιστα από τους νέους!

Φταίω εγώ αν τα βάζω με την νέα γενιά;;; Εχθές έκανα μια καλή βόλτα στο διαδίκτυο και ανατρίχιασα με αυτά που διάβασα, ταυτόχρονα διαπίστωσα και έδωσα απάντηση σε αυτό που με τρώει, γιατί ακολουθούμε τον δρόμο του αφανισμού και της υποτέλειας. Αλήθεια με παράπονο και πόνο ψυχής ρωτώ ποιανού παιδιά είναι αυτά για τα οποία διάβαζα εχθές που έλεγαν τόσα πολλά προδοτικά για την πατρίδα τους!
Και εγώ είμαι πατέρας 4 παιδιών αυτά δεν θα μπορούσα να τα ακούσω από τα παιδιά μου, δεν τα ανεβάζω γιατί ντρέπομαι να αναρτώ τέτοια σχόλια για την πατρίδα μου.
Να ξεκαθαρίσω ότι πριν 20 χρόνια δεχόμουν και το είχα αναφέρει προς εξέταση για την άρση της υποχρεωτικής θητιας. Αλλά οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές.
Διάβασα ότι μπράβο στην τρόικα και μάλιστα 20 φορές και μια αρνητική να καταργήσουμε το στρατό γιατί καταστρέφονται οι νέοι. Δεν θα χαλάμε λεφτα για τους εξοπλισμούς και ξανά μπράβο στην τρόικα.
Και αυτό θα μπορούσα να το κουβεντιάσω όταν η τρόικα έλεγε ο ευρωπαϊκός στρατός και η Ευρώπη έχει σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο, τα Νησιά, με τα Σκόπια, την Αλβανία μετά την Βόριο Ήπειρο, Την Κύπρο, ναι τότε θα είχε αξία αυτή η πρότασή.
Σήμερα πως τολμούν οι νέοι να ζητούν κάτι τέτοιο; Τέτοια δειλία! Και μας λένε για τους εξοπλισμούς και παρακάμπτουν ότι θα κουβαληθούν όλοι οι δολοφόνοι μισθοφόροι και τα έξοδα θα είναι τα τριπλά εκτός ότι θα χάσεις και την πατρίδα σου.
Όλα αυτά μπορούν να κουβεντιαστούν μόνο από ένα δυνατό έθνος με περήφανη εξωτερική πολιτική με φίλους γείτονες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

…………………………

Την κατάργηση της θητείας προτείνει η τρόικα

Την πρόταση για κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας συμπεριέλαβε η επικαιροποιημένη έκθεση της τρόικας που δημοσιεύθηκε, χθες, Πέμπτη. Η έκθεση αναφέρει ότι τη δεκαετία 2000 – 2009, η Ελλάδα είχε σταθερά τις υψηλότερες δαπάνες ως προς το ποσοστό του ΑΕΠ ανάμεσα στις 27 χώρες της Ε.Ε.
Σε μία υποθετική απόπειρα μείωσης των αμυντικών δαπανών, η έκθεση αναφέρει ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών, αλλά κάτι τέτοιο θα απαιτούσε την επέκταση της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών (e-procurement) και την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας».
Η ελληνική κυβέρνηση ούτε συζήτησε, ούτε πρόκειται να αλλάξει το σημερινό καθεστώς της στρατιωτικής θητείας, δήλωναν κατηγορηματικά απόψε αρμόδιες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αφορμή δημοσιεύματα που έφεραν έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να εκτιμά ότι η κατάργηση της στρατιωτικής θητείας σε συνδυασμό με την καθιέρωση ηλεκτρονικών προμηθειών θα μπορούσε να επιφέρει περαιτέρω μείωση των αμυντικών δαπανών της χώρας. Η στρατιωτική θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική, πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.
http://www.kathimerini.gr/