Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Το πυθαγόρειο ΔΕΛΤΑ με τις τρεις προδοτικές άκρες, Σαμαράς ,Βενιζέλος, Κουβέλης! Όχι το Πηνελοποιο δέλτα.

Σαμαράς Πρωθυπουργός με α@@@@@@α, ή α@@@@@@α πρωθυπουργός εσείς θα αποφασίσετε.

Αλήθεια Σαμαρά είσαι του γιατρού παιδί ή της Πηνελόπης ΔΕΛΤΑ με τρεις γωνιές; Μία λέει προδότης η άλλη λέει  ψεύτης, η άλλη λέει νεκροθάφτης της Ελλάδος!

Στο χωριό μου…  Σαμαρά ακούγετε ότι έκανε ο κώλος σου έτσι … ξέρεις εσύ Σαμαρά από σύκα, την ώρα που έσκυβες να τα μαζέψεις έγινε η ζημιά, τώρα θα ρωτήσετε γιατί δεν τον λένε χαμούρα; Γιατί χαμούρες λέμε αυτούς ή αυτές  που σκύβουν να μαζέψουν τα μούρα!  Για να γίνεις πρωθυπουργός έστω και μια ημέρα! Και ότι τα κόλπα με το Μητσοτακέικο ήταν στημένο αληθεύει; Για να βάλετε τους αλβανούς στην Ελλάδα;;; Σαμαρά  είσαι μεγάλη π@@@@@α έβριζες προδότη τον Παπανδρέου και ήρθες εσύ να τον περάσεις με ταχύτητα φωτός στην προδοσία! Σαμαρά εκεί στην Ανδρίτσαινα δεν μιλούν για τον Επικούρειο Απόλλωνα που στρίβει γύρο από την βάση του! Αλλά για τον Σαμαρά που κάνει κολοτούμπες μεταξύ Ηλείας και Μεσσηνίας! Που κατάφερε να κουβαλήσει ολόκληρο αρχαίο ναό,  μια στην Ηλεία και μια στην Μεσσηνία!

                Βενιζέλος συνταγματολόγος με α@@@@@α! Ή α@@@@@α συνταγματολόγος! Είναι ο μεγαλύτερος συνταγματολόγος που κατάφερε το σύνταγμα να είναι κωλόχαρτο, εσείς θα αποφασίσετε τι είναι.

Πριν χρόνια κύριε Βενιζέλε έφυγα από την Αθήνα και επήγα στο χωριό να ζήσω και ένας φίλος μου είπε να πάμε να πάρω ένα γουρουνάκι να το θρέψω να φτιάξω παστό. Πήγαμε σε ένα στάβλο και βλέπω ένα καπρί γουρούνι μέσα στα σκατά να κυλιέται και δίπλα τα μικρά να κυλιούνται στα σκατά μαζί με τον πατέρα, παραδίπλα η σύζυγος μες τα σκατά και αυτή! Μόλις  το καπρί με είδε καθαρό μου επιτέθηκε να με ξεσκίσει και ακόμα τρέχω, φυσικά δεν θέλω να σε ταυτίσω με το καπρί γιατί αυτό ήταν από την φύση του, απλά ρωτώ εσύ που του μοιάζεις καταπληκτικά και ειδικά χθες που σε είδα και θύμωσες και χτύπησες το χέρι σου στο τραπέζι σε ερώτηση δημοσιογράφου, μου σηκώθηκαν οι τρίχες μου από τα αρ@@@@α μου, ρωτώ μήπως το γενεαλογικό σου δέντρο κρατάει από το καπρί που κολύμπαγε στα σκατά;;; Γιατί όταν έτρεχα που με κυνήγαγε το παπρί φώναζα δεν υπάρχει σύνταγμα να επιβάλει σε αυτόν που έχει το καπρί να είναι καλά μαντρωμένο να μην κινδυνεύει ο κόσμος; Και μου φώναξε το καπρί, όχι ο Βενιζέλος…  ότι το σύνταγμα το έχει στην λάσπη  με τα σκατά και κυλιέται!

Κουβέλης ,ή νεροκουβαλητής των Γερμανών; Τέλος πάντων εσύ ξέρεις, πάντως οι δυο παραπάνω δεν φτουράνε μπροστά σου!

Σου βγάζω το καπέλο διότι φωνάζαμε αυτή η αριστερά έχει οσφιοκαμψία και δεν βλέπει τι ζητά ο λαός να ανοιχτεί; Και εσύ το έκανες πράξη άνοιξες διάπλατα τον Π@@Ο σου και απέκτησες αμέσως πελατεία! Τώρα σε ρόλο νταβατζή και τσατσάς  μπορείς και έχεις όλες τις Π@@@@@@ς στα πόδια σου ! Σήμερα έχεις την Σαμαρού και την Βενηζέλα.  Και αύριο έχεις κλείσει καινούργια σοδιά από π@@@@@@ς από σόι συνιστώσες,  Τσιμπρέηκες!  Καλά έκανες Κουβέλη μου από το να βλέπει τις Π@@@@@@ς να πηδιώντε από δω και από εκεί με διαφόρους  απροστάτευτες, καλά έκανες και τις περιέθαλψες! Κουβέλη βλέπω να αναβαθμίζεσαι σε επιθεωρητή υγειονομικού έλεγχου να μπορείς να ελέγχεις όλες τις στάνες με τις Π@@@@@ες! Αύριο έχεις σκοπό να επιθεωρήσεις την στάνη του Τσίπρα, έχει καινούργια πουταναριά κοίτα μήπως έχουν αρρώστιες να τις εμβολιάσεις και να τους δώσεις άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, Μόνο πρόσεχε γιατί οι αλλοδαπές κουβαλάμε και  ασθένειες  θανατηφόρες!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ