Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Απαντηση στο… Αγαπητέ φίλε! Το έχεις σκεφτεί καλά με αυτές τις αλήθειες που λες ότι θα σε αφορίσουν οι ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ και δεν θα λιώνεις;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

26/11/2012 11:19
Aς προσθέσω και εγώ κάτι. Οι λεγόμενοι «άθεοι» συγχέουν την μυθολογία με την βαθύτερη ουσία την οποίαν ο Πλάτων προσπαθεί να διαδώσει μέσω του Μύθου. Ο μύθος είναι απαραίτητη ανάγκη στον ανθρώπινο εγκέφαλο για τον οποίον «συνείδησις είναι πάντα συνείδησις αντικειμένου» (intentionality λέγεται στην φιλοσοφία).
Ο Αριστοτέλης δίνει ιδιαίτερη σημασία στο «τελετουργικόν» για τον ίδιο λόγο.Ο λόγος είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό αν δεν περάσει από την εξεργασία «αντικειμενοποιήσεως» που διεξάγουν οι Κατηγορίες της Νοήσεως με τον πρωταρχικό ρόλο της Κατηγορίας του Περιορισμού όπως λέγει ο Καντ ή Πέρατος όπως λέγει ο Πλάτων. Ο τύπος λόιπόν διαφέρει από την ουσία η οποία είναι το βάθος όλων των θρησκειών όλως απαραίτητων για τον άνθρωπο.Ο κ. ΓΕΝ έχει μπερδέψει τα πράγματα.(Αυτός είναι και ο λόγος που ο Χριστός μιλάει με παραβολές)
Ο Θεός δεν είναι ο ασπρομάλης κύριος με τα γένια, όπως νομίζει (και καλά κάνει) η γριούλα.
Είναι η Παγκόσμια Ενέργεια την οποίαν εννοεί η Επιστήμη αλλά και εννοούν δια της διαισθήσεως αυτοί που έγραψαν «πιστεύβω εις ΕΝΑ θεόν, πατέρα παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γής ορατών τε πάντων και αοράτων», ας το μεταφράσει αυτό ο κ. ΓΕΝ με μοντερνους επιστημονικούς όρους προτού πει ότι είναι «άθεος».Και κάτι άλλο που προκύπτει από τα ανωτέρω: άλλο άθεος και άλλο άθρησκος, αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ στην ανάλυση.
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D.Διδάκτωρ φιλοσοφίας Πανεπ. Γενεύης
Ιδρυτής του Διεθνούς Βραβείου Kaloy (www. kaloyprizeinternational.com)
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ μεταξύ των αληθειών του κ. ΓΕΝ και του Πλατωνικού «επέκεινα της ουσίας».
Σχόλιο:
Αγαπητέ φίλε καλημέρα! Φίλε μου επειδή διαβάζω και εγώ ορισμένα βιβλία έμαθα ότι ο μύθος έγινε ιστορία και ότι ο ελληνικός μύθος είναι η μεταφορά τον πραγματικών γεγονότων!
Στο βιβλίο του Αναστασίου Δ Στάμου Ιερά Έλευσις  στην Σελίδα 89 μιλά για το τέλος των παγετώνων του Ωγυγου το12.500 βρέθηκαν σκελετοί και εργαλεία και ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, λέει ψέματα; Παρακάτω λέει για την γέννηση του ΔΙΟΣ, γιατί πρέπει να πιστέψω στον θεό Ιεχωβά και όχι στον Δια και για τους δυο θεούς εικασίες υπάρχουν αποδείξεις καμία. Παρακάτω με πολύ γλαφυρό τρόπο λέει ότι ο Ηρώδης είχε πεθάνει πριν φανερωθεί ο Ιησούς που τελικά ήταν υπαρκτό πρόσωπο μεγαλοαστής οικογένειας  που μεγάλωσε και σπούδασε σαν κολεγιόπαιδο στην πόλη Γαλιλαία της Επικρατείας Δεκαπόλεος και ότι το όνομά του ελληνικά ήταν Ίασος. Οι Έλληνες τον ΖΕΥΣ των ανέφεραν με την ερμηνεία (Έγώ είμί ή Ζωή ) πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, γιατί πρέπει να πιστεύω στον Ιεχωβά των Εβραίο και όχι σε αυτόν που έχει έστω και σαν μυθολογία ιστορικά ρίζες Ελληνικές και είναι χιλιάδες χρόνια πριν με ένα λαό που βάδιζε με ταχύτητα σε επιστημονικά επιτεύγματα, όταν όλοι αυτοί οι άγιοι στις κορνίζες δεν υπήρχαν και οι άνθρωποι ήταν ακόμα επάνω στα δέντρα.
Όλα αυτά τα μεταφέρω αποσπασματικά, όποιος νομίζει ότι δεν γνωρίζει τις αλήθειες, ή ότι διαστρεβλώνω τις αλήθειες  να διαβάσει το παραπάνω βιβλίο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ