«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητέ φίλε! Το έχεις σκεφτεί καλά με αυτές τις αλήθειες που λες ότι θα σε αφορίσουν οι ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ και δεν θα λιώνεις;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ  Αντώνης Αντωνιάδης:

Νέες τορπίλες κατά ελληνοχριστιανισμού

ANTONIADIS_ANTON

Χρόνος, 5 Μήνες πριν  Κarma: 50
Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ έχει φαντασιώσεις με την… Παναγία

Για φωτογραφιες:
www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=729610
[Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ Αντώνης Αντωνιάδης.]«Δυσκολεύομαι να εξηγήσω πώς ένας λαός με αποδεδειγμένες γενετικές συγγένειες με την πλατωνική ή την αριστοτέλεια σκέψη μπορεί να αποδεχτεί, με τόση αφέλεια, ότι προγονοί του ήταν ο Αβραάμ, ο Ισαάκ, η Σάρα και… όλο το κακό συναπάντημα και να καταντήσει να προσκυνάει Ιουδαίους θεούς, αγίους, προφήτες, αποστόλους, ακόμη και λείψανα. Δεν χωράει στο μυαλό μου και στην αισθητική μου το γεγονός ότι οι απόγονοι του καλαίσθητου ελληνισμού -έστω κι αν ακόμη πιστεύουν ότι ο Χριστός είναι ο “Υιός του Θεού”!- μπορεί να παρακολουθούν όλες αυτές τις κακόγουστες και ανόητες τελετουργίες και να νιώθουν θρησκευτική κατάνυξη».
10.6.2008
Από την πένα του ναυάρχου δεν… γλιτώνει ούτε ο Αγιος Νικόλαος. Στη σελίδα 74 του βιβλίου του, ο κ. Αντωνιάδης αναφέρει: «Ο Αγιος Νικόλαος ήταν ένας Μικρασιάτης επίσκοπος από τα Πάταρα. Δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στον ελληνισμό, δεν γνωρίζω αν πάτησε καν το πόδι του ποτέ στην Ελλάδα, είναι θαμμένος κάπου στην Ιταλία και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχει την παραμικρή ιστορική ή εθνολογική σχέση με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Αλλά ούτε και με τη θάλασσα γενικότερα, εκτός κι αν πάρουμε στα σοβαρά τις ανοησίες περί θαυμάτων του με θαλασσοπόρους και τις σαχλαμάρες για “αναβλύζοντα” από τον τάφο του νερά (δεν αναφέρεται εάν είναι ποταμίσια ή θαλασσινά)».
«Οι εικόνες της Παναγίας εξέπεμπαν μια θηλυκή ομορφιά, η οποία με έθελγε»
Εντύπωση προκαλούν τα όσα αναφέρει για την Παναγία, η εικόνα της οποίας τον «θέλγει». Αφού θεωρεί «ανοησία» τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, αποκαλύπτει τις φαντασιώσεις του για «την όαση της ομορφιάς», την «καλλίγραμμη νεαρή μητέρα», χαρακτηρισμούς που ο ίδιος αποδίδει στο πρόσωπο που περισσότερο από κάθε άλλο ιερό πρόσωπο τιμά ο ελληνικός λαός. Συγκεκριμένα, στη σελίδα 75 αναφέρει ο συγγραφέας: «Θεσμοθετήσαμε να εορτάζουμε την εθνική μας επέτειο αντί στις 21 Μαρτίου -ημέρα που άρχισε η Επανάσταση-, στις 25 του ίδιου μήνα για να συμπίπτει με μια θρησκευτική ανοησία την οποία αποκαλούν… Ευαγγελισμό της Θεοτόκου!»
[Οι σχέσεις του κ. Αντωνιάδη με τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, που βγαίνει από το υποβρύχιο, ήταν άριστες.]
Και λίγο παρακάτω, στη σελίδα 81, διαβάζουμε: «Απ’ όλες τις άλλες εικόνες, αυτές της Παναγίας είχαν μια ασυνήθιστη για αγιογραφία γλύκα και ανθρωπιά. Ορισμένες ακόμη φορές εξέπεμπαν και μια θηλυκή ομορφιά, η οποία με έθελγε». Και σε άλλο σημείο για την εικόνα της Παναγίας: «Για μένα, περιέργως, ήτανε πράγματι μια όαση ομορφιάς μέσα στην ασχήμια και κακομοιριά όλων των υπόλοιπων αγιογραφιών. Πολλές φορές δε, τη φαντασιωνόμουν σαν μια όμορφη, καλλίγραμμη νεαρή μητέρα, να περιφέρεται με τα σανδάλια της στους χωματόδρομους της Ναζαρέτ, γεμάτη ζωή και ανύποπτη, ασφαλώς, για τον ανιστόρητο και εξωπραγματικό ρόλο που της επιφύλασσε η ανθρώπινη άγνοια και η εκμετάλλευσή της από τον εκκλησιαστικό σκοταδισμό. Είναι και η μόνη εικόνα την οποία, για ανεξήγητους λόγους, έχω ακόμη κρεμασμένη στο δωμάτιό μου».
Επίσης, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ στη συνέντευξή του στην «Espresso» είχε δηλώσει άθεος, με αποτέλεσμα λίγες μέρες αργότερα ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Σούρλας να ζητήσει, με ερώτησή του που κατάθεσε στη Βουλή, να αφαιρεθεί ο τίτλος του επίτιμου αρχηγού ΓΕΝ ναύαρχου Αντώνη Αντωνιάδη. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Αντωνιάδη να γράψει το βιβλίο «Κρεμώντας τη στολή». Ο ίδιος στη σελίδα 258 αναφέρει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε λαός αξίζει τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις που ο ίδιος εκλέγει. Αναρωτιέμαι, όμως, αν τα λίγα αυτά χρόνια κοινοβουλευτικού βίου δικαιολογούν ένα επίπεδο λαού που στέλνει στο Κοινοβούλιο ανθρώπους η πολιτισμική υστέρηση των οποίων μετριέται κυριολεκτικά σε αιώνες! Αναρωτιέμαι, ακόμη, αν δικαιολογούν εκλεγμένους βουλευτές οι οποίοι να ζητούν θεσμικές κυρώσεις εις βάρος μου επειδή δεν πιστεύω στον Χριστό και στην Παναγία! Ή η Ελληνική Βουλή ζει το Μεσαίωνά της ή εγώ έχω την ψευδαίσθηση ότι ζω σε πολιτισμένη χώρα».
Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ Αντώνης Αντωνιάδης κλείνει το βιβλίο του ως εξής: «Στην ερώτηση γιατί δεν παραιτήθηκα από το Ναυτικό αφού δεν ήμουν χριστιανός, απαξιώ να απαντήσω. Τη θεωρώ τόσο βαθιά απολίτιστη και βλακώδη, ώστε να με πείθει ότι η νοητική θόλωση του ερωτώντος δεν θα του επιτρέψει ποτέ να καταλάβει και την πιο απλοϊκή απάντηση την οποία θα μπορούσα να δώσω».

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

http://www.greatlie.com/

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

3 comments to Αγαπητέ φίλε! Το έχεις σκεφτεί καλά με αυτές τις αλήθειες που λες ότι θα σε αφορίσουν οι ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ και δεν θα λιώνεις;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

  • Aς προσθέσω και εγώ κάτι. Οι λεγόμενοι «άθεοι» συγχέουν την μυθολογία με την βαθύτερη ουσία την οποίαν ο Πλάτων προσπαθεί να διαδώσει μέσω του Μύθου. Ο μύθος είναι απαραίτητη ανάγκη στον ανθρώπινο εγκέφαλο για τον οποίον «συνείδησις είναι πάντα συνείδησις αντικειμένου» (intentionality λέγεται στην φιλοσοφία).
    Ο Αριστοτέλης δίνει ιδιαίτερη σημασία στο «τελετουργικόν» για τον ίδιο λόγο.Ο λόγος είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό αν δεν περάσει από την εξεργασία «αντικειμενοποιήσεως» που διεξάγουν οι Κατηγορίες της Νοήσεως με τον πρωταρχικό ρόλο της Κατηγορίας του Περιορισμού όπως λέγει ο Καντ ή Πέρατος όπως λέγει ο Πλάτων. Ο τύπος λόιπόν διαφέρει από την ουσία η οποία είναι το βάθος όλων των θρησκειών όλως απαραίτητων για τον άνθρωπο.Ο κ. ΓΕΝ έχει μπερδέψει τα πράγματα.(Αυτός είναι και ο λόγος που ο Χριστός μιλάει με παραβολές)
    Ο Θεός δεν είναι ο ασπρομάλης κύριος με τα γένια, όπως νομίζει (και καλά κάνει) η γριούλα.
    Είναι η Παγκόσμια Ενέργεια την οποίαν εννοεί η Επιστήμη αλλά και εννοούν δια της διαισθήσεως αυτοί που έγραψαν «πιστεύβω εις ΕΝΑ θεόν, πατέρα παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γής ορατών τε πάντων και αοράτων», ας το μεταφράσει αυτό ο κ. ΓΕΝ με μοντερνους επιστημονικούς όρους προτού πει ότι είναι «άθεος».Και κάτι άλλο που προκύπτει από τα ανωτέρω: άλλο άθεος και άλλο άθρησκος, αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ στην ανάλυση.
    Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D.Διδάκτωρ φιλοσοφίας Πανεπ. Γενεύης
    Ιδρυτής του Διεθνούς Βραβείου Kaloy (www. kaloyprizeinternational.com)
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ μεταξύ των αληθειών του κ. ΓΕΝ και του Πλατωνικού «επέκεινα της ουσίας».

    • Αγαπητέ φίλε καλημέρα! Φίλε μου επειδή διαβάζω και εγώ ορισμένα βιβλία έμαθα ότι ο μύθος έγινε ιστορία και ότι ο ελληνικός μύθος είναι η μεταφορά τον πραγματικών γεγονότων!
      Στο βιβλίο του Αναστασίου Δ Στάμου Ιερά Έλευσις στην Σελίδα 89 μιλά για το τέλος των παγετώνων του Ωγυγου το12.500 βρέθηκαν σκελετοί και εργαλεία και ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, λέει ψέματα; Παρακάτω λέει για την γέννηση του ΔΙΟΣ, γιατί πρέπει να πιστέψω στον θεό Ιεχωβά και όχι στον Δια και για τους δυο θεούς εικασίες υπάρχουν αποδείξεις καμία. Παρακάτω με πολύ γλαφυρό τρόπο λέει ότι ο Ηρώδης είχε πεθάνει πριν φανερωθεί ο Ιησούς που τελικά ήταν υπαρκτό πρόσωπο μεγαλοαστής οικογένειας που μεγάλωσε και σπούδασε σαν κολεγιόπαιδο στην πόλη Γαλιλαία της Επικρατείας Δεκαπόλεος και ότι το όνομά του ελληνικά ήταν Ίασος. Οι Έλληνες τον ΖΕΥΣ των ανέφεραν με την ερμηνεία (Έγώ είμί ή Ζωή ) πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, γιατί πρέπει να πιστεύω στον Ιεχωβά των Εβραίο και όχι σε αυτόν που έχει έστω και σαν μυθολογία ιστορικά ρίζες Ελληνικές και είναι χιλιάδες χρόνια πριν με ένα λαό που βάδιζε με ταχύτητα σε επιστημονικά επιτεύγματα, όταν όλοι αυτοί οι άγιοι στις κορνίζες δεν υπήρχαν και οι άνθρωποι ήταν ακόμα επάνω στα δέντρα.
      Όλα αυτά τα μεταφέρω αποσπασματικά, όποιος νομίζει ότι δεν γνωρίζει τις αλήθειες, ή ότι διαστρεβλώνω τις αλήθειες να διαβάσει το παραπάνω βιβλίο.

  • Νι Κάππα

    Η ανεντιμότητα τού… “επίτιμου” δεν έχει όρια. Στην (υποτιθέμενη) κατ’ αυτόν ερώτηση: “Γιατί δεν παραιτήθηκα από το ναυτικό…., κλπ.” απαντά ότι… “απαξιεί να απαντήσει σ’αυτή την τόσο βαθιά απολίτιστη και βλακώδη ερώτηση” κρύβοντας την πραγματική αιτία που είναι ότι… παρέμεινε στη θέση του για ν’ απολαμβάνει το μισθό, τις τιμές και την καλοπέραση που συνοδεύουν το… αρχηγηλίκι. ‘Επειτα απ’ αυτή τη… διευκρίνηση δεν μας πείθει ότι αν υπήρχε ανάγκη να γίνει… μπουρλοτιέρης θα γινόταν ένας τέτοιος, αφού οι Κανάρης και υπόλοιποι μπουρλοτιέρηδες ήταν… αφελείς και… αμόρφωτοι επειδή έκαναν τον σταυρό τους.
    Όμως από ένα τέτοιο κομματόσκυλο (χωρίς αυτή την ιδιότητα δεν φτάνει το φίδι στην κορυφή τής… πυραμίδας) τί άλλο μπορεί να περιμένει κανείς;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>