Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ο ΟΗΕ: Ο μεγαλύτερος βιαστής της γυναίκας μιλά για την βια της γυναίκας!!!

Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών      

    

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει κηρύξει ως την 25η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Με αφορμή την ημέρα αυτή, κόμματα και οργανώσεις εξέδωσαν ανακοινώσεις. Το δικαίωμα των γυναικών σε μια ζωή χωρίς βία.

Ποια βία της γυναίκας θέλετε να αναδείξετε;;;

Τι μεγαλύτερη διαχρονική βία κατά της γυναίκας την κάνει ο ΟΗΕ  γαργάρα!

Αναδεικνύει ημέρες της γυναίκας του αγίου παραμυθά Βαλεντίνου, ημέρα της μάνας, ημέρα της καθιστής μάνας, της όρθιας μάνας  με υποκρισία και εμπορική ταμπέλα. Η γυναίκα πουλάει!
Για την αληθινή Γυναίκα, μάνα, σύζυγο προσωπικότητα ισότιμη μες στην κοινωνία δεν κάνανε τίποτα και υποκριτικά το παρακάμπτουν με διάφορες ΑΜΚΟ και άλλες οργανώσεις του κώλου περί ενδιαφέροντος για τα δικαιώματα των γυναικών από τις ελίτ κυρίες!

Η τεράστια πλειοψηφία των γυναικών παγκοσμίως είναι οι δούλες του συστήματος του Ανδρός των παιδιών, ένα  εργαλείο ΣΕΧ και καθηκόντων χωρίς κανένα δικαίωμα!

Αυτές οι γυναίκες δεν γιορτάζουν ποτέ! Μια μερίδα γυναικών για να αποκτήσουν  κάποια δικαιώματα έγιναν εργαζόμενες μάνες για να έχουν κάποια δικαιώματα και έπαψαν να βλέπουν τις αληθινές γυναίκες που βιάζονται ηθελημένα από το σύστημα και μάλιστα σήμερα το 2012!
Βλέπουν την βία στο δέντρο και όχι στο δάσος! Βλέπουν την σωματική βία που μπορεί να έχει αιτία και από την ίδια την γυναίκα και δεν βλέπουν την ολοκληρωτική βία ψυχή και σώματι!
Η γυναίκα που έχει το χάρισμα σαν όλα τα όντα να γεννά, όταν τα μεγαλώνει η ίδια βγαίνουν υγιή όντα, όσο αφορά τον άνθρωπο η μάνα που κάθετε στο σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά της προσφέρει τα πάντα, ένα υγιή και κοινωνικό άτομο στην κοινωνία! Και αυτός είναι ο ρόλος της από την φύση, όχι γιατί το λέω εγώ!
Φεύγοντας από την Αθήνα και κατεβαίνοντας στο χωριό, το πρώτο πράγμα που αντίκρισα ήταν ένα δίποδο ζώο καθισμένο επάνω σε ένα τετράποδο σταυροπόδι με την κομπολογιά και την μαγκούρα και πείσω στα 3 μέτρα ένα θηλυκό δίποδο ζώο φορτωμένο  άγρια με ξύλα! Όταν τον έβρισα και μετά απεδείχθητε και συγγενείς μου η γριά με έβρισε επειδή της έθιξα τον αγά της, αυτήν την αξιολύπητη γυναίκα, της έκαναν δούλα και την ψυχή της!
Πως αποζημιώνεται αυτή η γυναίκα για το υπεράνθρωπο έργο της, ποια είναι η αναγνώριση από την κοινωνία και το (πολιτισμένο σύστημα εντός εισαγωγικών;;;)
Καμία, καμία, καμία!

Η γιαγιά μου ήταν δούλα του παππού μου και των παιδιών της!

Η μητέρα μου ήταν δούλα του πατέρα μου και των παιδιών της!

Η γυναίκα μου είναι δούλα δική μου και των παιδιών της!

Η πολιτισμένη κοινωνία με κροκοδείλια δάκρυα κάνει γιορτές της γυναίκας ποιανής γυναίκας;

 Αυτής που ο άντρας της πληρώνετε για την εργασία του, αλλά αυτή που είναι στο σπίτι και βασανίζετε να μεγαλώσει τους αυριανούς πολίτες, που είναι μηχανή ΣΕΧ χωρίς δικαίωμα άρνησης ποια είναι η αμοιβή της, ή η αναγνώριση;
Για ποια ισότητα μιλάμε; Αυτή που η Γυναίκα είναι πόρνη αν θελήσει να ικανοποιήσει τα φυσικά της ένστικτα για ΣΕΧ ενώ για τον άντρα  δεν είναι πόρνος δεν είναι πούστης, είναι αρσενικό με δικαιώματα!
Προσωπικά θέλοντας να τιμήσω την μητέρα μου και την γυναίκα μου που ήταν και αγωνίστριες και μητέρες με όλη τη σημασία της γυναίκας και μάνας  αφιερώνω αυτό το άρθρο και τους λέω ότι τις ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου. Αν με βλέπει η μανούλα μου από εκεί που είναι, την ευγνωμονώ που με έκανε άξιο να αναγνωρίζω το αληθινό καλό και το αληθινό κακό!

                            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: