«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τελικά τόσο μαλάκες είμαστε να μην βλέπουμε ότι δεν χρειαζόμαστε σωτηρία, αφού είμαστε η ποιο πλούσια χώρα;;;

Αγαπητοί αναγνώστες μου ζητήσατε να ξανά ανεβάσω το θέμα ΣΩΡΡΑ. Οφείλω να πω ότι  είμαι άσχετος με τις οικονομικές ορολογίες που ακούγονται στο βίντεο? Στο τέλος έχω το βίντεο.

Όμως διαβάζοντας ότι μας εκβιάζουν όλοι οι καταχρεωμένοι σύμμαχοί μας, όχι μόνο από τα στοιχεία που μας δίνουν στο βίντεο, αλλά και από διασταύρωση που έκανα.  Ζητάμε να μας δώσουν λεφτά που δεν έχουν; Και παζαρεύουμε εν  μέσο εκβιασμών να μας δώσουν  από αυτά που θα τους δώσουμε; Μας απαιτούν τα δημόσια έσοδά μας να τα βάλουμε σε ειδικό λογαριασμό να τα διαχειρίζονται αυτοί που είναι καταχρεωμένοι τρελάθηκα!

Όποια πουτάνα Ευρωπαία τις λείπουν να παίρνει από τους μαλάκες!

Και οι μαλάκες Έλληνες ας πεθάνουν.

Εδώ υπάρχουν πολλά εγκληματικά σενάρια και περίεργα, με πολλούς αποδέκτες που κάνουν κοινός το παπί, γιατί;;; Γιατί αφήνουν οι ειδικοί το λαό να κάνει τον οικονομολόγο,τραπεζίτη,νομικό, και τόσα άλλα που δεν μπορεί να είναι η τόσο εξειδικευμένη γνώση προσιτή και κατανοητή από τον απλό λαό;;;;
Ο ποιο απλός πολίτης καταλαβαίνει ότι δεν  είναι τόσο απλό στο λαό, αλλά  μόνο για τα επίσημα όργανα και το κράτος, μόνο αυτό μπορεί να ξεκαθαρίσει το θέμα και δεν το κάνει, γιατί;;; Εμένα μου μυρίζει εναλλακτική λύση, από τον Άννα στον Καΐάφα!!!
Και το συμπέρασμα βγαίνει από μόνο του. Υπάρχει μια Ευρώπη καταχρεωμένη έτοιμη να κηρύξει πτώχευση να μην πω  οικονομικό ( ΚΡΑΧ), το ίδιο και η Αμερική, δηλαδή οι δυο  οικονομικοί δυνάστες  των λαών έχουν φαλιρίσει όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολιτικά.
Εδώ μυρίζει από μακρυά η βρόμα κατά την δική μου γνώμη και ας μην είμαι ειδικός. Και λέω  την Ελλάδα σαν γεωπολιτικό χώρο, σαν πλουτοπαραγωγική χώρα με πετρέλαια, ορυκτά της καλύτερης ποιότητος για την ενέργεια μέχρι τα οπλικά συστήματα, μέχρι τα διαστημικά προγράμματα χρειάζονται καλής ποιότητας ορυκτά και αυτή η μικρή χώρα καλώς ή κακός τα έχει, για μένα καλός! Πως είναι δυνατόν να την αφήσουν να κάνει κουμάντο στον δικό της πλούτο σε τέτοιους καιρούς;;;
Και αν εγώ είμαι φαντασμένος, σωβινιστής, υπερόπτης, πως μπορεί να εξηγήσει ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης τα εξής. Όλα αυτά τα έγραφα που  μας μοστράρουν τα έχουν και τα γνωρίζουν όλες οι κεφαλές της Ευρώπης, όλοι οι οικονομολόγοι, το ελληνικό κράτος, το αμερικανικό κράτος, η δικαιοσύνη εδώ και στην Ευρώπη και στην Αμερική! Γιατί τέτοια του τάφου σιωπή από όλους τους παραπάνω που ανέφερα, τι είδε και τι κουβέντιασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και με ποιανού εντολή και τι τους μετέφερε και δήλωσε ότι θα το ελέγξει και που είναι τα αποτελέσματα του ελέγχου;;;

Γιατί αν είναι πλαστά δεν τους έχουν συλλάβει;;;

Γιατί αν είναι αληθινά δεν τα χρησιμοποιούν;;;

Θα σας πω με απλά λόγια την δική μου γνώμη, έχουν προετοιμάσει το έδαφος για να είναι έτοιμοι ανάλογα ποιος θα κάνει πρώτος το βήμα στο (Κραχ) να μην μπορεί να γλιτώσει η Ελλάδα αν αποφασίσει να παίξει το δικό της παιχνίδι με μια λαϊκή κυβέρνηση που δεν θα την ελέγχουν, με την Ευρώπη ή με την Αμερική!
Προς θεού λέει το κατεστημένο των απατεώνων, όχι αγκαλιές και φιλάκια με Κίνα και Ρωσία! Όλη αυτή η σιωπηλή καταχνιά από το ντόπιο και ξένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο είναι σχεδιασμένη πολύ καλά! Θα μου πει κάποιος και τότε τι φοβούνται;;;
Το μόνο που φοβούνται και ανατριχιάζουν είναι αυτόν τον ατίθασο ελληνικό λαό μην κάνει μπαμ και κάνει καμιά λαϊκή επανάσταση, για αυτό και μας συκοφαντούν, μας υπερχρεώνουν, μας βασανίζουν ψυχολογικά, μας τρομοκρατούν, μας διαιρούν, μας εξαθλιώνουν για να μην έχουμε την πολυτέλεια και το χρόνο να ασχοληθούμε με τέτοια θέματα και να κάνουν ήρεμα το πλιάτσικο τους  στην Ελλάδα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα «τρισεκατομμύρια» $$$$ που θα «σώσουν» το ελληνικό έθνος???

Σχόλιο της Greek News
Το σχόλιο της Greek News την περασμένη Δευτέρα φαίνεται ότι ταρακούνησε αρκετά τους επίδοξους σωτήρες της Ελλάδας, οι οποίοι δεν τόλμησαν να απαντήσουν σε κανένα από τα ερωτήματά μας, που φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ περισσότερο από βάσιμα. Το «τραπεζικό κονσόρτσιουμ» – κατά τον κ. Λαμπράκη – Diamond and Diamond δεν τόλμησε να δώσει την παραμικρή απάντηση, ενώ το σχόλιό μας αναπαράχθηκε από δεκάδες blogs.
Δύο – τρεις ανώνυμοι θρασύδειλοι έστειλαν ανώνυμα χυδαία μηνύματα τα οποία βεβαίως ούτε μας πτοούν, ούτε μας φοβίζουν. Ο στόχος άλλωστε του σχολίου δεν ήταν οι κάποιοι ψυχοπαθείς, αλλά αφενός κάποιοι άνθρωποι που έχουν παρασυρθεί και κυρίως ο ελληνικός λαός, με τον πόνο του οποίου αρκετοί παίζουν ασυστόλως.
Βεβαίως ο Ελληνοαμερικανός γιατρός Μανόλης Λαμπράκης κι ο «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας δεν το βάζουν κάτω. Έχουν εκ μέρους της END (End National Debt) καλέσει για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, 6 το απόγευμα, συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο President (Κηφισίας 43, Αθήνα) για να αναλύσουν τα μεγαλόπνοα σχέδιά τους.
Γράφουν λοιπόν (πολυτονικώς βεβαίως – βεβαίως) ότι επειδή «οι επικυρίαρχοι και επιβήτορες του Ελληνισμού και της Ελλάδος συνεχίζουν το εγκληματικό και καταστρεπτικό τους έργο εις βάρος της πατρίδος μας», ανέλαβαν αυτοί οι λεβεντουργιές να διοργανώσουν συγκέντρωση για να ενημερώσουν για τους λογαριασμούς των $650 δις. και τις μελλοντικές τους κινήσεις
Εμείς προτρέπουμε τους συναδέλφους να πάνε στην εκδήλωση και να επιμείνουν να δουν τα ομόλογα αυτά. Δεν μπορεί, θα υπάρχουν.
Κιβώτιο μ’ ομόλογα
κι ένα … τσουβάλι λίρες
Για το τσουβάλι λίρες δεν γνωρίζω (το γράψαμε απλά για να φτιάξουμε στιχάκι), αλλά το τσουβάλι με τα «ομόλογα», ή κάτι τέτοιο, σίγουρα υπάρχει. Κι η γιαγιά μου η μακαρίτισσα είχε ένα μπαούλο με κατοχικές δραχμές και στο τέλος, μετά τα 90 της, όταν αρρώστησε με γεροντική άνοια, τις τα δίναμε για να πιστεύει ότι έχει πραγματικά λεφτά. Κάποιος μας είπε ότι τα χρήματα που έχει ο κύριος Σώρρας σε ομόλογα ανέρχεται σε $2,98 τρισ. (το ίδιο περίπου ισχυρίστηκε κι ο γιατρός Μανόλης Λαμπράκης).
Κι αναρωτηθήκαμε πως θα μπορούσε αυτό το ποσό να δηλωθεί ότι υπάρχει, χωρίς πάλι να μπορεί κανείς να ελέγξει του λόγου την αλήθεια (όπως και κάποιοι επιστολογράφοι της Greek News που έχουν σχέση με τους κ.κ. Λαμπράκη και Σώρρα έγραψαν).
Ενας καλός τρόπος είναι δείχνοντας κάμποσες χιλιάδες International Bills of Exchange (ΙΒΟΕ), δηλαδή Διεθνείς Συναλλαγματικές. Των οποίων τη γνησιότητα καταλαβαίνεις μόλις τις παρουσιάσεις για εξόφληση. Μέχρι τότε, τις βάζεις σε έναν λογαριασμό custodian (κηδεμονευόμενο) για να λαμβάνεις statements (παραστατικά) με την ονομαστική τους αξία, και μετά χρησιμοποίησε τα για να ξεγελάσεις κάποιον ότι έχει λεφτά, ώστε να σου δώσει δανεικά (και αγύριστα;).
Υποθέτουμε ότι οι πιο πολλοί (όλοι ίσως) που «αγοράζουν» – κατ’ ακρίβεια χρησιμοποιούν γιατί πρέπει να είσαι μεγάλο βόδι για να τα αγοράσεις – τέτοια «χρεόγραφα» ξέρουν ότι δεν έχουν αξία, απλώς τα χρειάζονται για να στήσουν κάποια άλλη απάτη, έχοντας έτοιμη την δικαιολογία (όταν τους πιάσουν) ότι δεν έλεγαν ψέματα, αλλά όντως πίστευαν ότι τα χαρτιά είχαν την δηλωμένη αξία.
Αν λοιπόν τα τρισεκατομμύρια του κ. Σώρρα (που φιλοδοξεί να αξιοποιήσει εθνικώς ο κ. Λαμπράκης) είναι σε τέτοια ΙΒΟΕ, ας πούμε των 500 εκατομμυρίων έκαστο, θα πρέπει να έχει ένα μπαούλο με 5.960 χαρτιά σαν αυτά που παραθέτουμε σε φωτογραφία.
Δεν μου έδειξε κανείς από την END τέτοιο χαρτί, αν όμως σας παρουσιάσει κάποιος ως απόδειξη αυτό της φωτογραφίας, σας θέτουμε υπόψη τα ακόλουθα, που παραθέτει συνεργάτης μας με τεράστια εμπειρία στο χώρο του asset management:
«Ας υποθέσουμε ότι το χαρτί αυτό είναι πραγματικό και όχι πλαστογραφία κι ότι μπορεί να έχει κάποια αξία. Ας ξεπεράσουμε το γεγονός ότι η END μιλάει για ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου κι αυτό το χαρτί δεν είναι ομόλογο. Ας ξεπεράσουμε το γεγονός ότι τα UCC1 και UCC3 που αναφέρονται στο χαρτί αυτό δεν φαίνονται, αρά λείπουν όλες οι ουσιαστικές λεπτομέρειες που θα χρειαστεί κανείς για να καταλάβει τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το χαρτί αυτό.
Τα IBOE είναι στην ουσία ιδιωτικά συμβόλαια και δεν είναι διαπραγματεύσιμα στις αγορές».
H κάλπικη λίρα
Η υπόθεση ωστόσο έχει και συνέχεια. Και για να χαλαρώσετε, πριν σας παρουσιάσουμε και τα υπόλοιπα στοιχεία της έρευνας, θα σας θυμίσουμε την παλιά κι αξέχαστη ελληνική ταινία «η Κάλπικη λίρα».
Εκεί ο «αόμματος» Μίμης Φωτόπουλος κρατά τη «λίρα» στα χέρια του και αφού δεν μπορεί να την εξαργυρώσει πουθενά γιατί δεν έχει αξία, βρίσκει στο δρόμο μία «τροτέζα», η οποία μέσα στο σκοτάδι δέχεται τη «λίρα» ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες της.
Όποιος κρατά τέτοιο χαρτί ΙΒΟΕ στα χέρια του, μάλλον ψάχνει για μια τέτοια «τροτέζα». Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι το γιατί.
Ας δούμε ωστόσο ορισμένα ακόμη πράγματα που ο συνεργάτης μας επισημαίνει για το συγκεκριμένο «έγγραφο»:
«Όπως κάθε συμβόλαιο, η αξία τους εξαρτάται από την φερεγγυότητα και την ικανότητα του υπογράφοντα να πληρώσει. Ας δούμε ποιος υπογράφει το χαρτί αυτό:
Ο κύριος Stephen Louis Wozny από το Battle Ground, WA.
Είναι άραγε ο ίδιος με τον disbarred δικηγόρο (που έχασε δηλαδή την άδειά του) Stephen L Wozny του Longview, WA (μόλις 30 μίλια από το Battle Ground;)
http://www.mywsba.org/default.aspx?tabid=178&RedirectTabId=177&Usr_ID=9138
http://www.mywsba.org/default.aspx?tabid=180&dID=537
Αν ναι, τότε φαίνεται ότι έχει στο «ενεργητικό» του κι άλλες υποθέσεις με ΙΒΟΕ, αν κρίνουμε από το
http://www.scambook.com/report/view/98753/KATU-Complaint-98753-for-$25.00
Το ερώτημα στο google “wozny IBOE” δεν δίνει πολλές ελπίδες
http://lordoffraud.blogspot.gr/
Αυτή η παρανοϊκή επιστολή δίνει διεύθυνση: (Στο Vancouver, WA, 10 μίλια από το Battle Ground)
http://www.cyberspaceorbit.com/courtfraud.html
(αλλά δεν υπάρχει δικηγόρος με το επώνυμο Birdwell στην Washington. Χμμ…)
Τα γραφεία τους (εδώ γελάνε):
https://maps.google.com/maps?q=813+NE+133rd+Street,+vancouver,+wa&hl=en&ll=45.717093,-122.662278&spn=0.000545,0.000603&sll=45.716986,-122.662171&sspn=0.001095,0.001206&t=h&hnear=813+NE+133rd+St,+Vancouver,+Clark,+Washington+98685&z=21&layer=c&cbll=45.717093,-122.662278&panoid=CcQDm2xrl14K2X1gEdCzgw&cbp=12,156.63,,0,6.61
Υπάρχει και εγγραφή στον τηλεφωνικό κατάλογο, πάλι στο Longview
http://www.whitepages.com/name/Stephen-L-Wozny/Longview-WA/6jsmzhp
Κάποιος Stephen L Wozny στην WA έχει χάσει και μερικά δικαστήρια για χρέη…
http://dw.courts.wa.gov/index.cfm?fa=home.judgment&casekey=21588245&casenumber=07-2-00990-7
http://dw.courts.wa.gov/index.cfm?fa=home.judgment&casekey=5600923&casenumber=00-2-00013-9
http://dw.courts.wa.gov/index.cfm?fa=home.judgment&casekey=22021248&casenumber=06-2-02150-0
http://dw.courts.wa.gov/index.cfm?fa=home.judgment&casekey=14070255&casenumber=02-2-01408-0
(στο τελευταίο ήταν plaintiff και έχασε)
Αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο υπογράφων Wozny είναι ο ίδιος που αναφέρεται στα παραπάνω links, οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές. Επίσης δεν βρίσκουμε αντίστοιχα κάποιον άλλον Stephen Wozny στην Washington που να είναι ζάμπλουτος.
Ας δούμε τώρα ποιος εγγυάται το γνήσιο της υπογραφής:
Η Sharon V. Virden, notary public, της οποίας η άδεια έχει ανακληθεί από το Σεπτέμβριο του 2011, μέχρι τις 17 Αυγούστου 2016 για παραβίαση των αρχών του επαγγέλματος και πρέπει να ξαναπάει σχολείο.
http://www.dol.wa.gov/business/disciplinary/disciplinarynotary.html
Sharon V. Virden — Brush Prairie
Finding: Violated the standards for notarial acts.
Action: Required to complete a notary education course. Failed to comply with sanction, so license revoked until August 17, 2016.
Παρόμοια υπόθεση (δώστε μας το όνομά σας και $25 και θα σας δώσουμε $$$), πάλι με ΙΒΟΕ του Wozny βρίσκει κανείς στο (http://www.hoboprince.com/ipi-package.html)
Απλή λογική
Βέβαια, δεν χρειάζεται παρά απλή λογική για να καταλάβει κανείς – όπως στα δεκάδες μηνύματα για χαμένους θησαυρούς που λαμβάνουμε, από τη Νιγηρία κι άλλες αφρικανικές χώρες – ότι είναι ψεύτικα με στόχο να εξαπατήσουν αφελείς. Για χρήματα και άλλους σκοπούς.
Για την περίπτωση της Τράπεζας της Ανατολής – λόγου χάρη – δεν είναι δυνατόν μία τράπεζα που διαλύθηκε το 1932 να έχει αξία – με βάση τις «μετοχές» που κυκλοφορούν – $50 τρις, όση δηλαδή όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου. Και βέβαια, ενώ πριν την ιστορία η κάθε μετοχή κυκλοφορούσε στο eBay με αξία (συλλεκτική) 1,5 ευρώ, μετά τις ιστορίες αυτές ανέβηκε στα 300 ευρώ. Και κάποιοι την προσφέρουν 2.000 ευρώ.
Παρομοίως, είναι αδύνατο να υπάρχει άνθρωπος με περιουσία $2,98 τρις (2-3 φορές το σύνολο όλων των ευρισκομένων στον κατάλογο Fortune 500). Θα με ρωτήσετε, τι γίνεται με τους Ρότσιλδ. Υπάρχουν πολλοί Ρότσιλδ, διάσπαρτοι σε ευρωπαϊκές χώρες. Κι αν ακόμη είναι αλήθεια πως το 2000 η περιουσία της οικογένειας ήταν 21 τρις και δεν ήθελαν να καταγραφούν για αποφυγή δημοσιότητας, δε νομίζω ο κ. Σώρρας να είναι ο Ελληνας Ρότσιλδ. Ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται.
Τέλος, να απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί δεν «μπουζουριάζουν» αυτούς που μιλούν για ανύπαρκτα χρήματα.
Υπάρχει ελευθερία του λόγου. Ο καθένας μπορεί να λέγει όποια αρλούμπα του κατεβεί στο μυαλό. Όταν παρουσιαστεί σε συναλλαγή, τότε θα δούμε … Για την ώρα, ακούμε παχιά λόγια και βλέπουμε περίεργα έγγραφα να τα υπογράφουν και να τα διαχειρίζονται περίεργα άτομα, των οποίων την αξιοπιστία είναι αμφισβητούμενη. Το γεγονός ότι διατίθενται δωρεάν και μάλιστα σε δύο κυβερνήσεις και δεν προσπαθούν να τα πουλήσουν σε ιδιώτες ή στην αμερικανική κυβέρνηση και να δώσουν στη συνέχεια τα χρήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, τους προστατεύει από δίωξη, αν τα χαρτιά είναι ψεύτικα
http://www.greeknewsonline.com/?p=22205

Λίγα σχόλια μαζί με το βίντεο???? από αρχαία ιθωμη

  • Για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι κυβερνώντες θα πρέπει να ελένξουν εξονυχιστικά την πρόταση του κ. Σώρρα, και αν οι ισχυρισμοί του αποδειχθούν αληθινοί τότε και μόνο τότε θα πρέπει να διαπραγματευθούν τους όρους της δανειακής σύμβασης. Στην αντίθετη περίπτωση τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Αλλά αν αποδειχθεί, ότι η κυβέρνηση εσκεμμένα αγνοεί και απαξιώνει κάθε εναλλακτική οικονομική λύση για σκοτεινούς λόγους, τότε οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στον Λαό και στην δικαιοσύνη.
    hermeszeus67 Πριν από 1 εβδομάδα 21
  • ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ 6ΟΟ ΔΙΣ ΣΕ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΣΕ ΒΟΛΙΑ .ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΟΙ .
    clovenhoof13
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΝ ΠΥΡΗΝΑΣ ΔΙΑΔΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ “ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ” ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1821 & ΑΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!
    MetaniaNewsTV πριν από 4 ημέρες 2
  • parte ta lefta petaxte exw tous politikous kai sta arxidia mas oi leptomereies kai oi kakedrexeis apistoi kai apogoiteumenoi an den tin paleuoun ston kaiada
    H ELLADA THELEI PAPARIA OXI LOGIA
    ageorge13100 πριν από 4 ημέρες 2
  • RE FILE AN EINAI OPOS LES ESY OLA PLASTA
    GIA PHGENE ESY MONO MIA FORA SE MIA THLEORASH KAI DEIKSE TETOIA STOIXEIA ;KAI AN PROLABEIS NA MILHSEIS ,PAREME THL ;H GRAPSE KATI EDO
    Tolis Adalis σε απάντηση προς gialtouridis (Εμφάνιση του σχολίου) πριν από 5 ημέρες
  • ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΚΩΛΟΖΩΑ! ΜΟΝΟ Ο HERMESZEUS67 ΜΙΛΗΣΕ ΣΩΣΤΑ! ΚΩΛΟΖΩΑ!
    ShadowCornerGr πριν από 6 ημέρες
  • Αδελφέ, αυτό που σου λέω είναι, ότι το αριστερό μέρος του τίτλου του αξιόγραφου είναι καλυμένος με ένα τραπεζοιδές καφετί χαρτί, στο μέσον του αξιογράφου λέει BILL OF EXCHANGE,(an obligation of the United States), και πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του κυρίου Σώρρα. Αυτό που παρουσιάσατε δεν μου αποδεικνύει απολύτως τίποτε. Σας ξανά προτείνω να στείλετε τις αποδείξεις σας στις υπηρεσίες που σας ανάφερα.
    hermeszeus67 σε απάντηση προς gialtouridis (Εμφάνιση του σχολίου) πριν από 6 ημέρες
  • ΚΑΙΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΡΙΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΙΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟ ΚΑΡΔΙΑΚΑ.ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ H MAYRH KATARA MAS.ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ Η ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    CLUE V πριν από 6 ημέρες
  • Επαναλαμβάνω: Οποιος γνωρίζει από IBOE θα μπορέσει αμέσως να διακρίνει μερικές λεπτομέρειες και θα καταλήξει ότι του Σώρρα τα IBOE είναι πλαστά. Το όνομα STEPHEN LOUIS WOZNY σου λέει τίποτα;
    gialtouridis σε απάντηση προς hermeszeus67 (Εμφάνιση του σχολίου) πριν από 6 ημέρες
  • Η πάνω γραμμή τι γραφεί; INTERNATIONAL BILL OF EXCHANGE (UNCITRAL Convention). Το UNCITRAL τι είναι; Για κανε google UNCITRAL Convention. Το πρώτο αποτέλεσμα που έρχεται τι είναι; Είναι αυτό ακριβώς που μας δείχνει ο Γεωργίου στο 1:44:39. Μου λες τώρα ότι αυτό το έγγραφο δεν είναι IBOE; Πλακα μου κανεις; Εάν δεν ήταν IBOE θα έγραφε επάνω UNCITRAL;
    gialtouridis σε απάντηση προς hermeszeus67 (Εμφάνιση του σχολίου) πριν από 6 ημέρες
  • Αδελφέ k. Γιαλτουρίδη, αυτό είναι ένα αξιόγραφο που έδειξαν σε μια εκπομπή του ANT1 με το αριστερό μέρος του τίτλου του σκεπασμένο, γιατί; Στην μέση περίπου του αξιόγραφου λέει ότι είναι ένα Bill of Exchange, αν δεν απατώμαι αυτά έχουν χάσει την αξία τους από το 2001. Που είναι το όνομα του κ. Σώρρα; O κ. Σώρρας ισχυρίζεται ότι έχει International Bills Of Exchange και όχι BOE .
    hermeszeus67

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>