«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες 3 εκατομμύρια λαού στο σύνταγμα να τους προλάβουμε πριν μας προλάβουν! (Video)

Αφου δεν βουταμε τα οπλα να παμε να τους γαμησουμε καλα να παθουμε….

Καφετερια, μοστρα το πανακριβο κινητο, μια ωρα στον καθρεφτη για να βαλουν ζελε στα μαλλια, τζινακια ετοιμα “σκισμενα” των 100 + ευρω, τιγκα στην κολωνια και τα αρωματα να βρωμοκοπανε σαν γκομενες, ειδικη κουρευτικη μηχανη για να φαινονται αξυριστοι….

Αλλά εδώ που φτάσαμε, πρέπει να εμπλακεί ο Στρατός. Και για να εμπλακεί ο Στρατός χρειάζονται κίνδυνοι. Εύχομαι μόνο οι Αρχηγοί να διαλέξουν την σωστή πλευρά και να τηρήσουν τον όρκο τους.

Θα μου πει κάποιος ποιος στρατός; Θα είναι λιγότερο οδυνηρό να σου φυτέψουν μια αμερικάνικη χούντα και εμείς να ζητωκραυγάζουμε!

ΑΡΧΑΙΑ  ΙΘΩΜΗ

Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο. Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό!
Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.
Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%;
Η έντεχνη “πάλη” ανάμεσα στους “δεξιούς” και τους “αριστερούς” θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού!
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Παγκόσμιο Σύστημα επιθυμεί να χυθεί αίμα. Το ίδιο επιθυμεί και η δωσίλογη τρικομματική ελληνική κυβέρνηση. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε γράψει από το ιστολόγιο μας, ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιθυμεί κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση σε ολόκληρο τον κόσμο για την εγκαθύδριση ΠαγκόσμιαςΔιακυβέρνησης. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε πει πως όσο δεν ξεσηκώνεται ο ελληνικός πληθυσμός, κάτι το οποίο επιθυμούν, θα λαμβάνουν όλο και πιοδυσβάσταχτα μέτρα. Καθώς αυτό που επιθυμούν είναι το αίμα, που θα οδηγήσει σε χάος και εν συνεχεία σε κοινωνική και ευρύτερη πολιτική αποσταθεροποίηση στην περιοχή….!
Τώρα λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία ο κ. Καζάκης.
Σε απόσπασμα από την πρόσφατη ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε ο Δ.Καζάκης αναφέρεται σε κάποια investment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις…!
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολάρια. H συγκεκριμένη αναφορά έκανε λόγο για συμβόλαιο το οποίο έχει υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό που θα παρασχεθούν στο στρατό της εταιρείας ο οποίος θα διενεργεί περιπολίες. Πιθανότατα η εταιρεία αυτή θα είναι σε θέση να αναλάβει υπηρεσίες στις αρχές του 2013.
Το ακόμα πιο σοβαρό της υπόθεσης είναι πως η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό. Ναι ναι….η σημερινοί τρεις “ηγέτες” που τόσο κόπτονται για το καλό της Ελλάδας…!
Ο γενικότερος εξοπλισμός περιλαμβάνει θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4, τα οποία θα φέρουν βαρύ οπλισμό και θα συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές. Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι μοντέλο στρατοχωροφυλακής.
Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.
Δείτε μερικά ακόμα στοιχεία για την εταιρεία
http://en.wikipedia.org/wiki/Academi
H Ακάντεμι, πρωην ΧΕ services, πρωην Blackwater USA & Blackwater Worldwide ειναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.
Η Ακάντεμι ειναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” τπου δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.
Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Αρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτος ολων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων οπως το Grizzly APC.
Ταυτόχρονα άλλο ένα γεγονός που φαίνεται να μην είναι καθόλου άσχετο, είναι η ξαφνική απόφαση για λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια, αλλά και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%. Αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό…ευνουχίζουν την Αστυνομία για να φέρουν Ιδιωτικούς Στρατούς…; Τροφή για σκέψη…
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>