«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

40 εκατ.$ στους λογαριασμούς της συζύγου του Γιάννου

 Να του κατασχέσουν όλη την περιουσία μέχρι δεύτερο βαθμό συγγένειας να δοθούν στα ασφαλιστικά ταμεία και αυτόν να τον οδηγήσουν σε καταναγκαστικά έργα αλυσοδεμένο να ανοίγει τούνελ στον Ταύγετο!

Όμως υπάρχει ένα μεγάλο θέμα με την πολιτική δικαιοσύνη που έπαψε να είναι σκέτη δικαιοσύνη, να εφαρμόζει την εντολή του λαού μέσω του πραγματικού συντάγματος, υπάρχουν δεκάδες απατεώνες και δεξιοί σαν πρώτοι διδάξαντες και αριστεροί τι έγινε έχετε μίσος σε ένα κομμάτι του λαού που Λέγετε ΠΑΣΟΚ και δεν εννοώ την ηγεσία του;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ
40 εκατ.$ στους λογαριασμούς της συζύγου του Γιάννου
Την περίοδο που ο Παπαντωνίου ήταν υπουργός

 40 εκατ.$ στους λογαριασμούς της συζύγου του Γιάννου
Το ιλιγγιώδες ποσό των 40 εκατ. δολαρίων έχει διαπιστωθεί από τις ελεγκτικές αρχές ότι διακινήθηκε μέσω των λογαριασμών της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, αλλά και του επιχειρηματία και κουμπάρου του Γιώργου Κανδαλέπα, γράφει η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για λογαριασμούς που βρίσκονται στην τράπεζα HSBC, στο κατάστημα της Γενεύης, και αποκαλύφθηκαν από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές από το ΣΔΟΕ, τη στιγμή που ο Ερβέ Φαλτσιάνι υπέκλεπτε τη λίστα, στον λογαριασμό της κυρίας Σταυρούλας Κουράκου αποτυπώθηκε η ύπαρξη κατάθεσης 1,5 εκατ. δολαρίων. Χρονικά ήταν η ίδια περίοδος που ο κ. Παπαντωνίου ήταν υπουργός Άμυνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι λογαριασμοί, τα ποσά, καθώς και η ταυτότητα αυτών των δύο ονομάτων έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως από το ΣΔΟΕ και σύντομα θα κληθούν προκειμένου να αιτιολογήσουν την κίνηση αυτών των ποσών.
Τα μεγαλύτερα ποσά, σύμφωνα με τις έρευνες του ΣΔΟΕ, έχουν προέλθει από αμερικανικές τράπεζες, από τις οποίες έχει ήδη ζητηθεί δικαστική συνδρομή, ενώ ερευνάται και μικρή ελβετική τράπεζα στην οποία άφησε ίχνη η κίνηση αυτών των ποσών. Σε κάθε περίπτωση, οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ έχουν επικεντρωθεί στα ονόματα των Σταυρούλας Κουράκου και Γιώργου Κανδαλέπα. Οι κινήσεις των έμπειρων αξιωματούχων είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για ζήτημα μείζονος σημασίας. Ακολουθώντας την περίφημη φράση των αγγλοσαξονικών αρχών «follow the money», έχει διαπιστωθεί ότι και από τους δύο λογαριασμούς έχουν διακινηθεί ποσά (αναλήψεις – καταθέσεις) που φτάνουν ή και υπερβαίνουν τα 40 εκατ. δολάρια. Τα χρήματα αυτά δεν έχουν κατατεθεί μέσω εμβασμάτων από ελληνικές τράπεζες, αλλά από τράπεζες του εξωτερικού. Προς επίρρωση αυτών βρέθηκε ένα ποσό που δείχνει να κατευθύνθηκε στην HSBC της Γενεύης από τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ιχνη χρημάτων όμως έχουν βρεθεί και σε τράπεζες της Σιγκαπούρης. Εξαιτίας της εμπλοκής των αμερικανικών τραπεζών, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ΣΔΟΕ έχει ζητήσει τη βοήθεια της αμερικανικής Εφορίας, του περίφημου IRS.
Οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ μαζί με τον λογαριασμό της Σταυρούλας Κουράκου (στη λίστα Λαγκάρντ αναφέρεται ως businesswoman) ερευνούν και τον λογαριασμό του Γιώργου Κανδαλέπα, ο οποίος υπηρέτησε ως γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας τη δεκαετία του 1990. Στο ΣΔΟΕ εκτιμούν ότι οι δύο λογαριασμοί συνδέονται άμεσα, καθώς έχει ταυτοποιηθεί επίσημα από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρήγορη Πεπόνη (από τη διεύθυνση και τον ΑΦΜ που περιέχονται στη λίστα Λαγκάρντ) ότι η Σταυρούλα Κουράκου είναι η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Αμυνας έως το 2004 Γιάννου Παπαντωνίου. Επίσης, ο Γιώργος Κανδαλέπας έχει βαφτίσει τον μικρό γιο του ζεύγους Ιάσονα. Στα χέρια των αρμοδίων υπάρχουν και αντίγραφα από το τμήμα μηχανογράφησης, όπου φαίνεται πώς εξελίχθηκε η κίνηση των ποσών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα κληθεί από τον εισαγγελέα κ. Πεπόνη η κυρία Κουράκου προκειμένου να δικαιολογήσει πού βρήκε όλα αυτά τα χρήματα, ενώ εκτιμάται ότι και ο πρώην υπουργός σύζυγός της θα κληθεί από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για εξηγήσεις. Μάλιστα στην περίπτωση που προκύψουν ευθύνες, ο φάκελος θα παραπεμφθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος ήδη έχει ζητήσει για έλεγχο όλες τις δηλώσεις του «πόθεν έσχες» από το 1981 και μετά.
http://www.ikypros.com/
Μοιραστείτε το!

1 comment to 40 εκατ.$ στους λογαριασμούς της συζύγου του Γιάννου

  • ΟΣΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΥΣΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΜΑΤΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΕ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ αμερικανοευρεομασονος Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΠΡΑΚΤΩΡΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟ ΓΑΠ ΑΡΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΩΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΙΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ…ΔΝΤ..ΕΕ..ΕΚΤ..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>