«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΑΡΑΤΑ!

Με συνοπτικές διαδικασίες!

  Προβλήματα προβληματισμού, αντικειμενικής αλήθειας.

Εγώ είμαι σίγουρος, ότι δεν είμαι σίγουρος για τίποτα! Εσύ είσαι;

  Ωμή αλήθεια δηλητηριώδες αδυσώπητη αναντίρρητη. Για ξύπνιους νέους  και γέρους και τολμηρούς, ή αυτούς που θέλουν να ξυπνήσουν. Οι άλλοι ας τα πετάξουν.
Γιορτή του πολυτεχνείου??? Παρακάτω το δικό μου αφιέρωμα στο πολυτεχνείο‼!
Οι φασίστες οι κομουνιστές, οι φασίστες η χρυσή αυγή, φασίστες από εδώ, φασίστες από εκεί και στην μέση η Ελλάδα που κινδυνεύει να αφανιστεί, οι Έλληνες που αυτοκτονούν και έφτασαν στο έσχατο σημείο το 2012 να πεινάνε‼!
Φασίστες λέει ο χορτάτος τον πεινασμένο γιατί διαμαρτύρεται! Φασίστες ο πεινασμένος ανεξαιρέτως όλους διότι τον έχει τυφλώσει η αδικία και η ανέχεια!
Φασίστες πουλάτε την πατρίδα μου δοσίλογοι, λέει ο πατριώτης αλλά από τον καναπέ του και στο διάλυμα από τον Σουλεϊμάν, μην χάσουν καμιά σκηνή από τον τούρκικο προπαγανδισμό !!
Στο διπλανό σπίτι με ακριβότερους καναπέδες δυσανασχετεί ο νοικοκύρης και φωνάζει «Λιλή κλείσε τα παράθυρα, δεν μπορώ να ακούω τους… πολεμοχαρείς κανίβαλους γείτονες μας, τους αμόρφωτους, να βάζουν κατά των φίλων μας Γερμανών, και κατά της ελληνοτουρκικής φιλίας!»
Στο δίπλα σπίτι, «τι μασάς Γιωργάκη?» «Μοοού?» «Τι Μού? Τι μασάς σου λέω?»  «Να ρε μπαμπά  όπως ήμουν έξω και κοιτούσα το σκύλο του γείτονα έτρωγε και ξερογλειφόταν και εμένα μου έπεφταν τα σάλια! Εγώ έχω φιλίες με τον σκύλο του γείτονα και με αφήνει να παίρνω από το φαγητό του! Και να δεις ρε πατέρα τι νόστιμο φαγητό, έτρωγε κρέας με κάτι άλλο!»
Στο διπλανό σπίτι, «μην το κάνεις Σπύρο μου, κάτι θα βρούμε να κρατηθούμε μην αυτοκτονείς.» «Πώς να αντικρίσω τα παιδιά μας ρε Κατίνα που με το βλέμμα τους έτσι που με κοιτούν και μου λένε πάλι δεν θα φάμε πατέρα?»
Στο διπλανό σπίτι, «τις κουφάλες, τα πρόστυχα τα ρεμάλια, μου θέλουν και ισότητες, και δικαιώματα, σήμερα έπεσε ο δείχτης στο χρηματιστήριο και έχασα χιλιάδες ευρώ!»
Στο διπλανό σπίτι, «Χαράλαμπε πονώ οχ, οχ, οχ.» «Τι να σου κάνω ρε Χαρίκλεια δεν έχω λεφτά να σου πάρω τις ενέσεις, η τράπεζα δεν μου δίνει, τα χρυσαφικά τα πουλήσαμε όλα, τι να κάνω ρε Χαρίκλεια δεν μπορώ να σε βλέπω να πονάς και να πεθαίνεις και εγώ να είμαι ένας άχρηστος να μην μπορώ να σε βοηθήσω».
Όλοι οι παραπάνω είναι φασίστες για δικούς τους λόγους!
Όλοι αυτοί θα πάνε στο πολυτεχνείο να διατρανώσουν την επικυριαρχία τους στους άλλους και στους εαυτούς τους και θα γυρίσουν στους καναπέδες να εκτονωθούν μεταξύ τους μεταξύ σκατς  και ξηρών καρπών εγγλέζικης και τούρκικης προέλευσης, τα ελληνικά είναι μπανάλ‼! Αυτή είναι σήμερα η κοινωνία μας, κατά τους άλλους είναι δημοκρατική η κοινωνία που επιτρέπει στους φασίστες πειναλέους να διαδηλώνουν, και κατά άλλους να επιτρέπει σε μια μερίδα όρνια να τους πίνουν το αίμα!
Και να ακούς και το ποιο προδοτικό σλόγκαν, έλα μωρέ μια ζωή η Ελλάδα εξαρτιόταν από άλλους! Δουλικές δηλώσεις από προδότες!
Κανένας δεν συγκινήθηκε σήμερα που ο κατεξοχήν άρπαγας αιώνες και φίλη και σύμμαχος χώρα  η Αμερική εξέδωσε ΝΟΤΑ να μην έρθουν οι μαύροι στην Ελλάδα γιατί κινδυνεύουν από τους Έλληνες ρατσιστές!!
Αλήθεια πως οι παραπάνω θα συναντηθούν χωρίς (εγώ) και θα πουν (εμείς)???
Αγαπητοί φασίστες πατριώτες μην πάτε στο πολυτεχνείο και γινόσαστε σούργελα στον εαυτό σας, αφήστε το μαρμάρινο κεφάλι να το καθαρίσουμε, είναι ένα καλό γλυπτό να μας θυμίζει και να θυμίζει στους ιστορικούς τις μαλακιές μας‼! Παράδειγμα Δαμανάκη!
Μην πάτε στο πολυτεχνείο αφήστε τους επαγγελματίες με τα μαγαζιά να δουλέψουν.
Εσείς τραμπούκοι με τα ρόπαλα και τις σταλινικές σημαίες και εσείς με τα χιτλερικά ρόπαλα και λάβαρα που σίγουρα δεν είσαστε φασίστες, μαζί με τους ηγέτες σας συνδικαλιστές τεμπελχανάδες υποψηφίους βολευτές, βρείτε άλλο παιχνίδι να παίζετε, είναι επικίνδυνο αυτό το παιχνίδι που παίζετε!
Εσείς οι 300 μέσα στο ναό της δημοκρατίας, άντε στο διάολο όπου θέλετε να φάτε τα κλεμμένα και αφήστε μας να βρούμε τον δρόμο μας και να γιορτάζουμε την 17 Νοέμβρη και να έχει νόημα που θα έχουμε απαλλαγή από το καρκίνωμα των 300 προδοτών! Αυτή θα είναι εθνική εκδήλωση ισότιμη με το 1821!
Αγαπητοί πατριώτες αντί για το πολυτεχνείο δεν χτυπάτε την διπλανή πόρτα να μάθετε ποιος μένει και αν έχει ανάγκη τίποτα?  Δίπλα σας πεθαίνουν και δεν το ξέρετε! Αλλά εσείς είσαστε φιλεύσπλαχνοι, όχι στους ανθρώπους αλλά στα άτυχα ζώα που έπεσαν στα χέρια σας. Τώρα αυτά θα σας μείνουν, τα σκατά από τα Κανίς για να τα πατάτε τώρα που θα πάτε στο πολυτεχνείο!
Δεν πειράζει μπορεί να σας κατηγορήσουν για κοινωνικό φασισμό που ανακατώνεστε στα προβλήματα των άλλων, αλλά εσείς μην τους ακούτε αλλάξτε συνήθειες, γίνεται αυτό που σας έδωσε εντολή το πεπρωμένο σας να είσαστε άνθρωποι!
Εσείς που απεχθανόσαστε να μυρίζετε τυρόγαλο προβατίλα, λιοτρίβι, θέλατε κουστούμι και μπαράκια και μεγάλη ζωή! Την αποκτήσατε, γιατί διαμαρτύρεστε; Και αν καταλάβατε το λάθος σας πως το δείχνετε κοροϊδεύοντας με βολτούλες στο πολυτεχνείο? Εγώ  διάλεξα τον δύσκολο δρόμο του χωριού και έφυγα από την Αθήνα, θα βγω στο χωράφι και θα βοσκήσω! Ενώ εσείς θα τρώτε τις κουράδες σε λίγο από τα Κανίς των κυριών της καλής κοινωνίας που σας ρούφηξε το αίμα και πάει στο πολυτεχνείο, στην πασαρέλα, είναι μια διέξοδο  γιατί την έχει σακατέψει η ρουτίνα και η ανωμαλία! Όσοι μπορείτε φύγετε, γιατί θα χάσετε και αυτήν την ευκαιρία!
Με πολύ αγάπη από εμένα τον φασίστα, εθνικιστή, λαμόγιο, και αν έχετε και άλλη ετικέτα να μου την στείλετε να την ανεβάσω, που δεν θα πάω στο πολυτεχνείο να κοροϊδεύω τα θύματα αθώα και μη. Ξεχάσατε να μου προσάψετε την αλήθεια ότι είμαι αληθινός, ειλικρινής!
Αγαπητοί νεοέλληνες εγώ θα ασχοληθώ με τους συμπολίτες μου που αληθινά θέλουν να λέγονται άνθρωποι, Έλληνες πολίτες, με αγάπη, αλληλεγγύη, ανθρωπιά. Που το μόνο που απαιτούν είναι αξιοπρεπή κοινωνία και την πατρίδα τους ελεύθερη!
Με αυτούς σκοπεύω να στρατευτώ να σώσουμε την πατρίδα μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>