«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στεναχωρήθηκε το Κ.Κ.Ε για το πάγωμα του νόμου Ραγκούση περί Ιθαγένειας

Αν για την Παπαρήγα η προστασία της πατρίδος μου είναι ρατσισμός, τότε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος ρατσιστής!!! Και εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε. Μετανάστες σημαίνει, σε φιλοξενώ όσο με σέβεσαι και σέβεσαι τους νόμους και την θρησκεία την δική μου. Μετανάστης που κρίθηκε απαραίτητος στην εργασία που εργάζεται, ο εργοδότης και η πολιτεία του εγκρίνουν να παραμείνει όσο θέλει αφού με βάση τους νόμους, μετά από ένα διάστημα κάποιων χρόνων αποδειχτεί νομοταγής και σεβόμενος τα ήθη και έθιμα αυτών που τον φιλοξενούν, εντάσσεται στην ελληνική κοινωνία αφού το ζητήσει. Εμάς όπου και αν πήγαμε ή πάμε μας κοιτούσαν και μας κοιτάνε μέχρι και τα δόντια σαν τους γαϊδάρους. Και μείναμε αφού μας το ζήτησαν και το ζητήσαμε. Όσο για τους πολιτικούς μετανάστες, αυτοί θα έπρεπε  να είναι 100 φορές ποιο προσεκτικοί  μέχρι να ξανά επιστρέψουν στον τόπο τους, αυτό λέει η λογική και ανθρωπισμός της φιλοξενίας.  Σκεφτείτε να πάω στο σπίτι του άλλου που με φιλοξενεί για να με βοηθήσει και εγώ να του βάλω όρους και να του διαλύσω το σπίτι!!! Τώρα αυτοί οι τραμπούκοι του Στάλιν και του ΠΑΜΕ νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε έτσι;;; Συγχαρητήρια στην δικαιοσύνη που αυτή τι φορά είχε αναλαμπή και έπραξε το σωστό.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ  αρχηρατσιστής για το ΚΚΕ. Και πατριώτης για τους πατριώτες!

  • Κλαίνε με μαύρο δάκρυ και μιλούν για αντιδραστική απόφαση που παραπέμπει σε μαύρες εποχές σκοταδισμού και καλλιεργεί το ρατσισμό!
  • Δεκάρα δεν δίνουν οι Αριστεροί «προοδευτικοί» για την εθνική ομοιογένεια την οποία κατακρίνουν…!
Εδώ οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι έστω και αργά το κράτος λαμβάνει μια σωστή απόφαση, κρατώντας μια επιφύλαξη για την αναδιαμόρφωση του. Αυτήν την απόφαση βεβαίως δεν καλοδέχονται οι κύριοι του ΚΚΕ όπως διαβάζουμε στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. Μιλούν για καλλιέργεια ρατσισμού  και για νομιμοποίηση της επιχειρηματολογίας φασιστοειδών.
 Αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά πως το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφέρει είναι τα δικαιώματα των μεταναστών στην Ελλάδα. Αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά πως δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον των Ελλήνων της χώρας, δεν ενδιαφέρονται για το δημογραφικό ζήτημα της Ελλάδος που πλέον ακόμα και μέσα από έρευνες διαφαίνεται πως το 2020 οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα μας. Όχι δεν τους ενδιαφέρουν αυτά. Τους ενδιαφέρουν οι..Μετανάστες.
Απολαύστε το παρακάτω κείμενο από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ:
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Απόφαση που ρίχνει λάδι σε ρατσισμό – σκοταδισμό
Η Ολομέλεια φαίνεται ότι υιοθετεί το αντιδραστικό σκεπτικό για τους μετανάστες, με το οποίο Τμήμα του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το «νόμο Ραγκούση»
Με μια αντιδραστική απόφαση που παραπέμπει σε μαύρες εποχές σκοταδισμού, καλλιεργεί το ρατσισμό και νομιμοποιεί την επιχειρηματολογία φασιστοειδών, όπως αυτά της Χρυσής Αυγής, η Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική τη διάταξη του «νόμου Ραγκούση», η οποία προέβλεπε ότι μπορεί, κάτω από προϋποθέσεις (χρόνος διαμονής, όχι καταδικαστική απόφαση για σοβαρό ποινικό αδίκημα) να αποκτηθεί η ιθαγένεια από μετανάστες ή παιδιά μεταναστών που γεννιούνται και συνεχίζουν να ζουν στην Ελλάδα.
Ακυρώνει, επίσης, διάταξη του ίδιου νόμου που έδινε – κάτω από προϋποθέσεις – το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε μετανάστες που ζουν χρόνια στην Ελλάδα. Η Ολομέλεια συντάχθηκε πλήρως με την προηγούμενη απόφαση του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό το «νόμο Ραγκούση». Η απόφαση πάρθηκε κεκλεισμένων των θυρών και σχεδόν ομόφωνα. Αξίζει να θυμίσουμε μερικά από τα επιχειρήματα που είχε χρησιμοποιήσει το Δ’ Τμήμα του ΣτΕ και που καθώς φαίνεται υιοθετεί και η Ολομέλεια:
  • «…η πολιτογράφηση αυτή – μέσω του νόμου – γίνεται με βάση αμιγώς τυπικές προϋποθέσεις (χρόνος νόμιμης διανομής του αλλοδαπού, φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο, ανυπαρξία καταδίκης για ορισμένα σοβαρά ποινικά αδικήματα), χωρίς εξατομικευμένη κρίση περί της συνδρομής της ουσιαστικής προϋπόθεσης του δεσμού προς το ελληνικό έθνος του αιτούντος την πολιτογράφηση αλλοδαπού, δηλαδή την εκ μέρους εθελουσία αποδοχή των αξιών που συνάπτονται προς τον ελληνισμό για την εντεύθεν απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως». Εννοούν, δηλαδή, ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική του «Πας μη Ελλην βάρβαρος» ή «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»; Μια λογική αντιδραστική, αναχρονιστική που δεν πρέπει να περάσει. Ποιες είναι οι αξίες που συνάπτονται προς τον ελληνισμό και που πρέπει να ασπαστεί ένας μετανάστης που ζει και εργάζεται στη χώρα μας για πολλά χρόνια, για να μπορέσει το παιδί του να αποκτήσει την ιθαγένεια; Μήπως αυτές που επικαλούνται οι Χρυσαυγίτες για να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού και για να κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος μεταναστών;
  • Ο Ελληνας νομοθέτης «εμερίμνησε να διαφυλάξει την εθνική ομοιογένεια του κράτους, μεταξύ των άλλων, και διά της θεσπίσεως δικαίου ιθαγένειας», του οποίου οι ρυθμίσεις βασίζονται στο σταθερό κριτήριο του «δικαίου του αίματος», δηλαδή την καταγωγή από Ελληνες γονείς. Στην πραγματικότητα, λένε ότι κανείς μετανάστης ή παιδί μετανάστη που γεννιέται στη χώρα μας, δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, επειδή δεν αποδέχεται τις αξίες του ελληνισμού, και επειδή δεν κατάγονται από Ελληνες γονείς. Αντίληψη ρατσιστική, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εργατικής τάξης και έχουν τη δική τους συμβολή στη δημιουργία του πλούτου. Αρα πρέπει να έχουν ισότιμα δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας. Τη στιγμή μάλιστα που περίπου 250.000 παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, βιώνουν την ανασφάλεια και την ανυπαρξία δικαιωμάτων των γονιών τους.
Η απόφαση αυτή δίνει νομικό προκάλυμμα στην αντιδραστική προπαγάνδα κομμάτων όπως η «Χρυσή Αυγή», που επιδιώκουν να μην έχουν οι μετανάστες ούτε τα στοιχειώδη δικαιώματα, ώστε να είναι εύκολα θύματα στυγνής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης από διάφορα κυκλώματα και αντιμεταναστευτικούς μηχανισμούς. Η ίδια απόφαση κινείται στην κατεύθυνση της «μηδενικής ανοχής» που διακηρύττει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και των αντιμεταναστευτικών πογκρόμ, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις και συμφωνίες της ΕΕ, όπως αυτή του «Δουβλίνο ΙΙ».
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/

Σχόλιο:

Αν ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ απογοητεύθηκε τόσο μα τόσο έντονα για
το εν λόγω ζήτημα, καλά θα κάνει και ασφαλώς άνευ αντιρρήσεων να μαζέψει όλους τους «αξιότιμους» συντρόφους του και να μετεγκαταστεθεί μια για πάντα
στη ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ώστε να δει και κει πέρα τι λογής εικόνες επικρατούν κάθε λίγο και λιγάκι, το κατά τα άλλα και κατεξοχήν «αντιφασιστικό» δόγμα που από την
άλλη εν γνώσει του μάλιστα κόπτεται ΛΥΣΣΑΛΕΑ για το καθαυτό περιβόητο ‘αρχιφασιστικό’ θρησκευτικό δόγμα και τα τσιράκια του που ονομάζεται ΙΣΛΑΜ…
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ‘ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ’

Αναγνώστης

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>