«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

« ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Μ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ!!

Αυτό λέγετε δημοκρατία! Να ανεβάζεις θέμα που το θεωρείς από τον Άννα… στον Καΐάφα! Μια είναι η λύσει για μένα,

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! 

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

EKTAKTO: MHΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ??? ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ?? ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…
ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ Ο κ. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η E.N.D. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΔΥΟ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”!
ΤΑ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ – ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ – ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3) ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙ!!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!
———
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.N.D. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:
από: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ @ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ papadlaw@otenet.gr
προς: Έλληνες Δημοκράτες <cretan.patriot@gmail.com>
ημερομηνία: 12 Νοεμβρίου 2012 6:20 μ.μ.
θέμα: Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:”ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΚΑΙ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!!!
“Πράγματι, παρ’ ότι ο επιμελητής επιχείρησε να κοινοποιήσει πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, τόσο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όσο και στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αυτό δεν κατέστη δυνατόν και υποχρεώθηκε σε θυροκόλληση.
ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
============================================================
ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ, ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!! … ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.
ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, ΠΟΥ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ Ν’ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END KAI TON KYRIO ΣΩΡΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ: ΘΑ ΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ…
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ…
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΓΙΑΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

http://cretanpatriot.wordpress.com/

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>