«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καζάκης Tι είναι η τιτλοποίση γιατί ο Λαμογιοσκούφης την επέτρεψε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η Τιτλοποίηση των στεγαστικών δανείων το κλειδί για ν’ αρπάξουν την περιουσία των Ελλήνων
Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων, alpha, eurobank, millenium ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ τα δάνειά σας στην JP MORGAN 
Παρακολουθείστε με ΠΡΟΣΟΧΗ όσα λέγονται στα αποσπάσματα από το Εκ-κεντρικό δελτίο

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥ Φ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ! ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ! 

O Θεός αγαπάει τον Κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη! 

Έγγραφα φωτιά έρχονται στην δημοσιότητα για τις αμαρτωλές συμβάσεις της JP morgan και του Ελληνικού δημοσίου. Σας παρουσιάζουμε την σύμβαση του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων με την JP morgan. Το παρακαταθηκών και δανείων φυσικά δεν πήρε το δάνειο με τις δικές του πλάτες αλλά με τις δικές σας. Το Ελληνικό δημόσιο μπήκε εγγυητής και μάλιστα πήρε τα 950 εκ/μύρια ευρώ από

την JP Morgan βάζοντας ενέχυρο τα δάνεια των Ελλήνων! 

Για αυτό το swap, την τιτλοποίηση των δανείων δηλαδή, η αμοιβή της JP morgan ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια ευρώ! Στο πάρτυ των τιτλοποιήσεων (των στεγαστικών σας δανείων) δεν μπορούσαν να λείψουν οι μεγαλοκαρχαρίες των τραπεζών… ποιοι είναι αυτοί; Η Πειραιώς του Σάλα, Η Eurobank του Λάτση, Η millenium, η Εμπορική, η Ασπίς, η Αττική και τέλος η Εθνική τράπεζα με μια γιγαντιαία τιτλοποίηση που ξεπερνάει τα 15 δις ευρώ!…. Αυτές τις απαιτήσεις, τις έχουν πάρει ξένες τράπεζες στις οποίες πουλήθηκαν οι συμβάσεις των δικών σας δανείων. Με απλά λόγια το δικό σας στεγαστικό δάνειο που πήρατε από την alpha bank πχ, τιτλοποιήθηκε και πουλήθηκε στην αγορά, σε μια τράπεζα. Στην οποία πλέον οφείλετε το δάνειο και όχι πια στην alpha. Όλα αυτά, χωρίς να ερωτηθείτε … Την υπογραφή σε αυτές τις τιτλοποιήσεις τις έβαλε το αρχιλαμόγιο της διαπλοκής της οικονομίας Φίλλιπος Σαχινίδης.

Δημήτρης Καζάκης: “Μιλάμε για μεγάλους λωποδύτες”
Σπύρος Καρατζαφέρης: “Σταματήστε θα με πάνε μέσα πάλι!”

Τα όσα αναφέραμε αποκαλύφθηκαν στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ 

Αν αποφασίσει λοιπόν η κυβέρνηση να ακυρώσει την αναστολή των πλειστηριασμών, τράπεζες και ιδιαίτερα τα επενδυτικά κεφάλαια από το εξωτερικό (τα λεγόμενα αρπακτικά), μέσω του Ελληνικού κράτους θα σας κατάσχουν την περιουσία! Το σκάνδαλο δεν σταματάει εδώ και θα επανέλθουμε. Δείτε την ανάλυση των οικονομολόγων από το χτεσινό δελτίο του ΑΡΤ

http://greki-gr.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>