«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για να μην τρελαθώ!;

Έλληνες πατριώτες, μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να μην τρελαθώ;

Θέλω μερικές απαντήσεις μήπως και καταλάβω πως σκέπτονται οι υπόλοιποι που δεν το σκέπτομαι εγώ!
 Έχουμε μια κυβέρνηση ενδοτική με δοσίλογους ναι ή όχι;
 Έχουμε μια αντιπολίτευση που δεν ενώνεται σε αγώνα μέχρι εσχάτων  χωρίς ιδεολογικές βλακείες,  με μοναδικό σκοπό μια προσωρινή κυβέρνηση  ενός μηνός για  ένα καινούργιο σύνταγμα, ναι  ή όχι;
Έχουμε κινήματα που και αυτά έχουν καπελωθεί από αρχηγίσκους με την σφραγίδα και μια καρέκλα και δεν ενώνονται γιατί τους χωρίζει μίσος, ιδεολογικές διαφορές, και τέτοιες φαιδρές δικαιολογίες, ναι ή όχι;
 Έχουμε ένα λαό που λέει έτσι ακριβώς όπως θα το πω, άλλος ότι είναι τρομοκρατημένος ο λαός, άλλος ότι  κάνουν υπομονή για τα παιδιά τους και άλλες δικαιολογίες που δεν μπορούν να ευσταθούν, ναι ή όχι;
Πως μπορείς να λες ότι είσαι Έλληνας και να δηλώνεις τρομοκρατημένος;
 Πως μπορείς να λες τόσο επιπόλαια ότι το κάνεις για τα παιδιά σου αφού είναι σίγουρο ότι αύριο με μαθηματική ακρίβεια θα είναι η σειρά των δικών σου παιδιών;
Ας έρθουμε σε αυτούς που δεινοπαθούν και υποφέρουν και παραπαίουν μεταξύ δυστυχίας, πείνας και θανάτου.
Έχουμε γραμμένους και άγραφτους 2 εκατομμύρια ανέργους;
Έχουμε 1 εκατομμύριο μικροεπαγγελματίες που άλλοι καταστράφηκαν και έκλεισαν τις βιοτεχνίες τους και είναι άνεργοι και καταχρεωμένοι;
Αυτούς ποιος μπορεί να τους σταματήσει άμα αποφασίσουν να ξηλώσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα μπαίνοντας στην βουλή  συλλαμβάνοντας  τους πολιτικούς και να φυλακιστούν μέχρι να δικαστούν δίκαια;
 Που ήταν χθες όλοι αυτοί; Γιατί μόνο 100,000 έξω από την βουλή; Γιατί όχι τα τρία εκατομμύρια; Και ποιος θα τολμούσε να τους σταματήσει;
Άρα τι συμπέρασμα βγαίνει; Ότι οι μικροί απατεωνίσκοι παρασύρθηκαν και  έγιναν μεγάλοι απατεώνες, που σημαίνει μεσαία τάξη, άρα καλά  λένε οι τοκογλύφοι έχει λίπος  ακόμα στην Ελλάδα!
Και τι έχουμε; Ένα κομμάτι λαού τίμιου μαλάκα κατά τα λεγόμενα των μικρό απατεώνων!
 Και ένα κομμάτι αρκετά μεγάλο που με αεριτζίδικο τρόπο με μικρό απατεωνιές και ρουσφέτια έκαναν ένα αρκετά καλό κομπόδεμα και δεν θέλουν να το αποχωριστούν θυσιάζοντας και τους εαυτούς τους και όλο τον ελληνικό λαό!
Αυτό το κομμάτι της μεσαίας τάξης είναι αρκετά μεγάλο, το μεγαλύτερο  και σε αυτό εννοούν οι τοκογλύφοι ότι έχει λίπος ακόμα η Ελλάδα!
Εσάς έχει στόχο το τρίτο μνημόνιο, εσάς που λέτε με τον άρρωστο εγκέφαλό σας,  τι θα μας κάνουν; Αφού έχεις αγοράσει από τους δυστυχισμένους και μη,  τα χωράφια και τα διαμερίσματα και ένα αρκετά καλό κομπόδεμα!
Ναι αλλά θα στα πάρουν οι τοκογλύφοι εν ριπή οφθαλμού και θα βρεθείς στην θέση αυτών που θυσιάζεις για την δική σου επιβίωση σήμερα τους ανήμπορους, την τρίτη ηλικία, τους  ανθρώπους με ιδικές ανάγκες  τους τίμιους μαλάκες και άλλα!
Μάγκες μου ας μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας με λαϊκή διάλεκτο.
Ασφαλώς την ξέρετε την παροιμία που λέει όταν η αλεπού έτρωγε τα ξυράφια ήταν γλυκά όταν τα έβγαζε την έκοβαν, εκεί είμαστε σήμερα.

Έλληνες πατριώτες, μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να μην τρελαθώ;

Ρωτώ πάλι τρία εκατομμύρια κατεστραμμένων, άνεργων, φτωχών, δυστυχισμένων με τον άλφα βήτα τρόπο, που ήταν  και είναι να πάμε στην βουλή να ξηλώσουμε τους προδότες;
Μην αρχίσετε και λέτε μαλακίες για χάος και αντιδημοκρατικές ενέργειες,  γιατί αυτά τα κάνουν αυτοί που υποτίθεται μας προστατεύουν,  το λαό και το σύνταγμα!
Μην μου πείτε ηλίθιες δικαιολογίες εδώ που βρισκόμαστε και καλά τους ρίξαμε, ποιος θα αναλάβει;
Το έχω πει πολλές φορές άριστοι υπάρχουν  ανεξάρτητα τι επάγγελμα κάνουν αρκεί να είναι τίμιοι πατριώτες που την ώρα της ανατροπής θα αναλάβουν σε προσωρινή κυβέρνηση ενός μηνός μαζί με τον στρατό και θα κάνουμε το νέο σύνταγμα μέσα από πανεθνική εθνοσυνέλευση.
Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και με ειρηνικότερο τρόπο,  γενική πολιτική απεργία! Και όμως καρτερούμε το τέλος, τον αργό θάνατο τον δικό μας και των παιδιών μας που τα επικαλούμαστε για να καλύψουμε την δειλία μας!
Και ξανά ρωτώ  ο λαός, ο κυρίαρχος λαός, ο  ελληνικός λαός, ο υπερήφανος λαός που δίδαξε δημοκρατία, ειρήνη, δικαιοσύνη,  πολιτισμό, τέχνες, επιστημονικά επιτεύγματα που λειτουργούν ακόμα και σήμερα σχεδόν 2.500 χρόνια  τι θα κάνει;
Θα περιμένουμε στον καναπέ σαν ζόμπι να μας αφανίσουν, να μας εκτελέσουν;
Κύριοι  ο εχθρός δεν είναι οικονομικός αυτό είναι το εργαλείο εκβιασμού, ο σκοπός τους είναι φρίκη και όλεθρος για όλους τους λαούς και εμείς έχουμε την ατυχία να είμαστε το πρώτο πειραματόζωο.  Οι λίγοι φρικιαστικοί έχοντες το χρήμα και την δύναμη που τους παραχωρήσαμε, έχουν αποφασίσει  τα τρία πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να αναληφθούν άμεσα και δεν είναι η δικαιολογία που μας πλασάρουν περί  παγκόσμιου κορεσμού και έλλειψη διατροφής, απλά άλλαξαν παιχνιδάκι και τζογάρουν στον άνθρωπο και στην δυστυχία,  ανοίγοντας καινούργιες αγορές με καινούργιους καταναλωτές!
Αυτός ο ευλογημένος τόπος σε ότι μας αφορά μπορεί να μας θρέψει χωρίς να μας λείπει τίποτα, αρκεί εμείς να το καταλάβουμε και να αντιδράσουμε τώρα.
Ανακεφαλαιώνω έχουμε ένα πολιτικό σύστημα σάπιο από 300 εκπροσώπους που άλλοι πολύ και άλλοι λίγο συμμετέχουν στο ξεπούλημα της πατρίδος μας!
Έχουμε κινήματα με συμπεριφορές που δεν υστερούν σε τίποτα με τους παραπάνω!
Δεν πρέπει αυτός ο κυρίαρχος λαός με βάση  το  άρθρο 120 του συντάγματος παράγραφο 4, που λέει ότι ο λαός είναι καθόλα υπεύθυνος για την προστασία της πατρίδος του και μπορεί να πάρει όποια αυτός μέτρα νομίζει ότι θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα;
Δυο τρόποι υπάρχουν, ή  τρία εκατομμύρια που ανέφερα παραπάνω πάνε στην βουλή και συλλαμβάνουν τους προδότες, ή  γενική πολιτική απεργία.
Άριστοι υπάρχουν και την κατάλληλη ώρα θα φανερωθούν!
 Άντε πατριώτες αυτή τι στιγμή που γράφω οι διεθνείς ανθέλληνες μας εκβιάζουν ωμά ολόκληρο το λαό όπως οι νταβατσήδες τις πόρνες!
Για να μην τρελαθώ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>