«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Α.Σαμαράς: Έληξε η διαπραγμάτευση-Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

  Οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση

Οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Φωτογραφία αρχείου

Η «ώρα μηδέν» για την ψήφιση των νέων μέτρων έφθασε, μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα έκλεισε. Ο Πρωθυπουργός επικαλέστηκε την υπευθυνότητα των κομμάτων και των βουλευτών και διαμήνυσε ότι εάν δεν περάσει η συμφωνία η χώρα θα οδηγηθεί στο χάος. Η ανακοίνωση ήρθε μετά το ξεκάθαρο μήνυμα των Βρυξελλών πως αν δεν κλείσει το «πακέτο» δεν θα υπάρξει καμία απόφαση για την Ελλάδα στο Eurogroup της Τετάρητς- η δήλωση Σαμαρά όμως αιφνιδίασε τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους και το θρίλερ μεταφέρεται πλέον στην κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή.
Υπό την ασφυκτική πίεση των χρονοδιαγραμμάτων για την εκταμίευση της δόσης και λίγες ώρες πριν την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των «17» του Eurogroup, ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.
«Ολοκληρώσαμε σήμερα τη διαπραγμάτευση για τα μέτρα και τον Προϋπολογισμό. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια πιέσεων και χρόνου. Πετύχαμε σημαντικές βελτιώσεις, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Εφ’ όσον εγκριθεί η συμφωνία αυτή και ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός, η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ. Και θα βγει από την κρίση. Πέρα από τη συμφωνία, ήδη προσπαθώ να δοθούν στην Ελλάδα περισσότερα από 31 δισεκατομμύρια ευρώ, ώστε να υπάρξει αισθητό αποτέλεσμα στην πραγματική οικονομία», τόνισε ο Πρωθυπουργόςστη δήλωσή του.

Απευθυνόμενος στις Κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων ο πρωθυπουργός περιγράφει σε δραματικούς τόνους τι σημαίνει το ενδεχόμενο μη ψήφισης του πακέτου: «Το πρόβλημα από δω και στο εξής δεν είναι εκείνο ή το άλλο μέτρο…Το πρόβλημα είναι το ακριβώς αντίθετο: τι θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν περάσει η συμφωνία και οδηγηθεί η χώρα στο χάος. Και πόσο πιο οδυνηρή θα ήταν για ολόκληρο τον ελληνικό λαό μια τέτοια εξέλιξη. Από οικονομική άποψη και – ακόμα χειρότερα -από πολιτική άποψη. Αυτοί οι κίνδυνοι πρέπει να αποφευχθούν. Κι αυτό εναπόκειται πια στην υπευθυνότητα όλων των κομμάτων και του καθενός βουλευτή ξεχωριστά», τόνισε.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως η πολιτική διαπραγμάτευση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και χαρακτήρισε την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ατυχή και εσπευσμένη.
«Όταν εμείς γυρίζαμε κάποιοι άλλοι πήγαιναν στα θέματα της εθνικής ευθύνης και της διαχείρισης της κρίσης. Ας προσέχουν συνεπώς στο πως χειρίζονται τα θέματα τώρα που όλα είναι εξαιρετικά λεπτά. Όταν άρα ο κ. Σαμαράς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για τα μέτρα και τον προϋπολογισμό, εννοεί προφανώς ότι ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις στο επίπεδο της τρόικας», επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Νωρίτερα από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το πακέτο των μέτρων πρέπει να ψηφιστεί για να αλλάξει το κλίμα για την Ελλάδα και να υπάρχει έξοδος στο ξέφωτο.
Τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Στο Eurogroup δεν θα μπορούσαμε να πάμε, με ανοικτό πακέτο μέτρων. Και αυτό ο κ. Βενιζέλος το γνωρίζει. Αλλά, ούτε για τη βιωσιμότητα του χρέους, ούτε και για την επιμήκυνση θα μπορούσε να ληφθεί απόφαση, αν προηγουμένως, δεν έχουν κλείσει τα μέτρα. Και αυτό ο κ. Βενιζέλος το γνωρίζει καλά», σημείωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Σταθερή παραμένει η θέση της ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρεται και στο θέμα της διαπραγμάτευσης.
«Η ΔΗΜΑΡ πάλεψε για τις εργασιακές σχέσεις με συγκεκριμένες θέσεις, προκειμένου να προστατευθούν τα ήδη αποδυναμωμένα εργασιακά δικαιώματα. Η κατάληξη της διαπραγμάτευσης δεν τη βρίσκει σύμφωνη. Η ΔΗΜΑΡ εμμένει στις θέσεις της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Ο Αντώνης Σαμαράς είχε εκ νέου συνεργασία με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος αμέσως μετά επανέλαβε ότι τα εργασιακά θα συμπεριληφθούν στο πολυνομοσχέδιο. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του Υπουργού Οικονομικών με τους δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Δημ: Υπάρχει πληροφορία ότι τα εργασιακά μπορεί και να πάνε για το Μάρτιο ή σε ύστερο χρόνο εν πάση περιπτώσει. Υπάρχει τέτοια εικόνα, τέτοιος προγραμματισμός;
Στουρνάρας: Δεν έχω τέτοια εικόνα.
Δημ: Ποιος είναι ο προγραμματισμός μέχρι τώρα, κ. υπουργέ, για τα εργασιακά, ότι θα πάνε μαζί;
Στουρνάρας: Όχι, όλα θα πάνε μαζί την επόμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει κι άλλη δυνατότητα νομίζω.
Δημ: Δεν έκανε τελικά βήμα πίσω η τρόικα σε κάποια μέτρα, στα εργασιακά;
Στουρνάρας: Δεν έχω τέτοια αίσθηση».
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για το τέλος της διαπραγμάτευσης προκάλεσε τις αντιδράσεις των κομμάτων, ακόμη και αυτών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

«Η διαπραγμάτευση δεν άρχισε ποτέ» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι δεν διασφαλίζεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ από τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής λιτότητας που αποδομεί συνολικά την Ευρώπη.

Αυτό που τέλειωσε σήμερα, είναι στην πραγματικότητα η παράσταση της δήθεν διαπραγμάτευσης, ανέφεραν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.
Για εκβιαστικό και τρομοκρατικό μήνυμα του πρωθυπουργού έκανε λόγο το ΚΚΕ καλώντας το λαό να απαντήσει αγωνιστικά.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Μεγάρου Μαξίμου: Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου θα κατατεθεί ο προϋπολογισμός, ενώ στις 13:30 θα γίνει η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup. Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου κατατίθεται και το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή. Την Τετάρτη 7 προγραμματίζεται η διαδικασία ψήφισής του, ενώ Κυριακή 11 Νοεμβρίου αναμένεται η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό.
Ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και με τον γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ενόψει των κρίσιμων κοινοβουλευτικών διαδικασιών που ξεκινούν με την κατάθεση του προϋπολογισμού.

Αρχική

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>