«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ USB ΤΗΣ…ΠΑΝΔΩΡΑΣ!!!

Τζανάκης Μιχάλης
Φιλόλογος

Να συλληφθεί πάραυτα. Να βασανιστεί σκληρά, για παραδειγματισμό. Να δικαστεί και να καταδικαστεί με συνοπτικές διαδικασίες, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο της νεοελληνικής δημοσιογραφίας. Δεν μπορεί ένας «κύριος» Βαξεβάνης να μιαίνει τη διαυγή και αποστειρωμένη από κάθε μικρόβιο,  ελληνική πολιτική σκηνή.
Δηλαδή τι θέλει να παραστήσει ο εν λόγω δημοσιογράφος; Το Χριστόφορο Κολόμβο; Ότι δήθεν ανακάλυψε την Αμερική; Δηλαδή εδώ το μισό  πρώην υπουργικό συμβούλιο κρύβει και φυλάσσει προσεκτικά το «αντικείμενο» (έτσι το λέει ο συνταγματολόγος) και πας εσύ, κύριε Βαξεβάνη, και δημοσιεύεις αυτό που με περισσή επιμέλεια φύλαξε ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος ο συνταγματολόγος; (τρομάρα του).
Είναι άξιος καταδίκης πραγματικά, αυτός ο θρασύς και περίεργος δημοσιογράφος. Καλά η μαμά του Βαξεβάνη, όταν ήταν μικρός δεν του έλεγε να μην είναι περίεργος; Να μη φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν; Τίποτα, εντελώς ανάγωγος είναι ο τύπος. Απορώ πως έκανε και εκπομπές στην κρατική τηλεόραση, όπως ορθότατα του επισήμανε ο κύριος Βενιζέλος, ο συνταγματολόγος.
Τελικά τα χρηστά (δημοσιογραφικά) ήθη έχουν φθαρεί εντελώς. Αυτή η ανεύθυνη και φιλοπερίεργη δημοσιογραφία του Βαξεβάνη έχει σωρεύσει τόσα δεινά στην πολιτική ζωή του τόπου, που εξέθρεψε το «αυγό του φιδιού». Οξύνει πάθη –παραμονή παρέλασης,-  αντί να κατευνάσει την ένταση, πάει και «καρφώνει» 2000 χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου, σπιλώνοντας συνειδητά υπολήψεις και συνειδήσεις, τις οποίες ευτυχώς υπερασπίζονται οι πολιτικές και δικαστικές αρχές της χώρας, διότι ο κύριος Βαξεβάνης, ως γνωστόν, καταπατά βάναυσα τα προσωπικά δεδομένα, προσβάλλοντας την ίδια τη διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Κανονικά, εκτός απ την Ελληνική Δικαιοσύνη, έπρεπε να χει κινηθεί άμεσα η Διεθνής Αμνηστία, η UNESCO, οι «κυανόκρανοι» του ΟΗΕ και ο 6ος Στόλος να υπερασπιστούν την τιμή και την υπόληψη των διαπομπευόμενων «πατριωτών», που στήριζαν τη ρευστότητα των κλονισθέντων προσφάτως Ελβετικών τραπεζών. Δηλαδή αντί να πούμε κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ», στους ανθρώπους που αφουγκραζόμενοι τη διεθνή τραπεζική κρίση βοήθησαν να μη μετακυλισθεί αυτή η κρίση στην κεντρική Ευρώπη, υπαινίσσονται κάποιοι κακόβουλοι και κινδυνολόγοι δόλο και απόπειρα απόκρυψης στοιχείων νόμιμου ή παράνομου πλουτισμού, ή φτάνουν ακόμα και στο σημείο να υπονοούν ανερυθρίαστα ότι αυτοί οι σπουδαίοι Έλληνες μπορεί και φοροδιέφυγαν. Αν είναι δυνατόν!!! Που θα φτάσει η δημοσιογραφική διαστροφή του Βαξεβάνη;
Και να πω ότι έχει κακά δημοσιογραφικά πρότυπα στην Ελλάδα, θα τον δικαιολογούσα. Αλλά είναι απ τους λίγους κινδυνολόγους και προπαγανδιστές Έλληνες δημοσιογράφους. Δε βλέπει πόσο υπεύθυνα χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις τόσοι συνάδελφοι του, εξαιρετικοί κύριοι και προπάντων υπεύθυνοι, που σέβονται τα προσωπικά δεδομένα όλων των πολιτικών και οικονομικών κύκλων; Ποιος άλλος κάθεται κι ασχολείται με «λίστες» και τέτοιες ανοησίες; Το πολύ- πολύ  να βρουν το Μιχελογιαννάκη να τον κατακεραυνώσουν, αλλά με σοβαρές υποθέσεις και σοβαρούς κυρίους είναι πολύ προσεκτικοί. Εδώ ο κύριος Βαξεβάνης, τα ίδια είχε κάνει με τον αξιοσέβαστο κύριο Χριστοφοράκο και παραλίγο να τον σπιλώσει και αυτόν τον εθνικό ευεργέτη.
Κανονικά ο δημοσιογραφικός «χαλκεύς», κύριος Βαξεβάνης θα έπρεπε να προσαχθεί βιαίως σε αυτόφωρο και να εγκλεισθεί στον Κορυδαλλό, στην πτέρυγα «Τσοχατζόπουλου», ώστε να πάρει όσες συνεντεύξεις ήθελε και, αφού εκτονωθεί δημοσιογραφικά, να αποφυλακιστεί μετά δεκαετίας που θα έχουν κατευναστεί τα πάθη, ώστε να μην πλήξει εκ νέου τα προσωπικά δεδομένα κάποιων γνησίων πατριωτών τραπεζοελβετοσωτήρων. Με την παραδειγματική τιμωρία του Βαξεβάνη, εν τέλει και ο ίδιος θα «σωφρονιζόταν» επιτέλους, ευθυγραμμιζόμενος με την υποδειγματική δημοσιογραφία «Μπογδάνου»,-που ειρήσθω εν παρόδω, κατατρόπωσε αλύπητα τον Μιχαλολιάκο με το πρώτο έμμετρο στιχούργημα που απάγγειλε εν είδει δημοσιογραφικών ερωτήσεων- αλλά ταυτόχρονα θα λειτουργούσε η ποινή του Βαξεβάνη αποτρεπτικά σε επίδοξους «περίεργους» δημοσιογράφους που έχουν ως πρόθεση να αποκαλύπτουν ονόματα και διευθύνσεις.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>