Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Προχωρούμε μόνοι και βλέπουμε! Άμα έχουμε πολλά πτώματα θα βάλουμε έκτακτα απορριμματοφόρα να τα μαζέψουμε!

Η κατοχική Μαφία μας δουλεύει ψιλό γαζί!!!

Καλά υπάρχει κανένας επάνω στην γη που πιστεύει ότι διαφωνεί ο Κουβέλης;

Χα χα χα εκμεταλλεύεται τον πόνο του λαού και μαζεύει ψήφους!

Η δήλωση προχωράμε μόνοι και βλέπουμε από μόνη της δηλώνει ότι θα ψηφίσει τα μέτρα για το εκτελεστικό απόσπασμα του ελληνικού λαού!

Και για να μην λέμε πολλά άχρηστα κοντός ψαλμός αλληλούια!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει θα κάνουν δήθεν κάποιες υποχωρήσεις του κώλου και τότε θα συναινέσει ουαχα χουχα ακόμα τρόμε σανό! Διαβάστε παρακατω συνειρμούς και πως καλλιεργείτε… να ο Κουβέλης αντιστάθηκε ουαχα χουχα!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σαμαράς – Βενιζέλος: Προχωρούμε μόνοι και βλέπουμε
Της Μαρίνας Μάνη

“Οχι” παραμένει η απάντηση του Φώτη Κουβέλη στις εργασιακές αλλαγές –κυρίως στις δύο που αφορούν την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό και την διευθέτηση του χρόνου εργασίας.
Ο ίδιος πιέζει να ενταθεί η πολιτική διαπραγμάτευση με την τρόικα «μέχρι την τελευταία στιγμή». Ώστε είτε να υπαναχωρήσει από τα εργασιακά αιτήματά της είτε να θεωρήσει «κλεισμένη» τη συμφωνία σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα –κι αυτό διότι οι εκπρόσωποι των δανειστών έθεσαν χθες το δίλημμα «ή όλα ή τίποτα».
Συνεργάτες του κ. Κουβέλη διευκρινίζουν ότι η διαφωνία για τα εργασιακά εστιάζεται στην κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό και στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, ενώ αντιθέτως θεωρούν ότι έχουν βελτιωθεί τα σημεία που αφορούν στις αποζημιώσεις από απολύσεις και στις τριετίες.
Αργά τη νύχτα ο Ευ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά (αφού προηγουμένως είχε μιλήσει με τον κ. Κουβέλη) και συζήτησαν το πώς θα συνεχισθεί η διαπραγμάτευση για βελτιώσεις που θα άρουν τις αντιρρήσεις της ΔΗΜΑΡ.
Ενα άρθρο… και να καίει

Κατά τις πληροφορίες, συμφώνησαν στη μορφή με την οποία θα «έλθουν» στη Βουλή τα μέτρα: Σε ένα άρθρο, τελικά, και όχι «σπασμένα» σε επιμέρους, παρότι το κυβερνητικό επιτελείο είχε προκρίνει να κατατεθούν σε ξεχωριστό άρθρο τα εργασιακά ώστε να «διευκολυνθεί» η ΔΗΜΑΡ να το καταψηφίσει χωρίς να διακινδυνεύσει το υπόλοιπο πακέτο.
Η λύση αυτή προσέκρουσε στο επιχείρημα ότι θα «απελευθερώσει» βουλευτές και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ… να πράξουν το ίδιο, με ορατό το ενδεχόμενο να μην περάσουν οι εργασιακές αλλαγές.
Οι ψύχραιμοι του Μαξίμου είχαν αναδείξει αυτόν τον κίνδυνο από προχθές τη νύχτα, όταν συνεργάτης του κ. Σαμαρά παρουσίασε τη λύση των «πολλών άρθρων».
Χθες μάλιστα, ο Γιάννης Στουρνάρας «μπερδεύτηκε» και μίλησε ακόμη και για… ξεχωριστά νομοσχέδια, προκαλώντας αλαλούμ στα κυβερνητικά έδρανα.
160 μείον δέκα;

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αριθμούν μαζί 160 έδρες. Που σημαίνει ότι αρκούν δέκα διαρροές κι από τα δύο κόμματα μαζί για να απορριφθούν τα εργασιακά μέτρα.
Ούτε ο κ. Σαμαράς ούτε ο κ. Βενιζέλος είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν… αλλήλους και την τρόικα πως δεν θα υπάρχουν άνω των εννέα διαρροών.
http://www.capital.gr/

Related posts: