Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Θυμάστε πως ψηφίσανε τον Σαμαρά; Τρομοκράτησαν τον λαό!

Τώρα ξανά παίζουν το ίδιο παιχνίδι με διαφορετικούς παίχτες. Όλο το θέατρο στην σκηνή να τρομοκρατήσουν παππούδες, γιαγιάδες, ειρηνόφιλους νοικοκυραίους!

Ο Κουβέλης είναι η μεγαλύτερη πολιτική πουτάνα! Δεν αποσύρετε από την κατοχική κυβέρνηση, απλά δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο! Και ικανοποιεί τα σκυλιά του και στην μάσα και νομή της εξουσίας είναι μέσα! Το κυριότερο όμως είναι να τρομοκρατήσουν με τα έγχορδα ανθελληνικά όργανα από τις Βρυξέλλες τον λαό! Τώρα είναι Ελληνικέ λαέ η ευκαιρία σου να τους πεις να πάνε να κόψουν τον λαιμό τους! Τώρα να κάνεις γενική πολιτική απεργία να τελειώνουμε!

Θα μου πείτε ρε Κανελλοπούλε ποιος να την κάνει ο λαός έτσι ανοργάνωτος, είδες εσύ πουθενά κινήματα ενωμένα να κηρύσσουν γενική πολιτική απεργία;;;

Το οριστικό «όχι» Κουβέλη βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προκαλεί η απόφαση της ΔΗΜΑΡ να καταψηφίσει το πακέτο μέτρων, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος ακολουθώντας την εισήγηση του Φώτη Κουβέλη.
Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη επιμένει ότι τα εργασιακά πρέπει να αποσυνδεθούν από το υπόλοιπο πακέτων και ζητά να έρθουν ως δύο νομοσχέδια στην κρίσιμη ψηφοφορία που θα λάβει χώρα στη Βουλή.
Ανένδοτος ο Στουρνάρας- Απειλεί η Τρόικα
Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας επανέλαβε πως όλα τα μέτρα θα έρθουν προς ψήφιση σε ένα άρθρο. «Αν κάνουμε πίσω σε αυτό, το ΠΑΣΟΚ ήδη μου είπε ότι εμείς θέλουμε δεκαπέντε τέτοια άρθρα τότε. Και έχουν δίκιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.
Παράλληλα και η Τρόικα φαίνεται να σκληραίνει τη στάση της με κίνδυνο να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία καθώς κινείται όχι απλά σε μια λογική «take it or leave it» αλλά προειδοποιεί πως θα επιστρέψει σε ακόμη πιο σκληρές θέσεις σε ότι αφορά τα εργασιακά.
Φόβοι στο ΠΑΣΟΚ για διαρροές και αποσταθεροποίηση της χώρας
Παράλληλα, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αναβρασμό, αφού εκτιμάται πως το κόμμα θα υπερψηφίσει τελικά τα μέτρα παρά τις όποιες προσπάθειες γίνονται για επιμέρους βελτιώσεις.
Ωστόσο πηγές της Ιπποκράτους φοβούνται πως θα υπάρξουν διαρροές «της τελευταίας στιγμής» από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θα τα καταψηφίσουν και εκτιμούν πως μια υπερψήφιση των μέτρων από 152-153 βουλευτές είναι σε θέση να τραυματίσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση συνασπισμού των τριών κομμάτων.
Παράλληλα οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι μια «αναιμική» υπερψήφιση θα οδηγήσει σε ευρύ ανασχηματισμό κατά τον οποίο θα τεθούν εκτός κυβέρνησης οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
Ωστόσο μια τέτοια εκτιμάται ότι είναι σε θέση να αποσταθεροποιήσει τόσο την κυβέρνηση όσο και την χώρα αφού δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αναβάλλεται το Euro Working Group – Πιθανή τηλεδιάσκεψη του Eurogroup
Το κακό κλίμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης έχει μεταφερθεί και στις Βρυξέλλες με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας κ. Τσακλόγου να ζητά παράταση των διαπραγματεύσεων. Έτσι το Euro Working Group θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα για το ελληνικό ζήτημα.
Φυσικά όλες αυτές οι εξελίξεις πιέζουν ασφυκτικά τα χρονοδιαγράμματα για την εκταμίευση της δόσης με τις πληροφορίες που φτάνουν από τις Βρυξέλλες να κάνουν λόγο για έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την Τετάρτη με αποκλειστικό αντικείμενο την Ελλάδα προκειμένου να ενημερωθούν για το τελικό πακέτο το οποίο θα επιτρέψει στην Τρόικα να συντάξει την έκθεσή της και να προχωρήσει η διαδικασία εκταμίευσης της δόσης.

http://www.iefimerida.gr/

Related posts: