Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Στουρνάρας: Χωρίς τις δόσεις, 50 χρόνια πίσω – Υπερψηφίστηκε το άρθρο για ΔΕΚΟ

Τι και αν σε πω προδότη εσένα και τους προκατόχους σου! Θα ξύνεις τα αρχίδια σου! 

Θα σε πω όμως βδέλυγμα! Από πότε ρε βδέλυγμα ένας λαός πρέπει να πεθάνει για να πληρωθούν πούστικα και ανύπαρκτα χρέη; Πρώτα μετρά η σωστή επιβίωση ενός λαού και αν μπορεί πληρώνει και τα χρέη του, που στην προκειμένη περίπτωση δεν θέλουν να τους ξεχρεώσουμε αλλά τσογάρετε στην χασούρα της Ελλάδος! Το να σε πω δοσίλογο σιγά μην σε θίξω,  αφού είσαι και είναι επιλογή σου! Σε λέω βδέλυγμα που είναι η ποιο βρόμικη στάμπα που θα κουβαλάς εσύ οι κληρονόμοι σου μέσα στην ιστορία! Βρε βρομερό σκουλήκι αφού ξέρεις ότι δεν τους ενδιαφέρει να τους ξεχρεώσουμε και ούτε είναι δίκαιο για τον ελληνικό λαό, διότι το χρέος είναι σκόπιμα διογκωμένο και ανύπαρκτο, αφού θέλουν διαμελισμένη την Ελλάδα, αφού γνωρίζεις ότι θέλουν τον ορυκτό και δημόσιο πλούτο και μάλιστα συμβαίνει το πρωτοφανές απίστευτο, αυτοί οι κερδοσκόποι για να το πετύχουν και να μας εκβιάζουν ποντάρουν στην καταστροφή της Ελλάδος βγάζοντας αμύθητα ποσά, και το χρέος… χρέος να παχαίνει, που με εσάς τους προδότες το πετυχαίνουν και εσείς αυτό το λέτε χρέος των σπάταλων Ελλήνων, διεφθαρμένων Ελλήνων! Γιατί ρε προδότη πουλάς ένα λαό  με τόσο φτηνές πουστιές και μάλιστα μέσα στον ιερό ναό της δημοκρατίας;
Βρε βδέλυγμα γιατί 50 χρόνια πίσω θα πηγαίναμε; Όχι για τον λαό, αλλά για τους έχοντες έτσι; Θυσία στον βωμό των εχόντων και των ολίγον ένας λαός! Γιατί 50 χρόνια πίσω και καταστροφές και συμφορές! Γιατί τρομοκρατείτε τον λαό, αφού αυτά τα δημόσια έσοδα που εισπράττει έστω και χωρίς παραγωγή φτάνουν για τις ανάγκες του λαού,  και το χρέος ας πάει πίσω όταν έχουμε!

Πατριώτες ξυπνήστε εδώ και τώρα γενική πολιτική απεργία, η μοναδική λύση!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Δραματικοί τόνοι Στουρνάρα
Δραματικοί τόνοι Στουρνάρα
Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας πριν από λίγο τη Βουλή, ανέπτυξε με αναγλυφο τρόπο την αναγκαιότητα των δόσεων. Είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων: «Θα πεινούσε κόσμος,θα ήταν καταστροφή. Σήμερα ζούμε γιατί έχουμε πάρει τις δόσεις. Χωρίς αυτές θα γύρναγαμε 50 χρόνια πίσω».
Εν τω μεταξύ, κατά πλειοψηφία υπερψηφίστηκε στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής το άρθρο 2 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, η οποία προβλέπει την κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού του Δημοσίου σε ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ και άλλες ΔΕΚΟ. Κατά ψήφισε και η ΔΗΜΑΡ, ενώ «ναι» με επιφυλάξεις ήταν η θέση του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Στουρνάρας είπε πως αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία εσόδων ανάπτυξης και μείωσης του δημοσίου χρέους, το οποίο, όπως είπε, είναι η θηλιά που μας πνίγει ως χώρα. «Πρέπει να άρουμε τις στρεβλώσεις αυτές που εμποδίζουν τις αποκρατικοποιήσεις για να έρθουν επενδύσεις και να έρθει ανάπτυξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.
Νωρίτερα, η εισηγήτρια της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξυροτήρη είχε δηλώσει ότι στις ΔΕΚΟ που διαχειρίζονται φυσικούς πόρους και αγαθά το Δημόσιο πρέπει να διατηρεί το στρατηγικό έλεγχο.
Από το ΠΑΣΟΚ, ο εισηγητής του κόμματος κ. Πάρης Κουκουλόπουλος έθεσε ως προϋπόθεση για την υπερψήφιση των αποκρατικοποιήσεων να γίνονται μία μία και η Βουλή να ενημερώνεται τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της κάθε διαδικασίας.
Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για τρικομματικό συνεταιρισμό, ο οποίος κάνει τραγικά πράγματα καταργώντας κάθε έννοια νομιμότητας.

Related posts: