«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ζηλωτές της κομματοκρατίας και η προσφορά της End National Debt (END)

Εγώ δεν είμαι ζηλωτής είμαι Έλληνας και σε ανεβάζω κύριε Γεωργάντζα γιατί οι Έλληνες δίδαξαν την δημοκρατία και την διαφορετική άποψη! Εσύ όμως οφείλεις μια και ενδιαφέρεσθε για την μητέρα πατρίδα να μας στείλεις στοιχεία που θα αποδεικνύουν την γνήσια προσφορά για να παλέψουμε και όχι παραβολές των ζηλωτών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Υπάρχουν 2 (δύο) μόνον πιθανά σενάρια σχετικά με την πατριωτική προσφορά της End National Debt (END). Είτε η προσφορά είναι μία απάτη ολκής, είτε όχι.

Το πρώτο σενάριο, που αφορά την περίπτωση μίας απάτης ολκής από την πλευρά της END, είναι ευρέως γνωστόν. Εκείνο όμως που ίσως διαφεύγει της προσοχής μας είναι ο υπέρμετρος ζήλος, με τον οποίο το σενάριο τούτο της απάτης ολκής διαδίδεται από τους ζηλωτές του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, όχι μόνον στην μητέρα Ελλάδα, αλλά και σε ολάκαιρο τον ελληνικό μας κόσμο, πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Οι ζηλωτές ήταν μια από τις θρησκευτικές ομάδες στο Ισραήλ, που προέκυψαν από τον τρόπο που ερμήνευαν τον θείο Νόμο (Τορά) και την στάση τους απέναντι στους κατακτητές της χώρας τους [1]. Τα φαινόμενα δείχνουν πως οι ζηλωτές επανεμφανίζονται το 2012, όχι όμως στο Ισραήλ τούτη την φορά, αλλά στον ελληνικό μας κόσμο.

Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ζηλωτές. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την ελευθερία να πιστεύει και να κάνει ό,τι θέλει, μέσα φυσικά στα όρια του προσωπικού της ή του ευθύνειν και ελέγχειν.

Τι ωραία που θα ήταν όμως γιά την Ελλάδα, εάν οι ζηλωτές του 2012 έδειχναν τον ίδιο υπέρμετρο ζήλο που δείχνουν γιά την απαξίωση της προσφοράς της END και γιά την απαξίωση του δημοσίου χρέους της χώρας. Η όρεξη, ο ενθουσιασμός και η αφοσίωσή τους έναντι του δολίου δανεισμού της χώρας από την κομματοκρατία, ίσως να είχε αποτρέψει τον οικονομικό εγκλωβισμό και την κατοχή της μητέρας Ελλάδος.

Εκτός βέβαια από τους ζηλωτές έναντι της END στον ελληνικό μας κόσμο, όλόκληρος ο πλανήτης μας βρίσκεται αντιμέτωπος με τους ζηλωτές της στρατηγικής λιτότητας, ένα φαντασιακό μόρφωμα ηλιθίων (με την ελληνική έννοια του όρου), το οποίο ποτέ δεν λειτουργεί. Την ηλιθία αυτή στρατηγική λιτότητας, την οποία οι ζηλωτές της κομματοκρατίας υπερασπίζονται με τόσο υπέρμετρο ζήλο, διεθνώς καταγέλλει και ο Δρ. Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ Οικονομίας του 2001 [2].

Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας. Το δεύτερο σενάριο, που αφορά την περίπτωση του να μην είναι μία απάτη ολκής η πατριωτική προσφορά της END, δεν παρουσιάζεται σχεδόν καθόλου στον ελληνικό μας κόσμο, αλλά ούτε και οι άμεσες, δραστικές συνέπειές του παρουσιάζονται.

Μάλλον αποκρύπτεται το δεύτερο τούτο σενάριο, όπως και οι άμεσες, δραστικές συνέπειές του, και μάλιστα με έναν επίσης υπέρμετρο ζήλο, από τους ζηλωτές του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας. Εάν όμως το δεύτερο τούτο σενάριο παίζει, τότε και οι ζηλωτές της κομματοκρατίας, αλλά και οι ζηλωτές της στρατηγικής λιτότητας, θα έχουν να κάνουν με τον ελληνικο μας κόσμο, στον οποίον ανοίκουν ήδη τα US$600 δισ. που κατέθεσε η END, υπό μορφήν ομολόγων των ΗΠΑ.

Αυτή βέβαια είναι μία άλλη λεπτομέρεια, που πάλι με υπέρμετρο ζήλο διαφεύγει της προσοχής μας: τα US$600 δισ. δεν ανοίκουν πλέον στην END, αλλά ανοίκουν στον ελληνικό λαό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ελληνικός μας κόσμος γιά να τα πάρει στα χέρια του είναι απλά η εφαρμογή μίας ακόμη ελληνικής εννοίας, εκείνης του «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] Οι ζηλωτές‏…
http://el.wikipedia.org/wiki/Ζηλωτής
http://press-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_1280.html

[2] Στίγκλιτς: Η στρατηγική της λιτότητας δεν λειτούργησε ποτέ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63719979

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

………………………………………………………………..

Τέλος στο αστείο με… τα σωτήρια 600 δισ.

«Ανθρακες» ο… θησαυρός των 600 δισ. ευρώ που θα έσωζε την Ελλάδα από τον… ζυγό της τρόικας.

Τέλος στο αστείο με... τα σωτήρια 600 δισ.

Επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες, το υπουργείο Οικονομικών έσπευσε, χθες, να ξεκαθαρίσει πως καμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση δεν έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα.

«Ανακάλυψη»
Μάλιστα σε ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται πως οποιαδήποτε πληροφορία «ανακάλυψης θησαυρών», που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Την ώρα, όμως, που προωθούνται αιματηρές περικοπές και νέες επώδυνες αυξήσεις φόρων, είναι εξαιρετικά κακόγουστο το αστείο που διακινείται από τους σωτήρες με τα 600 δισ. ευρώ.

http://www.ethnos.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι ζηλωτές της κομματοκρατίας και η προσφορά της End National Debt (END)

  • Παναγιώτης Μοροζίνης

    Νομίζω ότι υπάρχει μία απλή λύση. Εάν υπάρχουν τα 600 αυτά δις, ας κατατεθεί ένα πολύ μικρότερο ποσό πχ 15 δις, σε μία ελληνική Τράπεζα ή έστω σε μία ελβετική, η οποία να ανακοινώσει την κατάθεση και το όνομα του καταθέτη ή της END.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>