Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Οι αληθινοί πατριώτες αξιωματικοί οφείλουν να πουν την αλήθεια στον καθόλα αρμόδιο βάση του συντάγματος τον λαό.

Εδώ συμβαίνουν σοβαρά πράγματα , θα μπορούσα να πω ότι το Βήμα θέλει να ανεβάσει τις πωλήσεις του σε εφημερίδες, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Αυτό το άρθρο του Βήματος κρύβει κάτι άλλο, ή θέλουν να τρομοκρατήσουν τους δημοκράτες αξιωματικούς και ταυτόχρονα να εκθέσουν το ήδη καταρρακωμένο στράτευμα. Αντέγραψα ένα απόσπασμα από το defencenet.gr και θέλω να κάνω το εξής ερώτημα, αν παραδεχθούμε ότι είναι αλήθεια τα λεγόμενα του Χρονόπουλου για τον Μπεγλίτη και τον Παπανδρέου τίθεται το ερώτημα τι αρχηγούς στρατού είχαμε και έχουμε που 18 τον αριθμό ανώτατοι και άλλοι 18 οι αντικαταστάτες τους οι μεν αποδέχθηκαν την σφαγή τους και οι δε αντικαταστάτες αποδέχθηκαν την θέση χωρίς να σκεφτούν ότι με τον ίδιο τρόπο θα καρατομήσουν και αυτούς, ή ότι είναι άδικο και αντισυνταγματικό. Εδώ για να δέσει το γλυκό θα πρέπει να πούμε ότι σε αυτή την κίνηση από πίσω ήταν και είναι η Αμερική. Ήθελε και θέλει να έχει τους δικούς της προδότες στο στράτευμα για να κάνει όταν χρειαστεί την δική της δικτατορία. Το ερώτημα είναι βαρύ, αδυσώπητο, τρομακτικό και αναπάντητο, πως 18+18 που γνωρίζουμε δέχθηκαν οι μεν να γίνουν αντικαταστάτες των καρατομημένων εφόσον ήξεραν ότι οι ανώτεροί τους ήταν αθώοι, ή γνώριζαν ότι δεν ήταν αθώοι και για αυτό δέχθηκαν. Γνωρίζοντας ότι μια τέτοια βεβιασμένη και παράνομη κίνηση στο στράτευμα θα έχει αντίκτυπο όχι μόνο στο λαό, όχι μόνο στον εχθρό, αλλά και σε όλη την στρατιωτική ιεραρχία μέχρι τον δόκιμο. Εδώ παίχτηκαν και παίζονται αυτήν την στιγμή παράξενα, περίεργα και επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος όχι του στρατού μόνο αλλά όλης της Ελλάδος. Οι δηλώσεις ότι το στράτευμα βάση του συντάγματος είναι πιστό στα καθήκοντά του είναι μόνο καραγκιοζιλίκια. Οι γνωρίζοντες και κυρίως οι δημοκρατικοί αξιωματικοί οφείλουν να πουν την αλήθεια στον λαό για να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του. Σε διαφορετική περίπτωση θα αιωρείται για όλο το στράτευμα μαυρίλα και αμφιβολία και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αυτήν την στιγμή.

Χρειάζεται διάγγελμα από τον Ελληνικό στρατό προς τον Ελληνικό λαό που να πείθει και όχι από τους πουλημένους πολιτικούς. Να δοθεί στον Πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της βουλής, τον υπουργό άμυνας με διορία 24 ωρών να το ανακοινώσουν, σε διαφορετική περίπτωση θα το πράξει ο ίδιος ο στρατός.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………………………………………………

Και ο Δ.Χρονόπουλος απρόσμενα απαντά, ενώπιον και του Δ.Γεωργιόπουλου: «Είναι απίστευτο, αλλά έγινε ακριβώς έτσι: Κτύπησε το πορτοκαλί τηλέφωνο, ήταν ο Γ.Παπανδρέου. Απαίτησε από την Π.Μπεγλίτη να αποκεφαλίσει όλη την ηγεσία των Ε.Δ. γιατί την επόμενη ημέρα έφευγε για τις Κάννες και έπρεπε να είχε ένα «χαρτί» στα χέρια του για να αποφύγει την οργή των Ευρωπαίων από την απόφασή του να προχωρήσει σε δημοψήφισμα. Τον ρώτησα τι θα κάνει και ο Μπεγλίτης μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Του είπα ότι είναι μεγάλο λάθος και μάρτυς μου ο Θεός προσπάθησα να τον αποτρέψω.»

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Related posts: