«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή της λίστας

Ο κύριος Τέντες το δουλεύει με σχέδιο ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ το όλο θέμα!

εκτελεί τους κρυφούς πόθους του και του προκατόχου του!

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Τώρα έχει την άνεση να παραβεί την ευρωπαϊκή εντολή για την ελευθερία των Ιστολογιών και να κυνηγήσει και να κλείσει αυτούς που δεν σκύβουν!

Κύριε Τέντες ή Τέντα όπως θέλεις να λέγεσαι, αν και δεν το καταλαβαίνω σαν Ελληνικό όνομα αλλά τέλος πάντων, να μην το ξεχάσεις η εμμονή σου να κυνηγήσεις τα ιστολόγια θα σου γίνει Μπούμερανγκ!!! Κυρία Ράικου μην πέσεις στην παγίδα του, οι άνθρωποι με εμμονές και απωθημένα είναι επικίνδυνοι, θα σε χρησιμοποιήσει αυτός και οι πολιτικοί του φίλοι και μετά θα σε πετάξουν σαν αναλώσιμο ανθρωπάκι σε κανένα αραχνιασμένο γραφείο! Έτσι αισθάνονται αυτού του είδους οι εξουσίες, δεν έχουν καμία σχέση με την αληθινή δικαιοσύνη! Κυρία Ράικου βγείτε έξω στο μπαλκόνι σας, στην αγορά, σε μια φτωχική συνοικία  και δείτε τον κόσμο, εγώ αγωνίζομαι άρρωστος άνθρωπος με 500 ευρώ σύνταξη για την πατρίδα μου, αυτός σαν κεφαλή του δικαστικού σώματος βλέποντας τις αθλιότητες των πολιτικών και τρέχοντας σε κάθε παράνομο κάλεσμά τους, γιατί και για ποιον αγωνίζεται;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, έδωσε σήμερα κατεπείγουσα παραγγελία στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για τη διαρροή της «λίστας» με τα ονόματα των πολιτικών προσώπων (πρώην υπουργών, νυν και τέως βουλευτών, κ.λπ.) που φέρονται να εμπλέκονται σε παράνομο πλουτισμό.

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή της λίστας

Ο κ. Τέντες διαβίβασε στην Ράικου δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου, από τα οποία προκύπτει ότι συνεχίζονται οι διαρροές στοιχείων ανακριτικού υλικού, που αφορά «ιδιαιτέρως ευαίσθητες υποθέσεις (υποθέσεις με φερόμενους ως ελεγχόμενους πολιτικούς αξιωματούχους, όπως βουλευτές, πρώην υπουργούς κ.λπ.), διερευνώμενες από το ΣΔΟΕ».

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός υπογραμμίζει στο έγγραφό του, ότι «με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται η προσβολή βασικών κανόνων που διέπουν την ποινική προδικασία (αρχή της μυστικότητας)».

Η παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης, συνεχίζει ο Τέντες, «αφενός παρακωλύει την αποτελεσματικότητα του ανακριτικού έργου της Δικαιοσύνης και για τον λόγο αυτό θίγει σοβαρά το δημόσιο συμφέρον και αφετέρου οδηγεί σε ηθική μείωση των ελεγχομένων, η οποία είναι απαράδεκτη αλλά και επικίνδυνη για την πολιτική ομαλότητα, όταν πρόκειται για πρόσωπα με τις ανωτέρω ιδιότητες».

Κατόπιν αυτών, ο Ι. Τέντες παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν υπήρξε παραβίαση:

  • του υπηρεσιακού απορρήτου εκ μέρους των αρμοδίων υπαλλήλων που δημοσιοποίησαν τη «λίστα» με τα ονόματα των πολιτικών προσώπων των οποίων διερευνάται η περιουσιακή κατάσταση.

  • των όρων της ηθικής αυτουργίας στην πράξη αυτή εκ μέρους δημοσιογράφων ή άλλων προσώπων και

  • των όρων της παραγράφου 3 του άρθρου 252 του Ποινικού Κώδικα εκ μέρους όσων δημοσίευσαν πρώτοι την παραπάνω «λίστα».

Επιπλέον διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε και ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης μετά τη δημοσιοποίηση σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης λίστας με τα ονόματα πολιτικών που φέρονται να ελέγχονται από το ΣΔΟΕ. Στόχος είναι να εντοπιστούν οι υπάλληλοι που είναι υπαίτιοι για τη διαρροή, καθώς κοινοποιήθηκε υπηρεσιακό έγγραφο που αφορά εν εξελίξει δικαστική έρευνα, αλλά και να αποδοθούν, εφόσον προκύπτουν, ευθύνες για τη δημοσιοποίηση των 36 ονομάτων κατά παράβαση του απορρήτου. Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα πρωτοδικών Κατ. Αντωνίου.

Σ. Κεδίκογλου: Η Δικαιοσύνη να αποφανθεί τάχιστα
Στο θέμα τοποθετήθηκε και η κυβέρνηση, με τον Σίμο Κεδίκογλου να ζητά από τη Δικαιοσύνη την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης: «Γ Δικαιοσύνη πρέπει τάχιστα να αποφανθεί ποια πολιτικά πρόσωπα θα παραπεμφθούν για παράνομο πλουτισμό, αλλά και ποια είναι θύματα κακόβουλων καταγγελιών».

«Πρέπει επίσης η Δικαιοσύνη να καταλήξει, όπως άλλωστε επιτάσσει η παραγγελία του οικονομικού Εισαγγελέα, στο ποιος και από πού έκαναν την παράνομη διαρροή εγγράφων», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου και κατέληξε: «Ο ελληνικός λαός περιμένει να δει στην πράξη ότι οι θεσμοί λειτουργούν και οι νόμοι εφαρμόζονται».

Αντιδράσεις από πολιτικούς που εμπλέκονται

Γιάννης Μανιάτης, γραμματέας Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: «βγαίνουν» ονόματα πολιτικών προσώπων στον αέρα, έτσι ώστε μέσα από την γενίκευση και την ισοπέδωση να τροφοδοτείται η σύγχυση για το ποιος είναι ποιος…. Το γεγονός ότι τέτοιες τρέχουσες διαδικασίες, που δεν μας έχουν καν γνωστοποιηθεί, διοχετεύονται σε μέσα ενημέρωσης δείχνει δυστυχώς ότι δεν λειτουργούν οι θεσμοί που είναι τεταγμένοι να προστατεύουν τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Μια λύση υπάρχει. Η άμεση διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης αφορά έστω έμμεσα δημόσια πρόσωπα και η υπεύθυνη και επώνυμη ενημέρωση της κοινής γνώμης από τα αρμόδια όργανα, χωρίς να λειτουργούν μεσαιωνικές ή μαφιόζικες μέθοδοι «ενημέρωσης»

Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ: «Είναι λίστα κατασκευασμένη … Θεωρώ ντροπή να σπιλώνονται με αυτόν τον τρόπο πολιτικοί που έδωσαν αγώνες για την διαφάνεια. … Πρόκειται για ένα βρώμικο παιγνίδι και δεν θα μου κλείσει κανείς το στόμα. Συγκρούομαι και θα συνεχίσω να συγκρούομαι κάθε μέρα με την φαυλότητα και την αδιαφάνεια. Η μοναδική περιουσία μου είναι όσα δηλώνω στο πόθεν έσχες μου, το καθαρό μου όνομα και οι αξίες μου που δεν έπαψα ποτέ να τις υπηρετώ».

Θανάσης Νάκος, Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, ΝΔ: «Ο κ. Γεώργιος Σαράντης, κάτοικος Βόλου, έχει πολεοδομικές διαφορές με οικοπεδούχο στην πόλη του Βόλου, ο οποίος προτίθεται να αναθέσει την ανέγερση της οικοδομής του, σε εταιρεία του υιού μου, Σταύρου. Αφού ο κ. Σαράντης εξάντλησε όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να εμποδίσει την ανέγερση της οικοδομής και απέτυχε λόγω του αβάσιμου των καταγγελιών του, ενεργώντας εκβιαστικά ή εκδικητικά, κατέθεσε τη συνημμένη καταγγελία στο ΣΔΟΕ, την οποία μάλιστα κοινολόγησε σε εκπομπές του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου»

Χρίστος Βερελής, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ: «Ζούμε μια κατάσταση σε αυτή τη χώρα που ξαφνικά όλοι κυνηγούν τους πάντες. Δεν μ’ απασχολεί το θέμα, η ιστορία αυτή είναι γνωστή, έχει κλείσει, έχουν βρεθεί οι ένοχοι»

Νικήτας Κακλαμάνης, πρώην δήμαρχος Αθηναίων και υπουργός ΝΔ: «όχι μόνο δεν έχω καμία αντίρρηση πλήρους ελέγχου των καταγγελιών, αλλά απαιτώ -το τονίζω, δεν ζητώ, απαιτώ- ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποκαλυφθεί το μέγεθος της συκοφαντίας και της σκευωρίας σε βάρος μου»

Μ. Χρυσοβελώνη, βουλευτής, Ανεξάρτητοι Ελληνες: οι όποιες έρευνες του ΣΔΟΕ να ολοκληρωθούν ταχύτατα ….θα στηρίξει με κάθε τρόπο την επιτάχυνση της διερεύνησης όλων των υποθέσεων που πραγματικά εκκρεμούν στο ΣΔΟΕ και αφορούν πολιτικά πρόσωπα, χωρίς καμία εξαίρεση.

http://www.ethnos.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή της λίστας

  • ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΠΡΑΚΤΩΡΑ ΑΝΤΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΩΡΑΚΙ ΓΑΠ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΑΛΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ……… ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ .. ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ……

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>