«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μάνα μου Τουρκεύουν την Ελλάδα οι προδότες της Ελληνικής βουλής!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

«ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»

Τις επικίνδυνες, εθνικιστικές και ακραίες λογικές της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης, η οποία έφτασε στο σημείο μέχρι και να…εκτουρκίσει το Ρολόι-Σύμβολο της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  και Τομεάρχης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ημερήσια Εφημερίδα της Ξάνθης «Μαχητής» αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ του νομού, εμφανίζεται πίνακας ζωγραφικής που δώρισε η «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στη Θράκη, στις 18 Αυγούστου 2012 ο οποίος και απεικονίζει την τουρκική σημαία αναρτημένη στο Ρολόι της κεντρικής πλατείας της πόλης!

Σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ, «πρόκειται για μία φωτογραφία διχασμού στην τοπική κοινωνία» εφόσον «δεν εκφράζει ούτε τους Χριστιανούς ούτε τους Έλληνες Μουσουλμάνους του Νομού Ξάνθης οι οποίοι ζουν αρμονικά, έχουν κοινές αγωνίες επιβίωσης, κοινό μέλλον, κοινή πατρίδα και πάνω απ’ όλα κοινή ελπίδα για τη σωτηρία της χώρας μας».

Ερωτήματα ωστόσο προξενούνται και από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως επισημαίνει ο Πολιτευτής Ξάνθης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου, «ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης του προαναφερομένου κόμματος, έχουν συνάψει σχέσεις φιλίας και αναγνώρισης με την Τουρκική Ένωση Ξάνθης αλλά και  παράνομο εθνικιστικό κόμμα DEB, βασικός στόχος του οποίου είναι ο προσηλυτισμός των μουσουλμάνων της περιοχής στην ιδέα της αυτόνομης παρουσίας τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο».

Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες σχετικά με το τι πιστεύουν τα στελέχη του κόμματος DEB, αρκεί να διαβάσει κανείς τα λόγια του Προέδρου του Μουσταφά Αλί Τσαβούς:

«Μια μέρα αυτοί που αγνοούν εμάς, αυτοί που αγνοούν το μεγάλο τουρκικό έθνος, θα διαψευσθούν. Εμείς στεκόμαστε ορθοί και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ζούμε στη Δυτική Θράκη ως Τούρκοι και Τούρκοι θα μείνουμε!»

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.

ΤΕΡΕΝΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

ΘΕΜΑ: ΠΙΝΑΚΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Κύριε Υπουργέ,

Σε τοπικά Μ.Μ.Ε. του Νομού Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα στην

ηλεκτρονική σελίδα http://www.thrakitoday.com  και στην ημερήσια Εφημερίδα

της Ξάνθης «ΜΑΧΗΤΗΣ», δημοσιεύονται φωτογραφίες οι οποίες εξευτελίζουν το

Σύμβολο της Ξάνθης (Ρολόι κεντρικής πλατείας).

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο πίνακας ζωγραφικής που δώρισε η

αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής

Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψη του στον Ν. Ξάνθης στις

18 Αυγούστου 2012.

Στον πίνακα απεικονίζεται επάνω στο ρολόι της Ξάνθης να  κρέμεται η Τουρκική Σημαία εκφράζοντας επικίνδυνες και ακραίες λογικές.

Πρόκειται για μια φωτογραφία διχασμού στην τοπική κοινωνία. Δεν εκφράζει ούτε τους Χριστιανούς αλλά ούτε και τους Έλληνες Μουσουλμάνους του Ν. Ξάνθης, οι οποίοι ζουν αρμονικά, έχουν κοινές αγωνίες επιβίωσης, κοινό μέλλον, κοινή ΠΑΤΡΙΔΑ και πάνω από όλα κοινή ΕΛΠΙΔΑ για την σωτήρια της Χώρας μας.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει σοβαρό ζήτημα Εθνικής Πολιτικής και Ηθικής Τάξης και αυτό γιατί ο πίνακας δόθηκε στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης υπό το άγρυπνο βλέμμα και την ανοχή Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Ζεϊμπέκ Χουσεϊν.

Οι συνεργάτες σας εύκολα μπορούν να βρουν τις σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Όπως μου επισημαίνει ο Πολιτευτής Ξάνθης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χαράλαμπος Ευστρατίου, «ο Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ξάνθης έχουν συνάψει σχέσης φιλίας και αναγνώρισης  με το παράνομο εθνικιστικό κόμμα DEB στον Ν. Ξάνθης και την αυτοαποκαλούμενη  «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» στον Ν. Ξάνθης. Και μάλιστα, εκπρόσωποι του παράνομου εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Οζάν Αχμέτογλου (αρθογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), είχαν πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, κατά την οποία ο Αχμέτογλου απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξάνθης και υποψήφιος βουλευτής Νίκο Καλιαμπάκα».

Υπενθυμίζεται ότι το εθνικιστικό «κόμμα» της Άγκυρας DEB ιδρύθηκε το 1991 από τον Αχμέτ Σαδίκ, με σκοπό να… προσηλύτισει τους μουσουλμάνους της περιοχής αλλά και να προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο.

Και προς τεκμηρίωση, για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το τι πιστεύουν τα στελέχη του κόμματος DEB, αρκεί να διαβάσει κανείς τα λόγια του προέδρου του Μουσταφά Αλί Τσαβούς:

«Μια μέρα αυτοί που αγνοούν εμάς, αυτοί που αγνοούν το μεγάλο Τουρκικό έθνος θα διαψευσθούν. Εμείς στεκόμαστε ορθοί και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ζούμε στη Δυτική Θράκη ως Τούρκοι και Τούρκοι θα μείνουμε!»

Με βάση τα ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

 1. Γνώριζε η Κυβέρνηση για το συγκεκριμένο ζήτημα του πίνακα και τι έχει πράξει μέχρι σήμερα;

2.  Εφόσον δεν το γνώριζε τι προτίθεστε να πράξετε;

3.  Σκοπεύετε να κάνετε ειδικότερη και αποκλειστική συζήτηση – ενημέρωση των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου για το πρόβλημα – φωτιά της Θράκης; Είτε κατά μόνας είτε όλων των εκπροσώπων τους σε κοινή συνεδρίαση, όπως πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να γίνει, ώστε κανείς να μην είναι ανημέρωτος και όλοι να είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους μπροστά στο φάσμα μίας ανατροπής του status της ελληνικής Θράκης που  επιχειρείται να γίνει;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Τέρενς – Νικόλαος Κουίκ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                           ΤΗΛ. (210) 3707970

                                                                                       FAX: (210) 3707976

                                                               e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>