«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναγκαστική προσγείωση σε Super Puma πριν λίγο που συμμετείχε σε επείγουσα αεροδιακομιδή ναυτικού με καρδιακό επεισόδιο

Διαβάστε αποκλειστικά στους AegeanTimes, τι συνέβη και ΓΙΑΤΙ πριν λίγο ανοιχτά της Καλαμάτας!

Γιώργος Αδαλής

Άλλη μια δύσκολη βραδιά για τους άνδρες και γυναίκες της ομάδας επείγουσας αεροδιακομιδής ήταν η σημερινή!

Οι κατά την “Παγκάλειο ρήση” αντιπαραγωγικοί «δημόσιοι υπάλληλοι» έθεσαν για άλλη μια φορά σε κίνδυνο της ζωή τους, αφού η δήθεν οικονομική κρίση που διανύουμε, έχει αρχίσει να τρώει τις σάρκες ακόμη και του Στρατού!
Λίγα λεπτά πριν και συγκεκριμένα στις 21:30 περίπου, το βράδυ της Παρασκευής, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε επείγουσα κλήση από πλοίο που έπλεε νότια της Καλαμάτας, για την αεροδιακομιδή ενός ναυτικού που παρουσίασε καρδιακό επεισόδιο. Σε χρόνο ρεκόρ, ο διασώστης ήταν στο ελικόπτερο Super Puma και το πλήρωμα πανέτοιμο για την πτήση αυτή, που ξεκίνησε στις 21:45 περίπου από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας στην 112 ΠΜ!

Η πτήση εξελίχτηκε κανονικά και το Super Puma βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ πάνω από το πλοίο γνα να παραλάβει το ναυτικό. Ο καπετάνιος όμως, ειδοποίησε μέσω ασυρμάτου τον πιλότο, ότι λίγα λεπτά πριν, ο άτυχος ναυτικός ξεψύχησε !

Ετσι, λόγω του ότι η αεροδιακομιδή δεν χρειαζόταν, ο πιλότος του ελληνικού Super Puma, έκανε αναστροφή με πορεία προς την βάση του στην Ελευσίνα!

Ως εδώ όλα εξελίχτηκαν βάση της υψηλής εκπαίδευσης που έχουν τα πληρώματα των SAR, που είναι από τις πλέον υψηλές διεθνώς! Δυστυχώς η μοίρα, ήταν σκληρή για τον ναυτικό αλλά ότι μπορούσε να γίνει είχε επιτευχθεί σε χρόνο ρεκόρ!

Η ιστορία όμως ξεκινά –δυστυχώς- από το σημείο αυτό και μετά!

Λίγο πριν την Καλαμάτα και καθώς το ελικόπτερο πετούσε σε κανονικό ύψος, παρουσιάστηκε βλάβη! Αμέσως ο πιλότος έκανε όλες τις ενδεδειγμένες κινήσεις με αποτέλεσμα να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, αντί να επιστρέψει στην βάση του στην Ελευσίνα!

Ο λόγος; Ποιος άλλος, παρά η πλημμελή συντήρηση των ελικοπτέρων αυτών, στα πλαίσια της αιμοσταγούς πολιτικής που έχει επιβάλει ο Πολ Τόμσεν και η παρέα του στην Ελλάδα! Αρκεί να φανταστείτε ότι από τον στόλο των super puma, μόνο τα μισά είναι σε μάχιμη υπηρεσία.

Το χειρότερο είναι ότι ο γνωστός «γάντζος», αν χαλάσει σε κάποιο από αυτά, τότε στη χώρα δεν υπάρχει καν ανταλλακτικό!!!

Το τρις χειρότερο είναι, τι θα γινόταν αν το ελικόπτερο είχε παραλάβει το ναυτικό και αντί να τον πάει στο νοσοκομείο που έπρεπε τον πήγαινε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, και ξεψυχούσε εκεί! Φαντάζεστε τι επρόκειτο να συμβεί;;;

Για την κατάσταση στην πολεμική Αεροπορία έχουμε γράψει πολλές φορές κατά το παρελθόν και δυστυχώς θα χρειαστεί απ ότι φαίνεται να ξαναγράφουμε και άλλες!

Σήμερα, παρά την σκληρή κριτική μερίδας του τύπου, το υπουργείο Αμυνας, εξακολουθεί να εφαρμόζει τις «Μπεγλίτιες» πρακτικές και η κατάσταση πλέον έχει ξεπεράσει ακόμη και το όριο του απροχώρητου!
Στις μονάδες συντήρησης των ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης (SAR) όπως αυτό που παρουσίασε βλάβη σήμερα, δεν περιγράφεται!

Οι μηχανικοί «κανιβαλίζουν» τα ελικόπτερα , προκειμένου να βρουν ανταλλακτικά!

Ένα φτιάχνουν κι ένα χαλάνε!

Αυτή είναι η Ελλάδα του Μνημονίου!

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, η κατάσταση πρέπει να αναστραφεί άμεσα, διότι αν ω μη γένοιτο σε κάποια αεροδιακομιδή, συμβεί κάποιο δυστύχημα και χαθούν ζωές, τότε κάποιοι θα λογοδοτήσουν, αλλά θα είναι αργά!

Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχουν ανταλλακτικά στα ελικόπτερα που κάνουν διάσωση ασθενών κάτω από αντίξοες συνθήκες!

Αυτό δεν είναι «οικονομία» αλλά πλήρης «ξεχαρβάλωμα» των πάντων! «Ξεχαρβάλωμα» καθοδηγούμενο με σκοπό να χάσει η Ελλάδα ΚΑΙ την έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο!

Αυτό δεν το γνωρίζει άραγε ο νέος υπουργός Αμυνας;

Από εμάς περιμένει για να ενημερωθεί;

Πάντως, υπό αυτές τις συνθήκες, τις οποίες σας υπόσχομαι ότι θα σας περιγράψω σε νέο άρθρο μου, αποκλειστικά για αυτό το θέμα, οι άνδρες και οι γυναίκες των πληρωμάτων SAR, είναι κάτι παραπάνω από άξιοι συγχαρητηρίων! Είναι ήρωες!

Ακούτε κύριε Πάγκαλε, ή μήπως … τρώτε και σας ενοχλούμε βραδιάτικα;

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>