«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Πάγος” ΗΠΑ-Ισραήλ: «Πόρτα» Β. Obama και σε Ε. Barak – Ματαιώθηκε δοκιμή Arrow 3

Η ένταση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ισραήλ καλά κρατεί καθώς ύστερα από την άρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama να συναντήσει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ που ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου, το γραφείο του Αμερικανού προέδρου ανακοίνωσε ότι εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματός του δεν θα καταστεί δυνατό να συναντήσει ούτε τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Ehud Barak, καθώς θα βρίσκεται εκτός Νέας Υόρκης.

Ο E. Barak ήταν προγραμματισμένο να παρακολουθήσει τις ετήσιες εργασίες της «πρωτοβουλίας Clinton» (Clinton Global Initiative) –ενός ιδρύματος που έχει ιδρύσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton- και οι οποίες είναι προγραμματισμένο να συμπέσουν με την γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

Και ενώ είναι άγνωστο εάν ο Obama θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ή όχι, ο Αμερικανός πρόεδρος θα βρει το χρόνο να συναντήσει τον πρόεδρο της Αιγύπτου Mohamed Morsi, το νέο πρωθυπουργό της Λιβύης Mustafa Abushugar, αλλά και άλλους επίσημους ηγέτες.

Η παραπάνω κίνηση πρόκειται να δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ οδηγώντας –όπως πολλοί λένε χαρακτηριστικά- τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin “Bibi” Netanyahu είτε στο φρενοκομείο είτε στο να απαντήσει με επίθεση στο Ιράν.

Μάλιστα όπως πολλοί επισημαίνουν σκωπτικά πιο πιθανό είναι ο Obama να συναντήσει τον Ιρανό πρόεδρο Mahmoud Ahmadinejad ο οποίος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στις 26 Σεπτεμβρίου για να μιλήσει στη γενική συνέλευση του ΠΗΕ παρά κάποιον Ισραηλινό επίσημο!

Το Ισραήλ φαίνεται –και είναι- ιδιαίτερα εκνευρισμένο από την τακτική Obama και σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Maariv το Τελ Αβίβ έχει απευθύνει τελεσίγραφο προς τον Αμερικανό πρόεδρο: Είτε θα ανακοινώσει στην έναρξη των εργασιών της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ ότι θα χρησιμοποιήσει βία για να σταματήσει το Ιράν από το αποκτήσει πυρηνικά όπλα, είτε το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν, και αυτή τη φορά η απόφαση θα είναι αμετάκλητη.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες από αμερικανικές πηγές, αναβλήθηκε για απροσδιόριστη αιτία η δοκιμή του ισραηλινού αντιβαλλιστικού συστήματος Arrow-3. Η ανάπτυξη του συστήματος έχει ήδη καθυστερήσει ένα χρόνο ενώ εκτιμάται πως η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του έτους.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι σοβαρό, αφού ο πύραυλος μεταφέρθηκε από τον εκτοξευτή στις εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας IAI (Israel Aerospace Industries) για επισκευές.

Ένα εξίσου όμως σοβαρό ενδεχόμενο για την ακύρωση της δοκιμής, του συστήματος –το οποίο αποτελεί κοινό προϊόν ΗΠΑ και Ισραήλ- είναι το πρόβλημα να άπτεται των «δύσκολων» το τελευταίο διάστημα σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ-Ισραήλ και τη διαφωνία στον τρόπο αντιμετώπισης της πυρηνικής απειλής από το Ιράν.

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to “Πάγος” ΗΠΑ-Ισραήλ: «Πόρτα» Β. Obama και σε Ε. Barak – Ματαιώθηκε δοκιμή Arrow 3

  • ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.ΙΟ ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΥΤΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΠΩΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ,ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΣΟ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΥΠΝΩΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΑ,ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ………

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>