Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Αντίσταση σήμερα, όχι αύριο θα είναι πολύ αργά!

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ …ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Προς βοήθεια της πολιτικής Σαμαρά και των στυγνών μέτρων που θέλει να περάσει, βγαίνουν οι κερδοσκόποι της Ευρώπης με μαστίγιο και καρότο!

Γιούνκερ: «Η ελληνική οικονομία έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο

Μείωση έως 83% στα εφάπαξ και αναδρομική επιστροφή χρημάτων από συνταξιούχους. Εισφορά 1% – 3% για τα εφάπαξ από το 1995 Ψαλίδι έως 83% στο εφάπαξ, καθώς και αναδρομική επιστροφή μέρους των χρημάτων, μέσω καθιέρωσης μηνιαίας εισφοράς από 1% έως 3%,

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν έχουν πεισθεί ότι τα μέτρα λιτότητας της Ελληνικής Κυβέρνησης θα έχουν γρήγορα αποτελέσματα και η τύχη της χώρας θα κριθεί στη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου, επισημαίνεται σε κεντρικό άρθρο του γερμανικού Spiegel που δημοσιεύεται σήμερα. Οι εταίροι της χώρας θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δυσάρεστες εναλλακτικές συνεχίζει το Spiegel: Αγκαλιές, χτυπήματα στον ώμο, προσφωνήσεις «Φίλε μου», γράφει το περιοδικό. Οταν ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος του Eurogroup, συνάντησε την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας τον έλληνα ομόλογό του στο Μέγαρο Μαξίμου, η ατμόσφαιρα ήταν εγκάρδια. Ωστόσο, μόνο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Κεκλεισμένων των θυρών ο πρόεδρος του Eurogroup ήταν σαφής: η κατάσταση έφτασε στα όριά της, η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να περιμένει από τους εταίρους κανενός είδους επιείκεια. Δεν βοηθάει το να ζητείται συνεχώς δημοσίως περισσότερος χρόνος για τις μεταρρυθμίσεις, συμβούλεψε ο Γιούνκερ τον οικοδεσπότη του.

Όταν ο πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ακόμα επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανιζόταν να αντιστέκεται στις συμβουλές των συντηρητικών ευρωπαίων κομματικών συντρόφων του. Τώρα, προφανώς μαθαίνει γρήγορα. Κατά την επίσκεψή του δύο ημέρες αργότερα στο Βερολίνο, δεν διατύπωσε την παράκλησή του για επιμήκυνση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος.

Ομπάμα: Κρατήστε την Ελλάδα στο ευρώ ως τις αμερικανικές εκλογές!

Μέρκελ

Βγήκε η φράου Μέρκελ και μας αποκάλυψε πόσο πολύ πονάει η καρδιά της για τους φτωχούς Ελληνες που υποφέρουν άδικα και μονομερώς! Οπότε είπα «Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ, ιδού ο ΛΑΚΚΟΣ να μάθουμε τουλάχιστον αν υπάρχει και λίγη φάβα τριγύρω του!!!» Κάποιο διεθνές γεωπολιτικό παιχνίδι παίζεται, που σ’ αυτή τη φάση λέγεται «ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», και μένει να δούμε ΜΟΝΟ αν μπορούμε να παίξουμε κι εμείς σ’ αυτό. Ή αν απλώς είμαστε το ΚΟΡΟΪΔΟ στη μέση και οι άλλοι πετούν την μπάλα συνέχεια από πάνω μας, ο Ομπάμα στους Ρεπουμπλικανούς, η Μέρκελ στον Ολάντ και η Κίνα στη Γουόλ Στριτ με ακρίβεια Μέσι.

Αυτή είναι η ξαφνική αγάπη των Ευρωπαίων για την Ελλάδα!

Η καινούργια αγάπη των Ευρωπαίων για την Ελλάδα λίγο έχει να κάνει με τον ίδιο τον Σαμαρά. Οι ηγέτες της ευρωζώνης βλέπουν τον Έλληνα πρωθυπουργό σαν τον ηγέτη της τελευταίας ευκαιρίας να ξεζουμίσουν, να στύψουν την Ελλάδα ώστε να κάνουν πλιάτσικο με καθυστέρηση 60 χρόνων!

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ