«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»

Από το πρωί πραγματοποιεί επίσκεψη στην περιοχή της Θράκης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Πρώτος σταθμός ήταν η Κομοτηνή όπου κατ’ αρχήν συναντήθηκε με τους Πολιτευτές και τους Συντονιστές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νομού Ροδόπης.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε και το Μητροπολίτη Μαρωνίας και Κομοτηνής κ.κ. Δαμασκηνό και τον μουφτή Ροδόπης Μέντσο Τζεμαλή.

Επίσης, περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης συνομιλώντας κυρίως με καταστηματάρχες οι οποίοι είναι και τα μεγάλα θύματα της κρίσης και της μνημονιακής πολιτικής.

Μιλώντας σε όλα τα ΜΜΕ της Κομοτηνής, ολοκληρώνοντας την εκεί επίσκεψή του, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανησυχούμε βαθύτατα για τη συνεχώς αυξανόμενη δραστηριότητα της Άγκυρας στην περιοχή της Θράκης.

Πρώτα η σύζυγος του Τούρκου πρωθυπουργού, μετά ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων και πολύ πρόσφατα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερτογάν πραγματοποίησαν περιοδείες που είχαν την επίφαση της ιδιωτικής επίσκεψης αλλά ήταν εξόχως πολιτικές.

Από την προεκλογική μας περίοδο ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι το Κίνημά μας θα παρακολουθεί από κοντά τις δραστηριότητες του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής αλλά και εκείνες του ψευδομουφτή. Δεν πρόκειται να δώσουμε κανένα περιθώριο ανοχής στα σκοτεινά σχέδια του βαθέως τουρκικού συστήματος για τη Θράκη.

Σε αυτά, εντάσσουμε και εκείνα που προσπαθεί να εξυφάνει ο Τουρκικός παράγοντας, μαζί με το Γερμανικό και δυστυχώς με την απόλυτη συναίνεση και συνεργασία της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, για τη δημιουργία Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) στην περιοχή της Θράκης.

Το ταξίδι μου αυτό γίνεται κατ’ εντολήν του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου ώστε να συγκεντρώσω όσο είναι δυνατόν περισσότερα στοιχεία, σχετικά και με τις Ερωτήσεις που έχω καταθέσει πρόσφατα στη Βουλή και ενόψει της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών που θα γίνει την επόμενη Τρίτη (18/09/2012) μετά από απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου να μας κάνει ενημέρωση και να απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής μας για θέματα της αρμοδιότητάς του».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους λαθρομετανάστες και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που δημιουργήθηκαν στην Κομοτηνή εν μία νυκτί, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απάντησε:

«Το θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν λύνεται ούτε με τις αθρόες μετακινήσεις αστυνομικών που βλέπουμε, ούτε με τη δημιουργία στρατοπέδων που ξεφυτρώνουν ένα-ένα σε όλη την Ελλάδα.

Το θέμα χρειάζεται πολιτικές αποφάσεις και έντονες πιέσεις προς την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία σύρεται από τη μύτη από τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και δεν εννοεί να αποδεχθεί το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα ότι είναι τύποις και ουσία πρόβλημα ευρωπαϊκό.

Μας ανησυχεί το γεγονός ότι ο αρμόδιος Υπουργός Νίκος Δένδιας μίλησε για ένα χειρότερο Δουβλίνο που έρχεται, το Δουβλίνο ΙΙΙ και εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουμε στην εφαρμογή των όσων προβλέπουμε στην Εθνική μας Αντιπρόταση η οποία έχει αναρτηθεί από την προεκλογική περίοδο στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει προγραμματίσει ως επόμενο σταθμό της περιοδείας του στη Θράκη την Ξάνθη, όπου θα επισκεφθεί και τα Πομακοχώρια.

Σε όλη αυτή την περιοδεία του τον Τέρενς Κουίκ συνοδεύει ο Αναπληρωτής Τομεάρχης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Μακεδονίας-Θράκης Χαράλαμπος Ευστρατίου.

ΤΗΛ. (210) 3707970

FAX: (210) 3707976

e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>