«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΟΥΤΑΝΑ, O ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ KAI O ΠΟΥΣΤΗΣ !!! Η ΤΥΦΛΗ ΘΕΑ, Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ.

                                           PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou            E-Mail:chaziteo@t-online.de                                

                             12.09.2012

του Γεωργιου Θ. Χατζηθεοδωρου    

Οι πορειες του ανθωπου ως τροποι σκεφθεσθαι και ζην είναι χαραγμε-νες μεσα στην Ιστορια και ειναι παραλληλες που ουδεποτε συναντιον- ται, διοτι εχουν πρωτοφανεις διαφορες. Ο ανθρωπος που συγκρουεται με την Φυση είναι αποξενωμενος από την ζωη, ειναι μοιρολατρης και ηττοπαθης, παραιτειται από τις φυσικες του δυνατοτητες για δραση και καταφευγει στην αυταπατη της Μοιρας. Ο ανθρωπος αυτος τοποθετει στην θεση της ανικητης Φυσης το μεταφυσικο Υπερπεραν, στην θεση της ζωης το Πεπρωμενο και βυθιζεται στην αδρανεια της παραιτησης του από την δυνατοτητα να συμμετεχη και αυτος στο φυσικο γιγνεσθαι. Γυμνος από κάθε μορφη Αρετης καταφευγει σε κατι μη ατομικο, μη προσωπικο, εξαλλοτριωνοντας την ατομικοτητα του, καταφευγει στην ανθρωπινη μαζα, στον ανθρωπολτο που παιρνει τις μορφες των μαζι- κων κινηματων της Μασονιας, της Λεσχης Μπιλτεμπεργκ κ.α. Ο  ανθρωπος που εναρμονιζεται με την Φυση και ταυτιζει την ζωη του και συμμετεχει στο γιγνεσθαι ως φυσικο φαινομενο στηριζεται στις φυσικες του δυνατοτητες και λειτουργει με τις Αρετη και τον Ορθο Λογο, που δεν είναι τιποτε άλλο από την ακριβη αντικατοπριση της λειτουγιας του Συμπαντος. Ο ανθρωπος αυτος σκυβει πανω στην Φυση, «ακουει» τον Λογο της και τον μετουσιωνει σε Γνωση, Επιστημη, Τεχ- νολογια, Ιατρικη, Δικαιοσυνη, Πολεμικη Αρετη κ.α Η αρχαια ελληνικη λεξη «Αρετη» σημαινει ικανοτητα, προτερημα, αξιοτητα, υπεροχη, τελειοτητα, ευγενεια, φιλεργια (ως αγαπη για την εμπρακτη και αποτελεσματικη ενεργεια : Ησιοδος), γενναιοτητα, είναι εγκοσμια, ενδοσυμπατικη, φανερη και εμπρακτη και αξιολογειται μονον στον θαθμο που εκδηλωνεται, φαινεται και ευχαριστει τους περισσοτε- ρους ανθρωπους. Ο διαλογος, η κριση και η συμφωνια είναι βασικες συνιστωσες των εναρετων. Τα αξιολογικα κριτηρια αναλογουν στα εκαστοτε ιδανικα και –μολονοτι διαφοροποιουνται κατά περισταση και κοινωνια – το συμφερον της κοινοτητας-ολοτητας (της Ελλαδος) είναι παγιο ιδανικο. Το κοινο συμφερον επιδιωκεται στο πλαισιο κάθε αρχαιας ελληνικης πολης- κρατους, στο δημοκρατικο πολιτικο πλαισιο αποκτα όμως πανανθρωπινο χαρακτηρα. Η πραξη και η δραση συνολικα του εναρετου ανθρωπου και ο ενδοξος χαρακτηρας της κληροδοτειται ως «υστεροφημια» στους απογονους του. Η καλη φημη παραμενει στον κοσμο αυτό και μετα το θανατο του εναρετου ανθρωπου. Η υστε-ροφημια των ρουφιανων της πολιτικης ως π.χ. του Κωνσταντινου Καρα-μανλη (Ψευτοεθναρχης) και του Ανδρεα Παπανδρεου, είναι ψευδεπι- γραφη.

Η «πολιτικη Αρετη» είναι συχνο θεμα στα γραπτα του Πλατωνα. Στον διαλογο του «Πρωταγορας» παρουσιαζεται και αναδεικνυεται η σημα- σια της για τον ανθρωπο. Η Αρετη συνδεεται με την συναισθηση της «αιδους» και της «δικης» που οριζονται ως σεβασμος και αισθηση δικαιοσυνης, είναι ζητημα παιδειας στην βαση της ελευθεριας και προμηνυεται με το «γνωθι σαυτον» των Δελφων. Η αυτογνωσια σε συναρτηση με την πραγματογνωσια είναι θεορατες και πασιφανεις.                 Αν ληφθη εδώ υπ’ οψιν και η διδασκαλια του Αριστοτελη, που εισαγει την «εντελεχεια», δηλαδη την νομοτελεια, σε κάθε ειδους δραση και υπαρξη, τοτε η Αρετη αποτελει αξονα ζωης εκεινου του εναρετου ανθρωπου, που οδηγειται δρωντας στην ολο και ποιοτικωτερη ζωη, την ευτυχια. Η μαθητεια του Μεγαλου Αλεξανδρου πλα’ι’ στον Αριστοτελη δεν ειχε χαρακτηρα σχολαστικισμου και τυφλης μιμησης προτυπων. Ο ζωηρος και «ζωντανος» Αλεξανδρος ηλθε μεν σε επαφη με τον Αχιλλεα του Ομηρου, γινεται όμως ο ιδιος «Αλεξανδρος» χωρις να μιμηθη κανεναν. Εγινε Πολεμιστης χωρις να είναι πολεμοχαρης, ανοιξε τα συνορα του κοσμου στην ανθρωπια και την προσεγγιση της ανθρω-πινης ευτυχιας τοσο για τον ιδιο και τους συμπολιτες του οσο και για τους λαους που κατακτωντας τους τους απελευθερωνε.

Στο σημερινο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης η Δικαιοσυνη είναι μια Πουτα-να μεγαλης ολκης, ο Πολιτικος Κοσμος ενας Ρουφιανος και η Ηγεσια των Ενοπλων Δυναμεων ενας κοινος Πουστης. Πως συνεπως θα ελεγχεται το σημερινο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης με αυτην την Πουτανα μεγαλης ολκης ; Ποιος είναι ο χειροτερος νομος στην ιστορια του κρατι-διου της Ρωμηοσυνης και υπευθυνος για την σημερινη τραγικη κατα-σταση και αθλιοτητα της χωρας μας ; Ποιος επιτελους ευθυνεται για τον νομο περι ευθυνης Υπουργων, που αφηνει την πατριδα μας απροστα- τευτη στο ελεος του κάθε εγκληματια προδοτη ρουφιανο πολιτικο ; Ο νυν και θρασυτατα πολυλαληλαστος αρχηγος του ΠΑΣΟΚ είναι ο αρχιτεκτονας της ατιμωρησιας των απαταιωνων ρουφιανων πολιτικων και γενικα των κρατικων λειτουργων στην πατριδα μας με τις 2 συνταγ- ματικες διαταξεις, με τους 2 νομους και την παγια πολιτικη βουληση των παρτιδιων του Παρλαμεντου περι προστασιας για κάθε μορφης απατες και αυτό είναι εργο του νυν αρχηγου του ΠΑΣΟΚ. Σαν εισηγητης  της εκτεταμενης Αναθεωρησης του ελληνικου Συνταγματος, που αρχισε το 1996 και ολοκληρωθηκε τον Απριλιο του 2001, ο ρουφιανος αυτος πολιτικος, ευθυνεται για όλα τα αρθρα και τους νομους που οδηγησαν στην σημερινη αθλιοτητα και την ατιμωρησια. Κατά το Αρθρο 86 του Συνταγματος διδεται μεταξυ αλλων εγγυηση για την συντομη και συννο-μη παραγραφη αδικηματων (απαραδεκτο πραγμα !) και στην ουσια για την ασυλια των πολιτικων. Κατά το Αρθρο 19 παρ. 3 του Συνταγματος δημιουργειται κατα την αρχιτεκτονικη του νυν αρχηγου του ΠΑΣΟΚ μια παγκοσμια πρωτοτυπια και είναι μια ευφυης κινηση ενός επικινδυνου ρουφιανου και απαταιωνα πολιτικο για αυτοπροστασια (δεν θα την γλυτωση όμως !) και φιμωση των αντιπαλων δυναμεων από την δημοσιογραφια. Ο επικινδυνος αυτος ρουφιανος πολιτικος και απαταιωνας, επεκτεινε στην συνεχεια το πνευμα του Αρθρου 19 του Συνταγματος με την αλλαγη των προνομιων του ποινικου κωδικα, με αποτελεσμα την ποινικοποιηση της καταγραφης εγκληματικων πραξεων ρουφιανων πολιτικων, με δηθεν παρανομα μεσα. Ο παραλογισμος αυτος γινεται αποδεκτος από την πουτανα τυφλη θεα και από έναν λαο περιορισμενης διανοητικης ικανοτητας (ετσι τον θελουν η πουτανα τυφλη θεα και οι ρουφιανοι πολιτικοι !), που περιμενει με τις «εξεταστικες επιτροπες» του μεσαιωνικου Παρλαμεντου να τιμωρη-θουν οι απαταιωνες και προδοτες ρουφιανοι πολιτικοι. Εδώ εχουμε να κανουμε με συνταγματικες προνοιες, που συλληψεν κατ’ εντολη, ενας δηθεν Συνταγματολογος ρουφιανος πολιτικος της δεκαρας για να απαλ-λασονται από τις ευθυνες, οι απαταιωνες ρουφιανοι πολιτικοι, οι επαγ-γελματιες και οι επιχειρηματιες, που «συλλαμβανονται» με τον φακο από εντιμους δημοσιογραφους, να παρανομουν. Τα αλλα πονηματα της αρχιτεκτονικης του νυν αρχηγου του ΠΑΣΟΚ που ευτελιζουν τον δημο-σιο βιο της χωρας είναι οι νομοι 1178/1981 και 3126/2003 με τους οποιους δενονται τα χερια των εντιμων δημοσιογραφων και απελευθε-ρωνονται οι απαταιωνες ρουφιανοι πολιτικοι. Ο νυν αρχηγος του ΠΑΣΟΚ βρισκεται σημερα εκτος των φυλακων Κορυδαλου εξαιτιας της πουτανας τυφλης θεας και των δικων του νομων. Ποιος ευθυνεται για την τραγικη αυτή κατασταση ; Ευθυνεται εκεινος ο απαταιωνας και ο ρουφιανος πολιτικος, που σκεφθηκε τους ως ανω νομους ‘η εκεινη η πουτανα τυφλη θεα, που του επετρεψε να υπαρχουν ως νομοι και να εφαρμοζονται ; Εάν η τυφλη θεα δεν ηταν πουτανα, θα υπηρχαν τετοιοι νομοι ; Εάν υπηρχαν πραγματικοι θεματοφυλακες του Συνταγματος, θα «επιβιωναν» τετοιοι νομοι ; Που βρισκεται στο κρατιδιο της Ρωμηοσυ-νης κρυμενη η ισονομια και η ισοπολιτεια μεταξυ των Ρωμηων ; Γιατι οι υπηρετες της πουτανας τυφλης θεας δεν «δικασαν» τους ως ανω νομους και δεν τους εκριναν εξ’ αρχης «παρανομους» και αντισυνταγ- ματικους ; Ολοκληρη η χωρα επι δεκαετιες βασανιζεται, επειδη ενας ρουφιανος πολιτικος ειχε μερικες «ιδεες» για τις «αγιες» οικογενειες της  Διαπλοκης (Βαρδινογιαννηδες, Μπομπολαιοι, Λατσαιοι, Λαμπρα- κηδες κ.α.) που συνεχιζουν να λεηλατουν την πατριδα μας μαζι με τις οικογενειακες ρουφιανικες πολιτικες κρυπτοδυναστειες και τις χωρες Υαινες της Ε.Ε. ; Η ατιμωρησια των υπευθυνων της σημερινης τραγικης καταστασης της χωρας μας, που εφαρμοζει με τα τσιρακια της η πουτα- να τυφλη θεα, αποτελει ένα μεγαλο κοινωνικο εγκλημα, το οποιο γινεται από ανθρωπους με ονοματεπωνυμα. Τα τσιρακια της πουτανας τυφλης θεας (Ανωτατοι Δικαστικοι), δεν εχουν καμμια θεση στον Ιερο Αρειο Παγο, αλλα και ουτε στα βρομικα πεζοδρομια της πλατειας ομο- νοιας.  Η μονη αξια θεση τους είναι στον τειχο και μπροστα στα τουφε- κια των εκτελεστικων αποσπασματων. Εάν αυτά τα τσιρακια λειτουρ- γουσαν στοιχειωδως δεν θα υπηρχαν σημερα ο Γιωργακης, ο Αντωνα- κης, ο Βαγγελακης, ο Φωτακης και όλα τα αλλα Στουρναρια. Εάν τα τσιρακια της πουτανας τυφλης θεας λειτουργουσαν στοιχειωδως, δεν θα υπηρχε η συμμορια των συνενοχων ρουφιανων πολιτικων, η οποια συμμορια σημερα μας περιγελα με θρασυτητα, θωρακισμενη πισω από την «ασπιδα» των παραγεγραμμενων εγκληματων……Εάν τα τσιρακια της πουτανας τυφλης θεας λειτουργουσαν στοιχειωδως, ολοι οι ακομη ζωντες αρχιδωσιλογοι πρωθυπουργοι της μεταπολιτευσης των δοσιλο- γων κυβερνησεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. θα ειχαν στηθει στον τει- χο….ενω οι ηδη αποθανωντες θα ξαναχωνονταν και με σπασμενα τα κοκκαλα τους θα πετιουνταν εκτος της επικρατειας μας.

Περαν από την πουτανα τυφλη θεα και των ρουφιανων πολιτικων φαι- νεται να πασχη από σπογγειομορφη εγκεφαλοπαθεια και ο πουστης θεος του πολεμου (η Ανωτατη Ηγεσια των Ενοπλων Δυναμεων). Λογω της βαρειας αυτης ασθενειας των Αγελαδων και Βουδιων δεν είναι  ο πουστης αυτος σε θεση να δη και να κατανοηση, ότι σημερα στοχευεται ολοκληρος ο Ελληνικος Λαος, του οποιου με τα σχεδια OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ χαλκιδευεται ο χαμος – φυσικος, οικονομικος, εθνικος, γεωπολιτικος, πολιτισμικος –  και μεθοδευεται σατανικα για τον σκοπο αυτό η παγκοσμια αναγνωριση του λαου αυτου, ως αχρηστου, τεμπε- λικου, απαταιωνικου  κ.α. ώστε να συνακολουθηση καποια στιγμη η παγκοσμια αποδοχη της εξαφανισης του. Εάν η Ανωτατη Ηγεσια των Ενοπλων Δυναμεων δεν αποτελουνταν από πουστες θα ειχε ηδη

  1.  στησει στον τειχο και θα ειχε εκτελεσει χωρις χαριστικες βολες και χωρις ιχνη οικτου ολους τους ρουφιανους της πολιτικης που υπεγραψαν τα Μνημονια 1 και 2, τις δανειακες συμβασεις, τις επικαιροποιησεις, τα μεσοπροθεσμα κ.α. χωρις καν να τα δια-βασουν.

  1. στησει στον τειχο και θα ειχε εκτελεσει χωρις ιχνη οικτου όλα τα τσιρακια της πουτανας τυφλης θεας, ολους τους οσφυοκαμτες και θεσιθηρες δικαστες και εισαγγελεις, όλα αυτά τα διεφθαρμε-να και ανικανα καθαρματα.

  2. στησει στον τειχο και θα ειχε εκτελεσει χωρις ιχνη οικτου ολη την διαπλοκη και τα επικινδυνα παπαγαλακια των ηλεκτρονικων ΜΜΕ.

  1. πεταξει αμεσως και αλυσσοδεμενη εκτος της επικρατειας μας την Τρο’ι’κα και τον Gauleiter του 4. Ρα’ι’χ στην Αθηνα.

Αξιωματικοι και Υπαξιωματικοι των Ενοπλων μας Δυναμεων !!!

Η ορμη προς την Ελευθερια και Ανεξαρτησια των Ελληνων επιβαλλει την αναγκαιοτητα επαναφορας της Σκεψης του Οδυσσεα σαν αεναο μεσον επιβιωσης του Ελληνικου Λαου. Αυτό που μας ενδιαφερει σημε-ρα είναι η επιτευξη του στοχου και όχι η στειρα αντιπαραθεση. Οι Αντινοοι, οι Ευρυμαχοι, οι Αμφινομοι, οι Αγελαοι πρεπει να πεθανουν. Η θεα Αθηνα δεν εγινε πουτανα και συνεχιζει να αντιπροσωπευει την Νοηση του Διος, την Σοφια, την Στρατιγικη Σκεψη και τον Πολεμο.                        Ο σκοπος της αυτοσυντηρησεως της Πατριδας μας είναι μια φυσικη επιταγη που δεν υποκειται σε ρασιοναλιστικη ερμηνεια και είναι αρκετος για να καθαγιασει όλα τα δυνατα μεσα που μπορουν να χρησιμοποπιηθουν για την εκπληρωση του. Μπροστα στον ιερο αυτό σκοπο υποτασσεται το Δικαιο και η Ηθικη.

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>