«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

OI EXΘΡΟΙ ΤΩΝ ΒΡΑΔΥΝΟOΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ GOJIMS

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou   Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax:02102 32513                                                                        E-Mail:chaziteo@t-online.de

10.09.2012

του Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Η Διαλεκτικη ως θεμελιωδης φιλοσοφικη κατηγορια διατυπωθηκε προ του Ενγκελς και Μαρξ Μορδεχα’ι’ Λεβυ, από τον Ηρακλειτο και αργοτε-ρα από τον Πλατωνα και ακομη αργοτερα από τον Καντ. Ως θεμελιωδης φιλοσοφικη κατηγορια εμφανιζεται η αυτη για πρωτη φορα στον Ηρα- κλειτο, παρα το ότι ο φιλοσοφος αυτος δεν χρησιμοποιησε τον ορο. Για τον Ηρακλειτο η Διαλεκτικη σημαινει το γιγνεσθαι των φυσικων στοι- χειων τα οποια συμπλεκονται και συνενονουνται για να δημιουργουν νεες μορφες ζωης υπο την επιστασια του λογου, σε τροπο ώστε να απο- λουν τις εκφρασεις του. Στον Πλατωνα η Διαλεκτικη τοποθετειται σε νεα βαση, είναι η μεταφυσικη αναβαθμιση της μαιευτικης του Σωκρατη και εχει πεδιο αναφορας την του διαλεγεσθαι δυναμη, την ικανοτητα δια- κρισης των ιδεων και της ορθης κρισης. Ο Καντ κανει λογο για διαλεκτι-κες κρισεις του καθαρου λογου και ο Εγελος στηριζει στην Διαλεκτικη του στο δυναμικο πανθε’ι’σμο του. Διαλεκτικη στον Εγελο είναι η αεναη συνθεση πνευματος και υλης, νοητου και αισθητου, που αποτελουν συνεκφραση της ιδιας πραγματικοτητας, δηλαδη τις δυο οψεις της.

Ο Καρλ Μαρξ Μορδεχα’ι’ Λεβυ αντιστρεφει τους ορους και ξεκιναει από την υλη ως θεση. Υπακουος στους εντολοδοχους του αλλα και στις ιδεες του, ποτε δεν εγραψε κατι κατα του Καπιταλισμου του Χρηματος αλλα σχεδιασε και δημοσιευσε το διαλεκτικο Σχεδιο για την επιτευξη της παγκοσμιας κυριαρχιας των Σιωνιστων κατω από τα βλεματα ενός βρα-δυνοου λαου της Ευρωπης (Gojims), ο οποιος τοτε όπως και σημερα τιποτα από το Σχεδιο αυτό δεν κατενοησε. Ο Επιχειρηματιας ως ιδιοκτη-της των εγκαταστασεων παραγωγης προ’ι’οντων ονομασθηκεν Καπιτα-λιστης. Στην ηδη υπαρχουσα Θεση του Καπιταλισμου εθεσε ο Καρλ Μαρξ Μορδεχα’ι’ Λεβυ απεναντι της, την Αντιθεση του ακομη προς δη-μιουργιαν Σοσιλιασμου.

 Από τον ιστορικο αγωνα της ως ανω Θεσης και Αντιθεσης οφειλεν να προκυψη η Συνθεση του Κομμουνισμου ως δηθεν κοινωνια χωρις ταξεις. Αυτό ηταν ένα απταιστο παιχνιδι των Διεθνων Μεγιστανων του Χρηματος και του διεθνους Σοσιαλισμου. Η διαλεκτικη Θεση, ο Καπιτα-λισμος, οφειλε να καταστρεψη την Παλαια Ταξη Πραγματων δια της βιομηχανοποιησεως, αστυφιλιας, διεθνους μονοπωλισης της αγροτικης οικονομιας, της βιομηχανιας, του εμπορειου, της επικοινωνιας, της πληροφορισης, του κεφαλαιου και της οικονομιας και δια της συστημα-τικης αναμιξης των λαων και δημοκρατικοποιησης και δημιουργιας ως ενδιαμεση λυση μεγαλων Υπερκρατων. Η διαλεκτικη Αντιθεση, ο Σοσια-λισμος θα επραττεν τα ιδια με μια σειρα διαφορων επαναστατικων  περιστατικων, όπως ο Καπιταλισμος.

Η διαλεκτικη Συνθεση, δηλαδη επιτευξη της σχεδιασμενης δια μεσω του Κομμουνισμου της Νεας Ταξης Πραγματων ‘η του Νέου Χαους προσω-ρινα απετυχε. Πολιτικο-οικονομικα υπαρχει ακομη όμως η Συνθεση με μια γιγαντιαια ανακατανομη του πλουτου με την οποιαν ολοι οι ανθρωποι, με εξαιρεση αυτων της ευγενους ρατσας του ευμενους πνευ-ματος, θα γινουν φτωχοτεροι. Η Συνθεση αυτή αρχισε να πραγματο-ποιηται με μικρα βηματα μετα το 1989 και εκανε μεγαλα πηδηματα με την Ευρωπη της Συνθηκης του Μααστριχτ με την οποιαν αρχισαν οι χωρες Υαινες του βορρα να λεηλατουν τις χωρες-PIGS του νοτου.

Το παιχνιδι αυτό δεν το κατανοησαν μεχρι σημερα οι Gojims της Ευρω-πης. Δεν κατανοησαν ακομη για ποιους λογους δημιουργηθηκε το Ευρω και γιατι αυτό από μια ευρωπα’ι’κη περιπετεια κατεληξε σε μια ευρω-πα’ι’κη φαρσα. Και πιθανως να οδηγηθη πολύ γρηγορα προς την κατευ- θυνση μιας ελληνικης τραγωδιας. Από τοτε που οι Μεγιστανοι του Χρη-ματος μαζι με τα τσιρακια τους κατορθωσαν σε κάθε οικονομικα σπου- δαια χωρα του πλανητη μας και στην Ε.Ε. να τοποθετουν Κεντρικες Τραπεζες, που τις ελεγχουν απολυτα, οι αποδοτικες παραποιησεις της οικονομιας και του νομισματος ξεφυγαν από το εθνικο επιπεδο και κατεληξαν στο ελεγχομενο από αυτους διεθνες επιπεδο, αφου και οι Κεντρικες Τραπεζες δεν είναι εθνικες. Η ΕΚΤ οφειλεν κατά την Συμβαση του Μααστριχτ να είναι «ανεξαρτητη» από κάθε πολιτικη επεμβαση και να κατεχη μια ξεκαθαρη εντολη για να διατηρη τις τιμες των προ’ι’ον-των σταθερες. Επισης απαγορευεται στην ΕΚΤ να χρηματοδοτη τα ελλειματα των προ’υ’πολογισμων των χωρων μελων της Ε.Ε.

Κατά ποσο είναι πραγματι η ΕΚΤ ανεξαρτητη από τους Μεγιστανους του Χρηματος ; Η στο Αρθρο 107 της Συμβασης του Μααστριχτ αγκυρο- βολημενη ανεξαρτησια της ΕΚΤ αντιστοιχει στην απολυτη εξαρτηση της από τους Μεγιστανους του Χρηματος. Το Αρθρο 107 της Συμβασης του Μααστριχτ καθωριζει κατά λεξη τα εξης : «Κατά την εκτελεση αυτων που καθοριζει η Συμβαση και το καταστατικο της ESZB δεν επιτρεπε- ται η ΕΚΤ να εκτελη εντολες απο μια εθνικη (;) κεντρικη τραπεζα, ουτε από ένα μελος με τα οργανα αποφασεων του ‘η από κοινωφελοι ιδρυματα ‘η απο κυβερνησεισ των μελκων-κρατων ή μιας αλλης υπηρεσιας…..».                                                                                                                             Η απαγορευση εκτελεσης εντολων από τους Μεγιστανους του Χρημα- τος ’η από τους αντιπροσωπους  αυτων δεν αναφερεται με καμμια λεξη στην Συμβαση του Μααστριχτ. Οι Αντιπροσωποι τους τοποθετησαν ένα στην πρωτη οψη ασημαντο Αρθρο 24 στο καταστατικο της ΕΚΤ με τον Τιτλο «Διαφορες Δραστηριοτητες», που περιεχει με ολη την αθωοτητα του τα εξης : «Η ΕΚΤ και οι εθνικες κεντρικες τραπεζες εχουν την δι- καιοδοσια, εκτος από τους στοχους που οφειλουν να επιτευξουν να δραστηριοποιουνται και για δικους τους στοχους και των εργαζομε- νων σε αυτές». Με τον τροπο αυτό η ΕΚΤ δινει ατοκα δισεκατομμυρια ευρω στους απαταιωνες των Αγορων, από τους οποιους δανειζονται υψηλοτοκα οι χωρες-μελη της Ε.Ε. Τα δανεια αυτά συνδεονται με δανεια-στοιχηματα (CDS =Credit Dafault Swaps) που μπορει να αυξη-θουν κατά βουληση από τους Μεγιστανους του Χρηματος.

Στην περιπτωση της Ελλαδος τα ως ανω καθαραματα αυξησαν τα αρχικα αθροιστικα μεγεθη των δανειων δια της ληξεως των στοιχη- ματων μεσα σε μερικους μηνες κατά 500 %. Για τους ως ανω λογους η Ελλας οφειλεν ηδη το 2009 να εγκαταλειψη την ευρωζωνη ! Για ποιο λγο συνεπως η τοσο ανεξαρτητη κατά την Συμβαση του Μααστριχτ ΕΚΤ πρεπει να αναπτυση δικες της εμπορεικες δραστηριοτητες ; Το διοικητι-κο συμβουλιο της ΕΚΤ για δικο του λογαριασμο, δηλαδη για λογαρια-σμο των Μεγιστανων του Χρηματος, αναπτυσει επιχειρηματικες δρα- στηριοτητες κατω από τα απαθη βλεματα των βραχυνοουν Ευρωπαιων δηλαδη των Gojims. Η Υποκρησια κορυφωνεται με το γεγονος, στο ότι οι προεδροι των εθνικων (;) κεντρικων τραπεζων στην πραγματικοτητα δεν εκλεγονται από τις κυβερνησεις των μελων-κρατων της Ε.Ε., αλλα διοριζονται από τους ιδιωτες Μεγιστανους του Χρηματος για να εκτελουν ποιστα τα κελευσματα αυτων.

Όλα τα σημερινα οικονομικα προβληματα της Ευρωπης οφειλονται στο νομισμα ευρω και στην υπαρξη της ετσι ονομασθεισης ανεξαρτητης ΕΚΤ. Το Συμβουλιο της ΕΚΤ την 06.09.2012, το Συμβουλιο των υπουργων οικονομιας της Ε.Ε. στην Κυπρο την 14.09.2012, το Συμβουλιο των υπουργων οικονομιας της Ευρωζωνης την 08.10.2012 και το Συμβουλιο κορυφης (των Πρωθυπουργων) της Ε.Ε. στης Βρυξελες την 18.10.2012 μπορει να δρομολογησουν το τελος της Ευρωζωνης. Η Ευρωζωνη είναι εκ γεννησεως ένα νεκρο παιδι. Μια νομισματικη ενωση μπορει να λειτουργηση μονο με χωρες που εχουν ομοια χαρακτηριστικα οικονο-μιας στοιχεια και συνεχην οικονομικην σταθεροτητα.

Η σημερινη ηγεσια της Ε.Ε. είναι ανικανη να λυση ακομη και τα βασικα προβληματα. Επειδη η ηγεσια αυτή δεν τολμα να διατυπωση ξεκαθαρα τους στοχους της, δηλαδη να ανοιξη τα χαρτια των επιδιωξεων της πα- νω στο τραπεζι, δραπετευει πανικοβλημενη από τα πραγματικα προ- βληματα της Ε.Ε. και παραμενει ξεκαρφωτη από το πραγματικο γιγνε- σθαι.

Η ανευ οριων χρεοκοπια των χωρων PIGS (Γουρουνια) της Ε.Ε. είναι αποτελεσμα της αδυναμιας ανταγωνιστικοτητας με τις χωρες-Υαινες της Ε.Ε. Αυτος είναι και ο λογος που επιβαλλεται να εγκαταλειψουν οι χωρες του ευρωπα’ι’κου νοτου την Ευρωζωνη, για να εξυγιανουν τις οικονομιες τους με το δικο τους νομισμα όπως αυτές θελουν. Μια χρεοκοπια μιας χωρας και η αδυναμια της να ανταποκριθη στις υπο-χρεωσεις της δεν σημαινει την καταστροφη της. Η εξυγιανση μπορει να επιτευχθη με έναν υπερπληθορισμο του νομισματο της. Από την Ιστο-ρια γνωριζουμε πολλες δωδεκαδες χρεοκοπιων. Η περιφημη Γερμανια π.χ. χρεοκοπησεν 8 φορες, η Ισπανια 12 φορες, η Γαλλια 8 φορες και η Ελλας μεχρι σημερα 3 φορες.

Υπαρχει μονο μια λυση ! Επαναφορα του δικου τους νομισματος σε ολες τις χωρες της Ε.Ε. με ταυτοχρονη ιδρυση κεντρικων τραπεζων που θα ανηκουν αποκλειστικα στις χωρες χωρις καμμια απολυτως επιρροη από τους ιδιωτες Μεγιστανους του Χρηματος. Κάθε χωρα της Ε.Ε. θα είναι μονη της υπευθυνη για τα χρεη της που θα αντιμετωπιζη με δικα της μετρα.

Κατ’ αυτόν τον τροπο είναι και τα δανεια Target-2-Salden αχρηστα και απορριπτεα διοτι αυτά ευνοοουν την φυγη κεφαλαιων από τις χωρες-PIGS της Ε.Ε. προς τις χωρες Υαινες. Εφ’ οδον δεν θα υπαρχει η ΕΚΤ δεν θα χρειαζεται και να αγοραζη ομολογα. Οι εκαστοτε χρεομενες χωρες θα αναγκαζονται να επιλυουν μονες τα προβληματα.

Ακομη και η παγοποιηση των ετσι ονομασθεντων δανειων από τις Αγορες δεν θα αποτελουσε προβλημα, διοτι αυτά συνδεονται με τις απατες των CDS. H πραγματικη οικονομικη δραστηριοτητα των χωρων θα μπορουσε να λειτουργηση και χωρις τα δανεια αυτά.

Το οικονομικο περιγυρω που καθωριζε τις οικονομικες σκεψεις των ανθρωπων πολλων γενεων πρεπει πολύ γρηγορα να εξαφανισθη. Μονο ετσι θα μπορουσε η ανθρωποτητα να απελευθωρηθη από την σημερι- νη Σκλαβια. Μια νεα σκεψη και ανεξαρτητη από αυτην της Νεας Ταξης Πραγματων, της οποιας το περιγραμμα δεν γνωριζουμε ακομη, αργα ‘η γρηγορα θα γεννηθη. Το Χρημα θα ξανακερδησει παλι τον ρολο του ως ανταλλακτικο μεσο και θα εκπαραθυρωσει τον εκπορνευμενο ρολο που του εδωσαν ως εμπορευμα, οι δυναμεις του σκοτους.

Η μεγαλη επιτυχεια του Προμηθεα της αρχαιοτατης ελληνικης εποχης ηταν η επανασταση του κατά των δυναμεων της φυσεως και η εισαγω-γη του Δικαιου που κατεχει δικους του νομους που μπορουν κατά το δυνατον να καταπολεμησουν την αυθαιρεσια και την ανισοτητα. Διαφο-ρετικα από τον Προμηθεα, προσπαθει σημερα η Νεα Ταξη Πραγματων των ιδιωτων Μεγιστανουν του Χρηματος να δημιουργηση σε μια διαλυ-μενη κοινωνια μονο σκλαβους που θα παραμεινουν εσαει πνευματικα αναπυροι.

Μια τετοια αμορφη και αμυαλοι μαζα ανθρωπων, χωρις μελλον και πατριδα, μπορει πολύ ευκολα και χωρις καμμια αντιδραση να παρα-μεινη εσαει σε εξαρτηση σκλαβιας από τους ιδιωτες Μεγιστανους του χρηματος. Με την εναρξη του 21. Αιωνος επαναλαμβανουν οι ιδιωτες Μεγιστανοι του Χρηματος αυτά που προσπαθησαν με τον Κομμουνισμο τον 20. Αιωνα. Για αναμνηση ας διαβασουμε από την ηθικη κριτικη του κομμουνιστικου Μανιφεστου του Μαρξ και Εγκελου τα εξης :

«…όλες οι  σκουριασμενες σχεσεις με όλα τα επακολουθα των πα- λαιων εντιμων παρουσιασεων και αντιληψεων θα διαλυθουν, όλα τα νεα δημιουργηματα θα παλαιωθουν προτου λαβουν μορφην, ολα τα σταθερα και στεκουμενα θα εξατμησθουν, όλα τα Αγια θα ξυλωθουν και οι ανθρωποι επιτελους θα αναγκαστουν να βλεπουν με αλλα ματια τους λογους υπαρξεως της ζωης τους και τις σχεσεις μεταξυ τους».

Οποιος σημερα πιστευει ότι ο 21. αιωνας θα είναι ο αιωνας της Νεας Ταξης Πραγματων που σχεδιασαν οι ιδιωτες Μεγιστανοι του Χρηματος είναι ενας Σκλαβος. Αυτος που θελει πρωτα να κυριαρχηση στον πλανη-τη για να τον σωση μετα, δεν είναι Σωτηρας. Σωτηρας μπορει να είναι ενας νεος Προμηθεας των καιρων μας που θα σωσει τους ανθρωπους από την Σωτηρια της Νεας Ταξης Πραγματων.

Ο Αγωνας των δυο αιωνιων αντιπαλων, των δυο αρχικων κοσμολογικων δυναμεων, του ελληνικου φωτος και του ιουδα’ι’κου σκοτους, επανα-λαμβανεται……Στην ερωτηση εάν ο πλουραλιστικος κοσμος ως εχει, είναι προτιμβτερος από την εποχη μιας παγκοσμιας κυβερνησης, η απαντιση είναι, ότι ο πλουραλιστικος κοσμος με όλα τα μειονεκτηματα του είναι προτιμωτερος. Η τοσο διατυμπανηθεισα ποικιλια διαφορετι- κων πολιτισμων θα εβρισκε έναν κοινο παρανομαστη, εάν οι ανθρωποι του πλανητη μας ανεγνωριζαν, ότι οικονομικη και κοινωνικη προοδος μπορει να πραγματοποιηθη με διαφορετικες στρατηγικες προοδου.                                               Κάθε πολιτισμος εξαντλειται και χανει την δημιουργικη του δυναμη και καταρρεει, ενώ παραλληλα γενιεται κατι το κανουργιο με μια νεα ταξη ανθρωπων που εχουν σταθερη πιστη στον εαυτο τους και είναι αποφα-σισμενοι να δημιουργησουν κατι το ποιο καινουργιο. Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Υστερογραφο.

Το ως ανω αρθρο σε γερμανικη γλωσσα αναδημοσιευσε από το μπλοκ berlin-athen.eu  το lup cattino και από εκει το πηραν και ένα σωρο ξενων μπλοκς. Δωσεται στο Google τον παρακατω τιτλο και θα σας τα βγαλει όλα.

Die Feinde der stupiden Europäer, d.h. der Gojims

Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου                  

ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                          Bleibergweg 114

                                                                                                  D-40885 Ratingen

                                                                                           Tel.+Fax:02102 32513

                                                                                E-Mail:chaziteo@t-onlne.de

                                                                                                               06.09.2012

DIE FEINDE DER STUPIDEN EUROPÄER d.h. DER GOJIMS.                                                                                                                 

von Dr. Georg Chaziteodorou

Die Dialektik, als intelligente Ausdruckstaktik, war längst vor Hegel und Marx Mordechai Levi,  von Heraklit und später von Plato und noch spä- ter von Kant formuliert. Als fundamentale philosophische kategorische Ausdruckstaktik erscheint die Dialektik erstmalig bei Heraklit ohne je- doch von ihm mit diesem Begriff benutzt wurde. Sie bedeutete bei Hera- klit das Werden von neuen Naturelementen die sich zusammenfaltend und zusammenmischend unter Beaufsichtigung des Wortes neue Arten des Lebens bildeten. Beim Plato ist die Dialektik die metaphysische Auf- wertung des Wirkens von Sokrates und hat sie als Bezugsbereich die Kraft des Aufsuchens, die Fähigkeit des Unterscheidens und die richtige Beurteilung von Ideen beurteilt. Kant spricht über die dialektische Beurteilung des aufrichtigen Wortes und Hegel stützt die Dialektik mit dem dynamischen Pantheismus. Für Hegel ist die Dialektik die ewige Zusammensetzung  von Geist und Materie, von Verständlichen und Wahrnehmenden, die den Ausdruck der Wirklichkeit selbst in ihren zwei Ansichten darstellt. Karl Marx Mordechai Levi kehrte die Begriffe um und begann mit der Materie als Stellungnahme. Gehorsam seinen Auftraggebern aber auch selbst zutiefst engagiert, hat Marx nie etwas über den Geldkapitalismus geschrieben, aber entwarf und publizierte er den dialektischen Plan für die Erringung der zionistischen Weltherrschaft unter der Augen einer stupiden Bevölkerung Europas (Gojims), die da- mals wie auch heute gar nichts etwas davon verstand. Der Unternehmer als Eigentümer der Produktionsmittel  wird als Kapitalist angeprangert. Der bereits vorhandenen These des Kapitalismus stellte Karl Marx Mordechai Levi die erst noch zu schaffende Antithese des Sozialismus entgegen. Aus dem historischen Kampf beider sollte als Synthese der Kommunismus als angeblich klassenlose Gesellschaft hervorgehen. Das war ein perfektes Spiel der internationalen Geldstrategen und des internationalen Sozialismus. Die dialektische These, der Kapitalismus, sollte die alte Ordnung durch Industrialisierung, Landflucht und Verstädterung, internationale Monopolisierung von Landwirtschaft, Industrieproduktion, Handel, Kommunikation, Information, Kapital und Finanzwesen, sowie durch die massive Völkermischung, Demokratisie-rung und Schaffung als Zwischenlösung kontinentaler Superstaaten, zerstören. Die dialektische Antithese, der Sozialismus sollte dasselbe mit einer Reihe revolutionären Erreignissen erreichen. Die dialektische Synthese d.h. die noch über den Kommunismus anstrebende Neue Weltordnung oder das Neue Chaos ist vorerst gescheitert worden. Politisch-wirtschaftlich besteht aber noch die Synthese in einer weltweiten, gigantischen Umverteilung, durch die alle Menschen ärmer werden, mit Ausnahme allein der Angehörigen der Adelsrasse von Geistesgnaden. Es begann diese Synthese verwirklicht zu werden nach 1989 im kleine und setzte fort in der Schaffung Maastricht-Europas, in dem die reichen nördlichen Hyänen-Länder zuerst die arme südlichen                                                                                                                        PIGS-Ländern für die Umverteilung plündern. Dieses Spiel bis heute die Gojims Europas verstehen nicht. Sie verstehen noch nicht mal warum das Euro eingeführt wurde und warum es von europäischer Abendteuer zu eine europäische Farce geworden ist und wahrscheinlich sehr bald in der hellenischen Tragödie enden wird. Seitdem es den Hochfinanz und ihren Statthalten geglückt ist, in sämtlichen Länder der Erde, die auch nur einigermaßen von wirtschaftlicher Bedeutung sind und bei der EU, Zentralbanken zu installieren, hat sich der Schwerpunkt profitabler finanzieller bzw. währungspolitischer Manipulationen von der nationalen auf die internationale und von der privaten Hochfinanz kontrollierte Ebene verschoben, zumal die sogenannte nationale Zentralbanken keine nationale Zentralbanken sind. Die EZB sollte nach dem Maastrichter Vertrag «Unabhängig» sein. Die EZB sollte von politischen Weisungen unabhängig sein und eine klaren Auftrag zur Aufrechterhaltung der Preisstabilität besitzen. Auch die Finanzierung öffentlicher Haushaltdefizite durch die EZB sollte ausgeschlossen bleiben.                                                                                                                                Wie unabhängig ist die EZB von der privaten Hochfinanz wirklich ?             Die in Art. 107 des Maastrichter Vertrags verankerte politische «Unabhängigkeit» der EZB ist gleichbedeutend mit einer restlosen privater Hochfinanz-Abhängigkeit Maastricht-Europas. Artikel 107 des Maastrichter Vertrags bestimmt wörtlich : «Bei der Wahrnehmung der ihnen durch diesen Vertrag und die Satzung der ESZB übertragenen Befugnisse, Aufgaben und Pflichten darf weder die EZB noch eine nationale (?) Zentralbank noch ein Mitglied ihrer Beschlussorgane Weisungen von Organen oder Einrichtungen der Gemeinschaft, Regierungen der Mitgliedstaaten oder anderen Stellen einholen oder entgegennehmen…….». Von Vertretern der privaten Hochfinanz Wei-sungen entgegenzunehmen, wird nirgendwo im ganzen Maastrichter Vertrag untersagt ! Diese Vertretern haben einen knappen, unauffälli-gen Artikel 24 mit dem Titel «Sonstige Geschäfte» in die EZB-Satzung geschleust, der da in aller Unschuld lautet : «Die EZB und die nationalen Zentralbanken sind befugt, außer den mit ihren Aufgaben verbunde- nen Geschäften auch Geschäfte für ihren eigenen Betrieb und für ihre Bediensteten zu tätigen». So vergibt die EZB zinslos Milliarden Euro an die Kapitalverbrechern der Märkte und die EU-Länder leihen danach das EZB-Geld von den Kapitalverbrechern der Märkte als teure Kredite zurück. Diese Kredite sind mit Kredit-Wetten (CDS = Credit Default Swaps) verbunden die die Hochfinanzgangster nach Belieben erhöhen. Im Falle Hellas erhöhten sich diese Verbrecher die ursprünglichen Kreditsummen innerhalb von Monaten um 500 % durch Wettfälligkeit. Hellas hätte aus diesen Gründen bereits 2009 die Eurozone verlassen                                                                                                                                         müssen ! Warum eigentlich soll die unabhängige EZB  gemäß dem Maastrichter Vertrag Geschäfte auf eigene Rechnung tätigen dürfen ? Das Direktorium der EZB kann offiziell in die eigene (bzw. der privaten Hochfinanz) Tasche mit Zustimmung der stupiden Europäer wirtschaf-  ten. Die Heuchelei gipfelt es sich in der Tatsache dass die Präsidenten der nationalen (?) Zentralbanken der EU nicht wirklich von ihren Regierungen entsandt werden und deshalb immer Rücksicht auf der zugeflüsterte privaten Hochfinanzwünsche, befehlsgemäß, Rücksicht nehmen müssen.

Alle heutige wirtschaftliche Probleme Europas sind auf die Einheitswäh-rung Euro und die Existenz der sogenannte Unabhängige EZB zurückzu-führen. Die Sitzung der EZB am 06.09.2012, die Sitzung der Wirtschafts-minister der EU am 14.09.2012 auf Zypern, die Sitzung der Wirtschafts-minister der Eurozone am 08.10.2012 und die Gipfelsitzung der EU in Brüssel am 18.10.2012 können das Ende der Eurozone einleiten. Die Währungsgemeinschaft ist ein Todgeborenes Kind. Eine Währungsunion ohne Risiken ist nur zwischen Ländern möglich, in denen ähnliche mone-täre Verhältnisse und eine dauerhafte Konvergenz herrschen.                                                                                                           Die EU-Führung ist Unfähig alle grundsätzlichen Probleme zu lösen. Weil diese Führung es nicht wagt, klar auszudrücken was sie wirklich anstrebt, weil sie die Karten nie offen auf den Tisch legt, flüchtet sie sich in Sachen die oft wenig Bezug zur Realität haben.                                                                                                                                             Die unbegrenzte Verschuldung der EU-PIGS-Länder ist das Ergebnis der Wettbewerbsunfähigkeit dieser gegenüber den EU-Hyänen-Ländern. Deshalb müssen diese die Eurozone verlassen um ihre Wirtschaften nach Staatsbankrotten in eigene Währungen zu gesunden. Nach der Defini- tion von Wirtschaftswissenschaften kann bei einem Staatsbankrott eine Regierung eins Staates fällige Forderungen nicht mehr erfüllen weil diese finanziell am Ende ist. In keinem Fall aber hört ein Staat nach einem finanziellen Ruin zu existieren. Eine wirtschaftliche Gesundung kann nach eine Hyperinflation der eigenen Währung im Gang gesetzt werden. Auf der Geschichte sind Dutzende Beispiele für Staatsbankrotten über-liefert. Deutschland z.B. samt seiner Vorläuferstaaten wie Preußen dürf- te es auf stattlichen acht Staatsbankrotten gebracht haben, Spanien auf 13 Staatsbankrotten und Frankreich auf 8 Staatsbankrotten und Hellas bisher auf 3 Staatsbankrotten.

Eine ist die Lösung ! Einführung der eigenen Währungen auf allen Staaten der EU, mit gleichzeitiger Gründung von Zentralbanken die absolut die Mitglieder-Staaten der EU gehören und nicht die privaten Hochfinanz. Alle Länder der EU sind für ihre Schulden selbst verant-wörtlich und können diese durch eigene Maßnahmen beseitigen. Damit sind auch die Kredite durch Target-2-Salden überholt und nicht notwen-dig. Diese ermöglichen auch die Kapitalflucht aus den schwachen PIGS-Ländern in die starken Hyänenländer der EU. Damit kann eine nicht vor-handen EZB, nicht durch Kauf von Anleihen überschuldet werden. Die einzelnen Geberländer müssen ihre Überschuldung selbst meistern.

Ein eventuelles Einfrieren der sogenannten Märkte – Kredite die sowieso mit CDS Betrügereien betrieben werden, wäre kein Beinbruch. Die Real- wirtschaft der einzelnen Länder würde auch ohne der Märkte-Kredite mit Kapitalverkehrskontrollen funktionieren.                                                                                                         Das wirtschaftliche Umfeld das mehrere Generationen lang das Denken der Menschen bestimmte, muss sehr bald verschwinden. Nur so kann die Menschheit von dieser Sklaverei befreit werden. Früher oder später etwas radikales Neues (nicht die sogenannte Neue Weltordnung !) das man schwer nur in seinen Umrissen erahnen kann, wird an seine Stelle treten. Das Geld wird sein Funktion als pures Tauschmittel für menschli-che Arbeitsleistung zurückerhalten und keine Wahre mehr sein, die spekulativ bei den Märkten gehandelt wird. Die größte Errungenschaft von Promitheus des früheren Altertums war seine Revolte gegen die Naturgesetze, mit der Einführung des Rechts, welches eigene Gesetze besitzt und setzte – wo es möglich und machbar war – das Gesetz der Willkürlichkeit und der Ungleichheit Außenkraft. Die Neue Welt-Ordnung der privaten Hochfinanz von heute will anderes als Promitheus nur willige Sklaven in einer desorganisierten, haltlosen und rundgeglie-derten Weltbevölkerung, die sich geistig entwaffnet ist. Eine derart  amorphe und gehirnlose Masse, ohne Zukunft und Vaterland, kann leicht durch die private Hochfinanz in absoluter sklavenhafte Abhängig-keit geraten. Mit Beginn des 21. Jahrhunderts wiederholt die Hochfinanz was sie im 20. Jahrhundert mit dem Kommunismus versucht hat. Zu Errinerung lesen wir aus der Marxens und Engels ethische Kritik im kommunistischen Manifest unter anderen :

«…alle festen eingerosteten Verhältnisse mit ihrem Gefolge von altehr-würdigen Vorstellungen und Anschauungen werden aufgelöst, alle neugebildeten veralten, eh sie verknöchern können. Alles Ständische und Stehende verdampft, alles Heilige wird entweiht, und die Μen-schen sind endlich gezwungen, ihre Lebensstellung, ihre gegenseitigen Beziehungen mit nüchternen Augen anzusehen».

Wer heute glaubt, dass die zu Installation für das 21. Jahrhundert vorge-sehene von der privaten Hochfinanz «Neue Weltordnung» eine «Erlösung» der Menschheit darstellt, ist eine Sklave. Wer die Welt erst erobern und dann erlösen will, ist kein Erlösen. Erlöser kann ein neue Promitheus unsere Zeit sein, der die Menschen von der Erlösung erlösen wird. Der Kampf der zwei ewiger Widersacher, der zwei ursprüngliche kosmologische Kräfte des hellenischen Lichts und des jüdischen Finster-nis wiederholt sich…..Bei der Frage pluralistische Welt wie bisher oder das Zeitalter einer Weltregierung der privaten Hochfinanz, ist eine pluralistische Welt, mit allen Nachteilen, vorzuziehen. Die viel beschwo-rene Vielfalt unterschiedlichen Kulturen könnte einen Konkreten Aus-druck finden, wenn die Menschen dieser Welt endlich akzeptieren würden, dass sich wirtschaftlicher und sozialer Aufschwung innerhalb unterschiedlicher Entwicklungsstrategien vollziehen kann. Jeder Kultur erschöpft sich, verliert ihre schöpferische Kraft und bricht zusammen, und ein neuer Hauch entsteht, den ein neue Klasse von Menschen trägt, mit Glauben und Härte, etwas neue aufzubauen.

Dr. Georg Chaziteodorou

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>