«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σοκ από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του UCC και την αποκάλυψη αραβικών κονδυλίων σε βαλκανικές ισλαμιστικές ομάδες!!

Σάλος θα ξεσπούσε σε κάθε οργανωμένη και ευνομούμενη χώρα αν ο ηγέτης ενός κόμματος μιας γειτονικής χώρας η οποία διεκδικεί με ανιστόρητες και ανυπόστατες δηλώσεις εδάφη και αποζημιώσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Στην χώρα μας βέβαια κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο να συμβεί με τον φόβο του χαρακτηρισμού -από ομάδες κυρίως του αναρχικού και του ακροαριστερού χώρου που είναι συμμαχες προς αυτούς σαν φασίστα ρατσιστή κλπ. Φυσικά και αναφερόμαστε στις δηλώσεις του ηγέτη του κόμματος μεγάλη Αλβανία Κότσο Νταναι που αποτελεί το πολιτικό σκέλος του UCK και του UCC που μιλώντας σε συγκέντρωση είπε ότι η μη άρση του εμπόλεμου με την Αλβανία μπορεί να φέρει αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και απείλησε με την χρήση άλλων μέσων πέρα των πολιτικών, μιλώντας εμμέσως για αντάρτικο εκ μέρους του UCC στην βόρειο Ελλάδα, αφού όπως ανέφερε ότι θα ήταν καλό εκ μέρους μας αν αποδεχόμασταν την “Τσαμουριά” σαν ελεύθερη ζώνη Ελλάδας – Αλβανίας και σε δεύτερη φάση την αποζημίωση 5 δισεκατομμυρίων ευρώ για τους σφαγιασθέντες τσάμηδες. Όπως άλλωστε είναι γνωστό, οι τσαμηδες αποτελούσαν συνεργάτες των ναζί όπως και ο προ ημερών “φιλήσυχος οικονομικός μετανάστης” που φορώντας τα διακριτικά των SS απειλούσε ότι θα μας κάψει και πολυβολούσε την ελληνική σημαία και στελέχωναν την 21st Waffen Mountain Division of the SS Skanderbeg, προξένησαν τεράστια δεινά στο πληθυσμό της ηπείρου μέχρι την οριστική συντριβή και εκδίωξη τους τον Αύγουστο του 44.

Το εν λογω κόμμα εννοείται πως έχει απλώσει τα πλοκάμια και του σε περιοχές των Σκοπίων όπως το Τέτοβο και το Κουμανοβο που έχουν αμιγώς αλβανικούς πληθυσμούς. Όλα τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει και άρθρο την εφημερίδας Sunday Times που έχοντας πληροφορίες από τα Σκόπια μας λέει ότι ούτε λίγο ούτε πολύ η Σαουδική Αραβία, όχι μόνο δεν είναι αντίθετη αλλά χρηματοδοτεί με πολλά εκατομμύρια διάφορες φανατικές ισλαμιστικές ομάδες στα βαλκάνια μέσω των οργανώσεων Wahhabi και Salafi για την ανέγερση τζαμιών και με 225 αγγλικές λίρες κατά κεφαλή -αρκεί να γίνουν πιστοί του Ισλάμ. Όλοι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι οι άραβες δεν εξάγουν πετρέλαιο αλλά τον άκρατο ισλαμισμό υπό την σιωπηλή αδιαφορία των μεγάλων δυνάμεων και ξυπνούν αυτό το τέρας στα βαλκάνια και εντός του εδάφους μας όπου εκτιμάται ότι βρίσκονται περί τους 300 σκληροπυρηνικούς ισλαμιστές αλλά και εκατοντάδες ισλαμιστικές ομάδες που έχουν τάση προς την Τζιχαντ καθώς και την παρουσία μελών της σιιτικής Χεζμπολάχ που είναι άκρως επικίνδυνοι και τίποτα δεν τους εμποδίζει τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στην Μέση Ανατολή να τις χρησιμοποιήσουν και στην πατρίδα μας όπως πχ επιθέσεις αυτοκτονίας σε εκκλησίες ή και απαγωγές χριστιανών για λύτρα…

Απέναντι σε αυτά η κυβέρνηση προχωρά σε κινήσεις φουτουριστικές, άκαρπες και αναποτελεσματικές, σε ημίμετρα που απλά μεταφέρουν το πρόβλημα σε ολόκληρη την επικράτεια μέσω του Ξένιου Ζευς που συγκεντρώνει ισλαμιστές λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα στην βόρειο Ελλάδα και την Θράκη κυρίως και ασφαλώς δεν κάνει τίποτα για να εμποδίσει την νέα εισβολή σύρων λαθρομεταναστών, εμπειροπόλεμων και φανατισμένων.

Μελετώντας λοιπόν σε βάθος αυτό το γεγονός και βλέποντας τον τουρκικό δάκτυλο πίσω από όλα αυτά σε μεγάλο βαθμό, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή καλεί κάθε Έλληνα πατριώτη – Εθνικιστή να πλαισιώσει τις μάχιμες γραμμές της, να εκπαιδευτεί και να κάνει κτήμα του όσα την κρίσιμη στιγμή -αν φυσικά χρειαστεί- θα του φανούν χρήσιμα για την επιβίωση του ίδιου αλλά και όσων είναι μαζί του. Στην γειτονία μας πολλοί στήνουν παιχνίδι εις βάρος μας χωρίς να μας ρωτούν, ας είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε κατάλληλα αν κριθεί απαραίτητο και να έχουμε πάντα κατά νου κάτι που ο μέγας στρατηγιστης Θουκυδίδης είπε και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο όλων των γεγονότων που σημάδεψαν την ιστορία :«ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμη του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του».

Γίνε και εσύ πολίτης – οπλίτης. Γίνε ένας από εμάς

http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/2012/09/ucc.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>